Љиљана Татић

У сусрет Новом светском поретку: време да се упознамо и са MORGELLONS-има


05.03.2012. ФБР аутор Љиљана Татић, за ФБР приредила Б.Диковић

Неки истраживачи тврде да је Моргеллонс нежељена и непланирана нуспојава нано-роботског или нано-хемијског програма током којег људско тело покушава да одбаци уљеза намењеног за тихо и скривено стварање мрезе оптичких влакана у човеку. Други пак тврде да су ти нано роботи креирани да би били убачени у крвоток човека те проналазили и “крпили” оштећења на крвним судовима. Таква оштећења они поправљају стварајући ткиво од хемијских елемента из крви човека. Међутим ови паметни роботићи су своју креативност очигледно усмерили у другом правцу који је наука прво покушавала да негира а сада је чак приписује ванземаљцима.


Групно повезани Моргеллонс материјал има способност да преузме било који облик земаљског живота на који насрће: инсекта, гмизавца, сисара итд. Реч је о геластој маси, шаблону који чека нешто да у њега утисне генетски потпис или код који ће ту геласте масу усмерити да се у нешто развије. Он чека да нешто постане, а постаје оно поред чега или у чему се налази.

ОСНОВНЕ КАРАКТЕРИСТИКЕ “БОЛЕСТИ”

Честа влакнаста структура налик полиестеру или силикону
Најчешће геометријска структура (пирамиде)
Животност (покретљивст, средишњи нуклеус)
Врло брз раст
Влакна су флоресцентна и сјаје у мраку
Имуни систем болест ће у потпуности заобићи, не реагује
Није реч о вирусу нити о бактерији. Ово је једноставно непознати облик живота
Не изумиру ни у 91% -тном алкохолу
Не горе осим на температури знатно вишој од 530°Ц
Могу горети у бутану без последица

Пише: Jeffrey Grupp (део из његове књиге, Корпоратизам:Тајна влада новог свјетског поретка)

http://www.alternativa-forum.com/ostale-bolesti/1678-morgellons.html
http://cryingplanet.blog.hr/2008/12/1625685877/bolest-po-imenu-morgellons-se-pojavila-u-hrvatskoj.html
http://cro-chemtrails.info/?p=136#more-136

 
Како бисмо разумели болест Моргеллонс морамо померити границе свог размишљања, размишљати без конвенционалних ограничења и схватити да је влада у поседу тајних технологија које су толико напредне да их већина људи дословно није у стању појмити. Под болест Моргеллонс сматрају се напади на људе, инсекте и животиње ултрависокотехнолошким наностројом или у групе окупљеном влакнастом наноинтелигенцијом.
Будући да се Моргеллонс шири као велика глобална пандемија коју тренутно истражују научници с најбољих универзитета, али коју се скрива од масовних медија и коју исмевају FDA (Америчка управа за храну и лекове) и CCD (Центар за контролу болести), то је, чини се, знак да иза свега стоје корпоратисти јер они користе своје корпоратистичке медије како би све заташкали, као што су то већ учинили у бројним другим случајевима. Назив болест Моргеллонс заснива се на опису сличног стања са стварањем влакана које је 1674. међу децом открио Sir Thomas Brovne. Микроскопски цртежи који потичу из 1682. од  dr Michael-a Etmuller-a чине се сличним влакнима која налазимо међу данашњим оболелима.
Прва особа која је утврдила да је Моргеллонс великим делом на силикону утемељен и интелигенцији налик нано машини који је, како се чини просечном човеку, хиљадама година испред сваке познате технологије, био је др Bill Deagle из радијске емисије NutriMedical Report. Фондација за истраживање Моргеллонс 2002. године започела је евиндетирати људе са симптомима ове болести. међутим има и пацијената који тврде да болест имају већ две деценије.
Године 2006. болест је забележена у барем 5.000 домаћинства. Међутим након што се путем популарног Ренсе радио шоуа почео преносити глас о овој болести, 3. априла 2007. појавио се извештај по којем је постојало 60.000 људи евидетираних као жртве Моргеллонс, што га је у то време ставило уз бок броју оболелих од полија током кулминације хистерије вакцинације против полија 50-их година 20 ст. Вечина случајева у САД-у долази из Калифорније, тексаса и Флориде, иако су поједини случајеви забележени у свих 50 савезних држава. Болест је забележена и широм Европе, Јужне Африке, Јапана, Филипина, Индонезије и Аустралије.
ШТА ЈЕ МОРГЕЛЛОНС
Широј је јавности врло тешко поверовати да је болест Моргеллонс стварна. Томе је тако у првом реду зато што је реч о потпуно новој врсти несхватљивог, надреалног облика живота који наликује машини, што знаћи да га је неко креирао у лабараторији . Будући да су Американци потпуно неупознати с овом врстом напредне технологије, често ће је уз поругу одбацити, можда и из страха да их се настоји обманути да поверују у неку следећу празновјерни превару . Међутим, независно о томе што обично Американци мисле о Моргеллонс, чињеница је да постоје прави примери ове болести коју проучавају најпрестижнији амерички универзитети, тако да су докази ту. Изгледа да постоје три могућности за оно што Моргеллонс заправо јест:
а ) тајна експериментална инфестација покренута од стране владе, или
б ) болест ванземаљског порекла, или пак
ц ) комбинација (а) и (б)
За прву могућност (а) постоје докази у патентима који су усвојени за технологију врло сличну Моргеллонс нановлакнима. Др Bill Deagle, човек повезан са људима из владајућих кругова, тврди да постоје докази и за другу могућност (б). Нећу дубље улазити у ова питања, тек ћу изнети предпоставку да је оно што је наведено под (а) истина, с обзиром на информације о патентима о којима у априлу 2007. извештава др Staniger, а до којег се може доћи на страници Rense.com. Оно што се тврди под (а) је од нарочите важности за ову књигу јер говори у прилог предпоставци да је Моргеллонс корпоратистички пројекат, о чему ћу нешто касније говорити

ДЕФИНИЦИЈА МОРГЕЛЛОНСА
Дана 5. априла 2007. на интернетској страници је Rense.com објављена следећа дефиниција Моргеллонс:
Комуникабилна нанотехнолошка инвазија на људско ткиво у облику самоспајајућих, саморециплирајућих наноцеви, наножица, наноматрица са сензорима и других наноконфигурација, од којих неке доносе генетски измењену и изрезану ДНК / РНК. Ови наностројеви успевају да у алкалним ПХ условима искористе биоелектричну енергију тела и друге елементе за своју енергију.
Постоје неки докази да ови сићушни машине поседују сопствене интерне батерије. Верује се такође да могу да примају одређене подешене микроталасе, ЕМФ и ЕЛФ сигнале и информације, али није познато до које мере.
Симптоми варирају од лезија на кожи из којих избијају обична или обојена влакна, која се не претварају у нормалне кристале, изузетно споро зарастају и никад се бактеријски не инфицирају до когнитивне дисфункције, премореност, депресија итд. Такође је утврђено да се Моргеллонс наностројеви често налазе у свим телесним течностима отворима а често иу фоликулама косе. Верује се да рутински продиру у цијелокупни телесни систем. Готово сви оболели наводе да Моргеллонс наностројеви као да поседују неку врсту колективне или групне интелигенције.
Чини се да је комуникативност могућа, вероватно путем испуштања влакна од стране заражених те свим осталим нормалним бактеријским или виралним вактима. Показало се да нека влакна подносе температуру и вишу од 760 ° Ц, па је рутинска стерилизација за Моргеллонс наностројеве код свих вишекратно коришћених медицинских и стоматолошких инструмената упитна.
Постоје и чврсти докази који chemtrail аеросолна влакна доводе у везу с Моргеллонс влакнима, иако докази о преносу путем запрашивања из ваздуха остају само анегдотални.
ОСНОВЕ
 Нејасно је преноси ли се Моргеллонс храном, уједима инсеката, цијепивом, водом из водовода, ваздухом или директним преносом човека на човека, односно са животиње на човека. Међутим као што је већ споменуто, постоје неки докази о томе да се Моргеллонс доноси цхемтраиловима. Једна је ствар која је приметна, јест да се, тако изгледа, само неки људи могу заразити Моргеллонс, о чему је и говорио др Bill Deagle те је могуће да се Моргеллонс на људе преноси селективно, иако та болест сад постаје присутна на целој планети.
Моргеллонс се састоји од сићушних покретних и интелигентних влакана које делују као колектив и нападају цело тело биолошког домаћина, постепено јачајући и замењујући делове домаћинова тела.

То је нешто попут најгоре најезде инсеката нано коју можете замислити. Моргеллонс је агресиван. Шта се више напада, он је присутнији и јаче насрће на своје жртве. Јефф Ренсе је изјавио да то указује на то да Моргеллонс влакна поседују интелигенцију и као да су део неког многочланог псеудоорганизма. Овакво колективно понашање могло би се можда донекле упоредити с начином на који мравља колонија функционише као јединствен организам усмерен на решавање неког проблема, али разлика је та што мрави комуницирају директно контактирајући једни другима, док Моргеллонс влакна, чини се, комуницирају на даљину без директног додиривања неком врстом невидљивог комуникацијског посредовања међу влакнима.
Можда је то неки облик невидљивог звука или ЕЛФ комуникације. Често се спомиње да жртве Моргеллонс зраче снажно електрично поље које заражени људи немају, што значи да би то е-поље могло имати неке везе са механизмом комуникације. Моргеллонс се манифестује као јак кожни осип, а у отвореним ранама могу се проначи влакна. Међутим, оболели могу осетити како им се та влакна померају по телу и унутар њега. Могуће је видети како се та влакна повлаче назат у тело кад их жртва покуша исчупати из отворених рана.
На ово Jeff Rense каже: Паметни су и знају како да побегну од опасности То је још један показатељ неког групног понашања сличног ономе у мрављој колонији.
Жртве говоре да интуитивно осјећају да су остаци таквог једног многочланог квазиорганизамског ентитета који по њима шири своју најезду само површина, односно спољни слој нечег много комплекснијег или већег организма који пребива у њиховим телима, прожимајући сваки њихов део.
Clif Mikelson, оболели од Моргеллонс рекао је да ми једноставно не располажемо језиком и појмовима којима бисмо могли ту болест описати. Рекао је да она долази из највећих дубина икад измерених и утиче на сваки део вас. С овом болешћу никад нисте сами.
ТВРДЊЕ О ПСИХОЛОШКО / неуротичким УЗРОЦИМА
Савремена медицина великим делом не зна како приступити Моргеллонс-у. Не нуди никакве теорије и истраживања, тако да су ту болест углавном одбацили као психолошки проблем. Моргеллонс је стога само једна од небројних тегоба које дијагностичари као у каквој игри погађања пикада називају психолошким проблемима. 
Случај посебно чест у свету модерне медицине о чему ће бити речи касније у вези с антидепресивима и поремећаја спавања. Говори се и о томе да болнице одбијају пацијенте јер симптоми не одговарају ни једној познатој болести, због чега се тврди да је то стање условљено психолошком болешћу или садомазохистичким понашањем. Тврди се да су оболели ДоП, тј имају делузију о паразитози.
Међутим, Моргеллонс у најбољим универзитетским лабараторијима проучавају најбољи универзитетски професори (Јејл, Универзитет Оклахома итд) и они показују мерљиве и јасне симптоме које испитују ови врхунски научници, користечи притом праве клиничке узорке, тако да се чини врло тешко одрживим понудити објашњења да је то само производ нечије маште.Ове тврдње о делузији, требало би испитати али с обзиром на управо изложено, чини се пре да је дијагностиковање делузије у вези с аљкавошћу лекара који ће често одбацити стварне податке и права истраживања те једноставно нешто измислити.
Rundii S.Vimorea говори следеће:
Прелиминарни докази указују на то да болест Моргеллонс нема везе сa Доп (делузије). Многе жртве против ове болести узимају антипсихотике које им је преписао лекар и неко време се чини да им тај лек помаже те да су можда ипак доиста полудели. Међутим сви антипсихотици садрже торазин, а он садржи одређене хемикалије које се дају свињама и нису намјењене лечењу психотичких обољења, те би стога могле бити одговор за промене у понашању Моргеллонс.Осим тога, Моргеллонс реагује на и бори се против лица на основу нивоа њеног стреса, а будући да ССРИ антидепресиви и антипсихотици од људи чине зомбије и смањују њихову унутрашњу напетост, могуће је да ССРИ антидепресиви и антипсихотици пружају привремену помоћ зато што смањују ниво стреса.
ОСНОВНЕ КАРАКТЕРИСТИКЕ
Честа влакнаста структура
Најчешће геометријска структура (пирамиде)
Животност (покретљивст, средишњи нуклеус)
Веома брз раст
Влакна су флоресцентна и сјаје у мраку
Имунитетни систем болест ће у потпуности заобићи, систем на њу не реагује
Није реч нити о вирусу нити о бактерији. Ово је једноставно непознати облик живота
Не изумиру ни у 91%-тном алкохолу
Не горе осим на температури знатно вишој од 530 ° Ц
Могу горети у бутану без последица
Jeff Rense је изјавио да су влакна која су примећена широм тела израстак из неког организма или облика живота, или пак неке нано бактерије која је субмикроскопских димензија. Гел није краста, већ део организма који излази из отворене ране. Жртве наводе да се активност одвија испод завоја, с влакнима око ивице, гдје се краста може лако проширити. Наводе да се испод завоја делови њихових тела замењују масом испреплетаних влакана, која чак заправо није ни ткиво, него нека нова врста ткива. Влакна су често прозирна а има их иу разним другим бојама-црвеној, плавој, црној, при чему свако обојено влакно има специфична понашања и функције. Влакна творе боје на начин на који нико неби очекивао од створења заснованог на угљенику будући да сићушно угљенично створење не садржи састојке који су за то потребни.
Покуша ли се ишчупати, влакно ће често на такав напад реаговати избацивањем вискозне лепљиве твари.
ХИМЕРА
Групно повезани Моргеллонс материјал има способност те се чини увек спремним да преузме било који облик земаљског живота на који насрће: инсекта, гмизавца, сисара итд Према Jeff Rense-у, реч је о геластој маси, шаблону који чека нешто да у њега утисне генетски потпис или код који ће ту геласте масу усмјерити да се у нешто развије. Ренсе каже да он чека да нешто постане, а постаје оно поред или чега се налази.

Због овога је вечини људи тешко прихватити чињеницу да је Моргеллонс стваран, и то зато што је толико различит и много софистициранији од било које технологије схватљиве већини људи. Већини је Американаца спејс шатл пример највише технологије јер немају увида у прави технолошки развој који се у међувремену догодио. На пример, већина американаца не зна да је њихова војска развила роботску војску.

ЖИВОТ АЛИ НЕ БИОЛОШКИ

Професор Johan Jonovi, Jr са Универзитета Набраска у Линколну, иначе секретар америчког друштва паразитолога те аутор од једне најзначајнијих књига о паразитологије, изјавио је да симптоми Моргеллонс нису ћелијски, да нимало не наликују било којем облику живота и да се чини да нису генетски надзирани. Протакиотске ћелије имају ДНК материјал у ћелијској мембрани. Моргеллонс влакна немају ћелијску и језгрену мембрану. Ту није реч о ћелији, већ о азбестном влакну, попут каквог наноматеријала. Немају органеле ДНК, плутајућу ДНК итд . Не садрже ништа што би наликовало животињама, биљкама или бактеријама. Нема подструктуре као ни ћелијску структуру.
СИМПТОМИ БОЛЕСТИ, психички и физички
Бол од које се вришти. У начелу влакна врше најезду по целом телу, стварајући стравичне болове у зглобовима и грчења утробе при чему влакна порфорирају читаво тело. Неке жртве влакна у потпуности прожму, док код других избија тек понегде. Жртве такође наводе да осјећају свраб, и као да им неко пуже испод коже. Осећај је не само да вам неки организам пуже не само по кожи, већ и, на примјер, унутар стопала.
Други симптоми који се наводе су проблеми с краткорочним поремећајем и концентрацијом те неспособност размишљања. Приметно је код оболелих, да се смањује њихова људска црта и личност (а то се обично збива пре откривања влакана и често кад болест тек минимално почиње приказивати своје симптоме), да често не могу нормално размишљати, изводити више радњи одједном, јасно се језично изражавати и мисли претварати у речи. Жртве наводе да мисли које чују у својој глави док размишљају и при процесу стварања језичке поруке не одговарају ономе што доиста вербално изразе у комуникацији са другима.Као што је Јееф Ренсе рекао једној жртви: Дакле, нисте били у стању да произведе говорне речи за које сте мислили да их изговарате. Жртва с којом је разговарао то је потврдила и рекла да не зна што се збива. Жртве наводе сталан пораст губитка интереса за практичне аспекте живота, као на пример жвакање хране. Жртве то често примећују пре појављивања кожних симптома, што имплицира постојање организма који дијелује у телу пре него што се болест појави на кожи и који исто тако делује на мозгу манипулишући мозгом на неки начин, што води до претпоставке да тај ендитет преузима власт над менталним способностима домачина. Жртве наводе да се тај ентитет урезује у њихову личност и да имају утисак као да оснажива или ослабљује негативне особине које су код њих постојале прије обољења.
На пример, ако сте се пре Моргеллонс борили са подмиривањем својих дуговања, после њега тај ће задатак бити дословни немогућ. Наводи се да Моргеллонс доводи до губитка мотивације, за, на пример, чишћење куће. Оболели тврде, уколико сте активни, ово ће вас стање, оборити с ногу, но ако уђете у кућу и одморите се на софи, оставит ће вас на миру. Што више радите, знојите се, бавите физичком активношћу то ће се више разбуктати. Ова болест не допушта да будете физички активни. Жртве развијају тикове, трзаје..
АГРЕСИВАН АКО СЕ НАПАДА
Уколико га домаћин нападне (на пример чупањем влакана) Моргеллонс постаје врло агресиван. О томе жртве навелико говоре, али и спомињу ако примените топикални лек како би уништили ентитет, он постане агресиван као да пређе у стање хипер продукције, узрокујући погоршање видљивих кожних лезија и излазак црних, црвених и белих влакана. Нападне ли се на начин описан у последњој реченици, на пример, на једном месту на телу (ручном зглобу нпр) израслина ће вас почети махнито нападати, као да постоји комуникациона мрежа или међусобна веза између влакана или делова организма. Жртве говоре да су влакна микроинегрирана и да поседују одређени ниво способности комуникације и живота.
То је као да се облик живота ући асимилацији с домаћином, без намере да га мучи али то случајно чини док учи да сарађује с домаћином и на крају над њиме успостави доминацију. Ово питање преузимања власти бит ће важно у каснијим расправама.
ДРУГА ПРИСУТНОСТ
На овом су трагу и изјаве жртава да је 24 часа дневно присутан осећај о постојању друге присутности., Који је с погођеним као у симбиотској вези, при чему се ентитет супротставља домаћину или можда пак с њим бурно сарађује. У телу као да постоји друга интелигенција која има неку врсту свести с усмереним планом, програмом. Знате да вас осећа, као што знате да вас осећа особа са којом разговарате. Погођене жртве подвргавају се колонизацији, не на начин на који бактерија колонизира тело, већ империјалистичкој колонизацији, осећај је то као да се жртва бори против неке друге интелигенције, која учи и осијећа свој пут док њиме напредује.

ВЛАКНА

Ако из жртве извадите влакна, ставите их у теглу са белилом (хидрогеном) и вратите се после шест сати, видећете да су се влакна успела уз теглу све до врха, што опет указује на неку врсту понашања које опонаша инсекте. Амонијак га у томе не спречава. Опет, међутим и у складу са претходно наведеним, ово није понашање неког познатог облика живота као што то и показује пример с бјелилом, и зато што амонијак помешан с бјелилом (мешавина која ствара гас која је смртоносна за људе) не штети овим влакнима која као да стварају своје кошнице. Моргеллонс није биолошког порекла.
КАРАКТЕРИСТИКЕ КОШНИЦЕ
Ако се влакна одстране од жртве и ставе у канту воде, влакна се почну привлачити и ковитлати како би обликовало клупко. Једна је жртва навела да би то могло бити врста организма који се може уништити и поново саставити, тако да се ради о комбинацији једноћелијског и вишећелијскогог живота Чини се да постоје нека влакна која су покретљивија од других и она флуоресцентна која продиру кроз кожу и из ње извирују.


КОЖНИ СИМПТОМИ

Најочитији симптом је кожни осип попраћен снажним и непрестаним сврабом. Жртве говоре о кожним ранама које не зарастају, а око њих имају осјечај нагризања. Спомињу и врло слабашну кожу која лако пуца. Моргеллонс се испочетка доима као страшни случај дотицаја с отровним бршљаном који снажно започиње, траје шест недеља и затим нестаје, да би се поново појавио годину дана касније, а тај циклус може се наставити и постати снажнији.
Наводно је међу децом у Британији дошло до епидемије екцема. Међутим, када су ти екцеми микропскопски прегледани примећена су влакна, што значи да је то могла бити лентална верзија Моргеллонс. Сматра се да се многе слабије верзије погрешно диагностицирају као различите нове болести које су се током последњих десет или двадесет година појавиле широм света: атритис, хронични умор итд. С временом ране престају зарастати, лезије остају отворене, али се не инфицирају, влакна почињу преплављивати тело (испод ноктију, када издувавате нос, итд). Жртве говоре о обилним слојевима влакана које губе по целој кући, до те мере да је понекад немогуће одржавати кућу чистом. Замршене накупине влакана изгледају као вишебојни памук. Влакна су обично веома мала, али могу бити величине од 2,5 до 5цм: расту, а што их дуже оставите да расте постају дужа. Скупљају се око рубова лезије.
Пацијент искашљава хиљаде тих влакана што указује да се она налазе у целом телу. Пацијент са Моргеллонс осећаће покрете влакана у плућима, носним отворима, фоликулама косе итд. Извештава се о непрекидној боли која престаје одмах чим се влакно ишчупа. Када се влакна ишчупају, може се приметити њихово кретање изван тела. Сели се по целом телу: ако су отворене ране кроз које организам дише блокиране, он ће се преселити, например у синусе, а затим у плућа.
ЗАМЕНА ЉУДСКОГ ТЕЛА ”Моргеллонс ТЕЛОМ”
Морголленс влакна могу уништити фоликуле косе и израсти уместо њих као, Моргеллонс коса. То је један од начина на који Моргеллонс започиње замену делова својих жртава. Могућа је замена свих фоликула на телу, тако да Моргеллонс коса прекрива цело тело, али увек наручито у близини лезија. Из рана расту мале длачице, чим се исчупају пацијенти се боље осећају, али длачице поново нарасту за неколико сати. Различите длаке расту у различитим ткивима отворене ране. Кад се исчупају из коже, влакна брзо мењају састав и постају тврда. То донекле подсећа на Томасов извештај о влакнима која су наводно пала из авиона за запрашивање: Након што су паучинасте нити пале на Санта Круз, један мештанин је узео узорак и затим посматрао како се те чудне нити расплићу у тегли.
Постоје многи извештаји о повезаности Моргеллонс и сусрета са том “паучином с неба”. Постоји извештаја о јајницима који прирастају за абдоминални зид, потпуном уклањању хрскавице из зглобова. Жртве Моргеллонс верују да им он прожима цело тело, те могу видети деловање влакана дубоко у телу.
НЕМА секундарних инфекција
Изненађујућа је ЧИЊЕНИЦА ДА УПРКОС великим оштећењима и отвореним ранама, НОСИОЦИ Моргеллонс-а ДОСЛОВНО НИКАД НЕ ДОБИЈАЈУ СЕКУНДАРНЕ ИНФЕКЦИЈЕ. Једна жртва изјавила је да је много пута, извршио велики хируршки захват сам на себи, те да никад није добио секундарну инфекцију, а то су људи који болују готово већ целу деценију. Надаље, проверено је је да жртве Моргеллонс немају нормалне бактерије које се уобичајено налазе на кожи и различитим деловима тела. Повезивање ове чињенице с недостатком секундарне инфекције може значити да инвазивни Моргеллонс, облик живота, једе бактерије на телу да би преживео, те можда као начин за одржавања домаћина у животу. Жртве болести извештавају да након што изврше горе споменути хируршки захват на себи, њихове ране изузетно брзо зарастају.

Избирљивости ИНФЕКЦИЈЕ

Према речима истраживача са државног универзитета Оклахома: Још увек нама закључка да ли је болест заразна. У неким породицама заражен је само један члан породице, чак и након продуженог излагања, док друге породице извештавају о више заражених. Међутим постоје извештаји о породицама које су целе заражене, што значи да би болест барем у неким околностима могла бити заразна. С друге стране, постоје случајеви где су мајке заражене а њихова деца нису. Постоје случајеви док мајка није заражена, а дете јесте. Верујем да ово снажно говори у прилог горе поменутој тврдњи др Билла Деаглеа да Моргеллонс погађа само неке особе, односно да се чини да је болест, избирљива -нападне једну особу али прескочи следећу. Притом, спомиње се да болест Моргеллонс бира, и може да бира, одређене особе, те да се чини да је врло одређена у смислу онога кога ће напасти. Можда је ово налик оружју које је, посебно намењено за неку расу.
Нељудски ЖИВОТИЊСКА БОЛЕСТ
Моргеллонс веома делотворно убија биљке и шири се на све врсте бића: инсекте, рептиле, људе. Чини се да болест људе не убија, али убија инсекте и рептиле. Постоје извештаји о зараженим псима, мачкама и коњима. Уопштено гледајући, шири се кроз читаво животињско царство, а може га преносити инсект. Чини се да је зараза Моргеллонс зараза целе биосфере: кућних муха, паса, мачака, стоке и дивљих животиња.
ПРЕОБРАЖАЈ биосфере у “Моргеллонс-СФЕРУ”
КАО ШТО ЈЕ НАВЕДЕНО, Моргеллонс ОБЛИЦИ ЖИВОТА, НАСТАВЉАЈУ ЕВОУЛИРАТИ У НОВЕ БИО-ОБЛИКЕ ЖИВОТА И МОГУ СЕ преобразити у много различитих врста. То указује на чињеницу да је могуће да Моргеллонс преображава знатне делове биосфере у “организме” сачињене од Моргеллонс материја. Поставља се питање: хоће ли доћи до ескалације, те ако је одговор потврдан, да ли ће се цела биосфера преобразити у Моргеллонс живот – односно, у Моргеллонс-сферу?
Др Bill Deagle из NutriMedical Report сматра да је могуће те да Моргеллонс можда представља први талас заразе за којим ће следити снажнији таласи, који, уколико је то тачно, могу подразумјевати такву трансформацију у морголлонс-сферу. Морголлонс “организми” кошнице реплицирају се у облику живе материје коју настањују, у простору у којем је та жива материја, тако да заиста треба бити забринут због горе наведених могућности, посебно зато што до сада 60.000 људи тврди да има ту болест.
Једна жртва навела је да је у узорцима узетим из његова тела, пронађена лавра мухе. Предпоставља се да је до тога дошло зато што је муха слетјела на домаћина, из неког разлога осетила порив за полагањем јајета, те да је жртва Моргеллонс била погодан животну средину за живот јајета. Друга могућност је да супстанца Моргеллонс има способност преображаја у друге облике живота, као што је то горе описано, а то се догађа унутар жртве Моргеллонс. Ако је ово потоње случај, тада ентитет Моргеллонс чита генетски код и постаје тај облик живота, као што то наводи Jeff Rense.
ОПСЕДНУТОСТ
Сада овоме што је управо описано додајте могућност да Моргеллонс влакна имају способност преузимања и запоседања свести. На то указује чињеница да жртве Моргеллонс увек могу наслутити и осетити влакана која се налазе унутар њих, а жртва ни један тренутак није слободна од Моргеллонс организма. Осијећају присутност странаца у телу као то наводи Jeff Rense.
Др Bill Deagle описао је Моргеллонс као нешто што човека опседа, преузимајући његов дух. Људи извештавају да су њихови умови изгубљени, преузети и да се осећају као да нешто поокушава преузети њихово сопство из њихових тела-резервоара у којима пребивају. Др Staniger је рекао да жртве Моргеллонс спомињу следеће: Осећам се као да је моја душа разбијена и да ме напушта. Моргелонс своје жртве не убија, али их уверава да њихово тело више није њихово власништво те их наговара да почине самоубиство. Његова је намера оптерећење особе, претварање њихових живота у пакао, али не и њихово убијање.
ЗАМЕНА ТЕЛА И ТЕОРИЈА ЕКСПЕРИМЕНТА Нанобот
Раи Курзвеил, аутор славне књиге доба духовних машина, у новембру је 2006. на Book TV говорио о томе како смо близу онога што он назива “сингуларност” – где људска бића постају више од људи, будући да ће попут Darth Verdar-a, имати технологију која ће потпуно заменити делове њихових тела наноботи (роботима величине атома), који у ствари дају бесмртност онима који су били довољно сретни да им та технологија буде усађена у тела, претварајући их у супер људе. Та чињеница Моргеллонс ситуацију чини реалном. Курзвеил је део Bushev-ог већа за технологију и један од најпознатијих светских проналазача, па ипак је био на БоокТВ-у и расправљао о основним аспектима Моргеллонс технологије, као да је то нешто потпуно очекивано и свакодневно попут ЦНН-а или Mc Donalds-a.
Узевши у обзир чињеницу да су Американци експерименталне жртве владиних програма, те узевши у обзир да је Курзвеил рекао да је та технологија у развојној фази, вероватно је да постоји за експериментисањем. Доводи нас то до теорија да је Моргеллонс део фазе експерименталне контаминације обимније или можда свеобухватније контаминације Земље.
Зашто влакна замењују делове тела на одређен начин, зашто је веома често да се нпр. длаке, делови колена, итд замењују новом Моргеллонс животном материја? То у сваком случају изгледа као операција у којој се тело замењује део по део, сегмент то сегмент, као, на пример, када особа на самрти жели нове делове које би замјенили старе, умирујуће делове.
Што се тиче предходно описаног брзог зацељивања, жртве моргелонса кажу да то изгледа као да преко отворених рана Моргеллонс која је узроковала болест ствара покрове попут закрпе, али се чини да тај покров није створило људско тело, већ је уствари нуспродукт другог, Моргеллонс облика живота и није део природног процеса зацељивања тела. Различите корпорације, попут корпорације Criolife, која има производ који се зове Biuglue, развијају напредне технологије зацељивања. Занимљиво је да је производ Criolife-a покров, фластер под називом ProPatcx, до неке мере имитира оно што је горе описано. Међутим, не знам постоји ли директна веза између тих технологија и Моргеллонс-a. Неке жртве говоре да сматрају да влакна која се налазе у њиховом телу настају у том фластеру док је он почетно у облику гела, можда у сврху стварања нове Моргеллонс животне материје.

4 replies »

  1. Кад кликнем на прва два коментара изађе:

    Well this is somewhat embarrassing, isn’t it?

    Изгледа да неможемо да пронађемо оно што сте тражили. Можда ће претраживање или једна од веза испод помоћи.

    Свиђа ми се

  2. Ко год је озбиљан требао би ово проучити и подјелити на фејсу или на други начин. Улазимо, изгледа, у вртлог нечега апсолутно непознатога. Моргелонс нас уводи у неке нове облике библијских догађаја.

    Свиђа ми се