БАРИКАДЕ

„СРБИЈА НА БАРИКАДАМА“: У Шумадији блокаде због најављеног доласка азиланата…


У Шумадији блокаде због најављеног доласка азиланата

СНП НАШИ обавештава јавност да су у селу Врбици код Младеновца, мештани започели блокаде пута због највљеног доласка две хиљаде азиланата у напуштену ракетну касарну Мала Врбица, који би требало да буду пребачени из Бање ковиљаче.

Активисти покрета СНП НАШИ из Младеновца, Јагњила и осталих околних места придружили су се барикадама и заједно са мештанима стражаре како не би дошло до најављеног доласка. Долазак две хиљаде азиланата у ово мало шумадијско село је апсолутно неприхватљив, и најављени састанак у среду са градоначелником Београда, Драганом Ђиласом ако не буде уродио плодом довешће у радикализацију протеста.

СНП НАШИ ће до испуњења захтева мештана Врбице бити на барикадама и давати сву потребну помоћ.

Информативна служба

СНП НАШИ

2 replies »

  1. 10 državljana Pakistana, među kojima pet maloletnika, koji nelegalno borave u našoj zemlji, danas je uhvaćeno u selu Jagnjilo. Nakon privođenja u Policijsku stanicu u Mladenovcu, sprovedeni su u odeljenje za strance Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, nakon čega će biti poslati u jedan od azila u našoj državi. Kako se pretpostavlja, reč je o Pakistancima koji su preko Turske, Grčke, Makedonije i Kosova nelegalno ušli u Srbiju. Nekoliko njih govore engleski pa su u komunikaciji sa Mladenovačkom policijom rekli da su granice ovih zemalja, ilegalno, prelazili peške, mada se sumnja da ih je neko organizovano prevozio kroz pomenute države. Kako su potvrdili, kada su na njivi u Jagnjilu lišeni slobode, pokušavali su da se domognu Beograda, a potom neke od zemalja Evropske unije.

    Свиђа ми се

  2. NAJEZDA OKUPATORA SVIH MOGUĆIH VRSTA. OVO JE SVE NEGDE REŽIRANO I OSMIŠLJENO SA CILJEM ŠTO VEĆEG OPTEREĆENJA SRPSKOG NARODA KOME I NA OVAKAV NAČIN TREBA ODUZETI I ZAGADITI ŽIVOTNI PROSTORR AKO SE BUDEMO BRANILI BIĆEMO OPTUŽENI ZA KRŠENJE NEČIJIH TAMO BELOSVETSKIH PRAVA ALI SAMO MI NIKAD NEMAMO NIKAKVA PRAVA NI U SOPSTVENOJ KUĆI. JEDNOSTAVNO SMO KRIVI ŠTO SMO ŽIVI…!!!

    Свиђа ми се