Видео

РЕЛИГИЈА: „БОГОВИ“ НОВОГ ДОБА (ДОКУМЕНТАРНИ ФИЛМ)


Одлична емисија о Њу Ејџ покрету. Филм који отвара очи у вези јоге, медитације, источњачког мистицизма, хипнозе, контроле ума… Такође истражује језиви свијет чудноватих гуруа и њихових западњачких колега, Њу Ејџера.

17.06.2012. интернет, ФБР Б.Диковић

Показује како је тај покрет настао у раним 1960-тим годинама, као продукт планиране акције хиндуистичких гуруа у преобраћењу америчког друштва у источњачки мистицизам. Филм приказује јасне паралеле између веровања данашњег Њу Ејџ покрета и Хитлеровог Трећег Рајха. Ова погубна веровања су раширена свуда по свету и у великој мери прете да угрозе традиционално Хришћанство. Зато је битно информисати се о њиховом паганском пореклу и избегавати их.

image_2022-05-05_140245686
——————————————————————————–­——————————
За још емисија о окултизму и сатанизму погледајте плеј-листу
ОПАСНОСТИ ОКУЛТИЗМА: http://www.youtube.com/user/SinnerCPS02#grid/user/1C78B99743E5CFCE

4 replies »

  1. kako da ne, zato su istocnjaci poznati po nacizmu i rasizmu, od njih je hitler sve i naucio. kakve gluposti lupate, to sto zapad otudjen od prirode i Boga ne razumije istocnjacku filozofiju i nacin zivota ne znaci da su istocnjaci nacisti, to je produkt evropljana. istocnjaci zive u mnogo vecoj harmoniji sa sobom i prirodom u odnosu na zapadnjake.

    Свиђа ми се

    • Ајде… Има много факата који те демантују. Хитлер се у свом лудили ослањао и на далекоисточна учења. И Хитлеру и свим далекоисточним религијама је заједничка основа анти-хришћанство и рат против јединог и истинитога Бога. А те приче о некаквој хармонији са собом и природом су, опрости ми, само обична хипи срања која си и покупио са запада. Укуцај у гугл Хитлер и Далај Лама и читај…

      Свиђа ми се