ДРУШТВО

Саша Миливојев: ОНИ МРЗЕ НАРОД!


29.05.2012. ФБ Saša Milivojev

Ментално стање нације је забрињавајуће, дуго упозоравају стручњаци… Тешка катарза нас чека. Крезава Србија је на ивици лудила, на бенсединима, алкохолу и јефтиним наркотицима, док се они ругају народу и безбрижно уживају у дубоким фотељама, блефирајући лажима о евроатланским интеграцијама. Неимаштина и беда не чине људе бољима, него их, напротив, кваре, само што је окупатор то заборавио да им каже. Све се више копа по контејнерима, народ је очајан и гладан, а кад је гладан почиње да уједа, излоге да разбија, да ломи ноге и ребра, пали, пуца и убија, доста је било, дићи ће се револуција! Будите сигурни да је овог пута неће злоупотребити ни полиција ни лажна опозиција!

Србија је на папиру „грађанска“ држава, а у пракси лоповска феудална колонија, лоповска турбо-православна џамахирија! Њом управља политичко племство. Србија има Устав, али не и његов оригинал. Ово је земља у којој део политичке класе, скупа с мафијом и са представницима окупатора, чини ђавоље тројство и пије крв народу, земља у којој сива и црна економија обезбјеђују социјалу становништва, земља где се приватизација истицала као економски напредак, а у ствари је била најбезобзирнија и најбезобразнија пљачка друштвене имовине, сетите се само како је Ђелић ојадио Нуклерни интитут Винча. Ово је земља у којој изабрани представници народа бескрупулозно повећавају своја примања, док добар део становништва трули у избољиу. Они су већ у Европској унији, само што им народ смета. ОНИ МРЗЕ НАРОД!

Глад, беда, јад и чемер… Не могу више да ћутим и нећу више да ћутим! Стварност је неиздржива за моју нежну песничку душу, из мене народ проговара. Гади ми се Србија! Гаде ми се ти јадни људи. Ако се вама не гаде предочићу вам само пар језивих слика које обележавају Србију у претходних пар година: Незапамћен криминал, шиканирање новинара, противправно кршење основних људских права, црне листе, дискриминација, корупција… Квазидемократија… У Србији живи више хиљада педофила и сексуалних манијака; Један несрећник је приведен заједно са девојком на психијатријско посматрање због сумње да је имао сексуалне односе са мртвацима; Мајка и син су умрли од глади, а затим су их начеле мачке, у цивилизованој средини; Једна жена је сина убила мотиком, а затим га покрила лишћем; Један монструм је керуши одсекао све четири ноге; Једна психички оболела жена је четрнаестогодишњег сина убила секиром; Очајан петнаестогодишњак је покушао да се убије на мајчином гробу; У Србији гладује 200.000 деце; Четвртини популације недостаје више од од десет зуба; Култура нула, образовање нула! Доктори наука јавно спаљују дипломе; Стотину људи свакодневно остане без посла; Један је себи одсекао прст и претио влади да ће га појести; Радничка плата је мизерија, јер капитализам признаје само способност зараде преваром радника. Народ се плаши да се буни, јер нема подршке у капиталистичким и феудалним системима. Мирни протести одговарају власти. Зар није јасно? – Без радикалних наступа, начина на који су и они сами дошли на власт, нема бољитка у Србији. Најежим се када се сетим када је један несрећник хтео да скочи са моста, а народ је навијао и аплаудирао; Срби мрзе Србе и трују једни друге… Прочитајте песму Владислава Петковића Диса – „Наши дани“. Написана је 1910. године. Видећете да се ништа није променило. Србе је лепо описао и Арчибалд Рајс. Он је Србе заволео у Првом светском рату и видео све врлине нашег народа у рату, а када је дошао мир видео је и написао све мане. Ништа се није променило. Богати постају све богатији и безобразнији, а сиромашни све сиромашнији и несрећнији. ОНИ МРЗЕ НАРОД!

Бесмисао живота… Морони владају, а интелектуалци перу степениште, раде на киосцима и у аутоперионицама… Можеш бити геније, ако ниси подобан оставиће те да спаваш на картонским кутијама. Како опстати у наднационалном, мондијалистичком, мамонистичком, вавилонском, језуитском поретку кад ОНИ МРЗЕ НАРОД?!

За крај ћу вам дати пример како они размишљају. Ево Овако: „Какво имамо право на владавину то и не питамо, ми владамо! Има ли народ права да нас скења и скине са власти – на то се и не обазиремо, само се чувамо да не падне у искушење да то и учини. Ми владамо!“

Све се више копа по контејнерима, народ је очајан и гладан, а кад је гладан почиње да уједа, излоге да разбија, да ломи ноге и ребра, пали, пуца и убија, доста је било, дићи ће се револуција!

4 replies »

 1. – MИ или ОНИ !
  – Народ или лоповско издајничка олош !
  – Маске и лажи су пале до краја,
  – остао је још само један могући одговор „демократској“ диктатури,
  – Они морају отићи истим путем којим су и дошли !
  – Они вређају и провоцирају народ исто онако као турске дахије пред КАРАЂОРЂЕВ устанак !
  – Следе догађаји које нико неће моћи да предвиди и заустави !

  Свиђа ми се

 2. HVALA SAŠA! Prosvetiteljski je sve to! Zar je moguće da naš napaćeni narod to ne razume? Mladosti Srbije poručujem: morate sudbinu uzeti u svoje ruke. „Demokratija“ nepostoji. Oni su oteli vlast narodu paljenjem Narodne Skupštine!? Nepostoji način da se dođe do slobode osim Revolucije! Ali ne kao „Arapsko proleće“ i sve ovo danas! Samo Treći Srpski Ustanak mora uništiti ovu izdajničku gamad (političku poziciju i opoziciju). Saša, mladi čoveče, u svemu si u pravu. Tvoj vapaj je i moj vapaj! Samo DVERI Srbiju spašava!

  Свиђа ми се

 3. sve je tacno, sto je navedeno u tekstu, samo je pogresna procena, da ce srbi da se dignu na ustanak.nece, jer ocigledno da mogu jos puno da istrpe, a i pokazali su glasanjem na izborima da nisu za promene….

  Свиђа ми се

 4. Briljantno gospodine, briljantno!Zar je moguće da na ovo što ste napisali, nisu pohrlili, sa podrškom, gradjani Srbije?Zar je moguće da smo toliko postali indolentni,nezainteresovani, da smo toliko potonuli u beznadje, da sve čekamo da nam neko drugi donese ono bez čega ćemo nestati-samopoštovanje!Ništa više!?
  S poštovanjem!

  Свиђа ми се