ДЕШАВА СЕ...

Игор Војиновић: АЖДАХА ПОКУШАВА ДА УБИЈЕ СВЕТОГ ЂОРЂА


Захваљући благодатима ЕУ, Србски народ полакао и сигурно нестаје у најгорим мукама. Најгоре од свега у томе је, што нас тјерају да то све прихватимо и добровољно изчезнемо на најперфиднији начин.
Уводи се класична диктатура у најбољој форми новог свјетског поретка.
10.06.2012. извор: ФБ Витезови Отаџбине

АЖДАХА ПОКУШАВА ДА УБИЈЕ СВЕТОГ ЂОРЂА

Захваљући благодатима ЕУ, Србски народ полакао и сигурно нестаје у најгорим мукама. Најгоре од свега у томе је, што нас тјерају да то све прихватимо и добровољно изчезнемо на најперфиднији начин.
Уводи се класична диктатура у најбољој форми новог свјетског поретка. Постајемо робови глобализма и то по властитом избору, који су нам моћници одредили помоћу медија, књига, проспеката, летака, билборда, разних прописа и закона из ЕУ и САД.

Одавно се филм и музика користе као најбоље пропагандно средство. Прво су тај начин пропаганде користили, веома успјешно, комунисти титове Југославије. Затим је то невјешто злоупотребљавала власт Слоба Милошевића, да би „ЖУТИ РЕЖИМ“ злоупотребу фима, музике и медија довео до савршенства.

Један од најбољих примјера је филм Свети Георгије убива аждаху. У овом филмском недјелу веома вјешто су искориштена финансијска средства у фалсифковању историје с намјером да се демонизује један од најсвјетлијих догађаја из наше прошлости. Раније су слуге зла исмијавале и уништавале својим недјелима нашу историју из времена између два свјетска рата, за вријеме Другог свјетског, послије њега до данас и периоде из средњег вијека и борбе против Турака.
Дошао је ред на Балканске ратове и Први свјетски рат. Они се труде да униште углед и славу Срба и србског оружија из тог јуначког периода.

Храброст, племенитост, поштење, пожртвованост, витештво, родољубље, хришћански начин живот Срба у том времену сметају свјетским моћницима. Морају све то поништити и приказати тадашње Србе лажно,да су и тада били покварени као и данас. Тачније, да будемо исти као Енглези наказни и зли.

Овај филм почиње класичном комунистичком и сатанистичком подвалом да послије смрти је потпуни мрак, тако да је свеједно дали живјети или умријети!? Тако размишљање је било страно Србима са почетка ХХ вијека, нажалост данас је веома раширено, а стигло је са комунизмом. Сцена за сценом кроз филм протурају ЊУ ЕЈЏ идеологију о тзв. женским правима, пијаним силеџијама, себичлуку, правима богаља и неморалом. Режисер и сценариста у филму поручују да српска влада не ваља , а данашња ЕУ поданичка власт им веома одговара. Шаљу лаж о Србкињама као глупим дрољама и Србима као примитивним манијацима, као поруку, да смо и тада, као сад такви били.
Тада се није псовало ко данас, а нарочито не Бог и свеци. Били смо народ епских јунака и лирских дјевојака. Србски официри били су свјетска елита и најбољи у свему, а не лудаци као што их намјерно и подло приказују Ковачевић и Драгојевић. Гаврило Принцип је примјер принципа и отпора злу, а не како га приказују као сметењака и баксуза. Осим тога Краљевина Србија је била најдемократскија и најбоља држава, за разлику од ове јадне и биједне републике Србијице. Церска битка која је приказана лажно у овом филму, није била рововска. Такве безумне рововске битке са беспотребним жртвама вођене су на Западу, одакле наше филмаџије узимају идеје и новац.

Логично се намеће питање, зашто се снимају овакви одвратни филмови, који вријеђају читав један народ и сваки здрав разум. Зато што треба обесмилити најсвјетлијие особине Срба и убиједити нас да смо увијек били безрепа стока која неког изазива, као у сцени са Њемачким авионом.
Када читав народ прихвати мишљење о сопственој безвриједности н болести, посао је завршен. Тад нас Запад може слободно елминисати ради нашег и општег добра. Ми нећемо пружати отпор тако слуђени, мањи дио који преживи биће срећан да им служи за разно разна иживљавања и као добровољни робови.
Просто изазива гађење овакав филм, као разни тзв. Реални шоуи попут 48 свадба, Све за љубав, Мењам жену, Маме у штрајку, Тренутак истине, Фарма, Велики брат; Мала сестра итд. итд.
Невјероватно је како нема правог отпора овом фашизму, већина Срба чека или пристаје на одређене улоге бијесне стоке спремне за одстрел.

Браћо и сестре не дозволите да вас убиједе да је зло добро, а добро зло.
Пружите отпор. Смрт фашизму-слобода народу. Србство нема алтернативу. Слобода се отима. С вјером у Бога за краља и отаџбину. Живјела Србија.

Косовска Митровица Н.П.“ОТАЏБИНА“
На Материце 2009.год. Господње
Игор Војиновић