АУТОРИ

ПРОЈЕКАТ ПЛАВИ ЗРАК (PROJECT BLUE BEAM) – ДАТУМ ПРЕВАРЕ ЈЕ БЛИЗУ !!!


ПРОЈЕКАТ ПЛАВИ ЗРАК (PROJECT BLUE BEAM) – ДАТУМ ПРЕВАРЕ ЈЕ БЛИЗУ !!! 

29.01.2012. за ФБР приредила Биљана Диковић

Поштовани Пријатељи, приближава се време ВЕЛИКЕ ПРЕВАРЕ НАРОДА ШИРОМ СВЕТА, па ме то подсетило да пронађем документе које сам имала о томе… Ево неких, просудите сами о чему се ради… 

-НАСА пројекат Плави Зрак (Blue Beam Project) састоји се од четири различита корака ради имплементације религије новог доба (new age religion) са антихристом на челу- 

nasa

Све више се на ТВ на разним иностраним каналима, као и на интернету може видети датум 21.12.2012. године. Индиректно и притајено, свет се спрема на догађаје који би тада вероватно уследили. Да ли ће то бити истина – остаје да видимо када за то дође време.

Углавном, сигурно је да овим светом из позадине владају богати банкари породица Rotschild, Rockefeller, Habsburg, итд.

Сведоци смо да се тежи ка глобализацији света: једна влада, једна војска, једна валута…
За датум који сам невела, прича се да се спрема реализација пројекта који је израдила NASA под називом Blue Beam (Плави Зрак), када ће се преко сателита пројектовати холографске слике Исуса, Мухамеда, Кришне, Алаха… у зависности од локације на земљи, а људи би требали да чују обраћање „Бога“… (послатог из HAARP комплекса смештеног на Аљасци). И тако даље…


Следи један текст, па нека свако просуди о њему како осећа:

Први корак тиче се поништавања свих археолошких знања. Ово ће бити повезано са појавом свих вештачки изазваних земљотреса на појединим прецизно изабраним локацијама на планети где ће, како се може претпоставити, нова открића коначно показати свим људима да су грешили у свим фундаменталним религијским доктринама. Овај фалсификат биће искоришћен да све нације верују да су њихове религијске доктрине погрешно схваћене и погрешно интерпретиране вековима. Психолошке припреме за ово већ су почеле, а први корак представљао је филм, „2001: A Space Oddessy“ серија „Звездане стазе“, и „Ратови звезда“ у којима су теме инвазије из свемира и уједињење свих нација радио одбране од нападача. Последњи филм, „Парк из доба Јуре,“ бави се теоријама еволуције и тврдњама да је Божја реч лажна.

nasa irma

Оно што је важно у разумевању првог корака јесте то да ће земљотреси погодити различите делове света и то тамо где су научна и археолошка учења упућивала на то да су тамо сахрањене неке мистериозне тајне. Овим врстама земљотреса, научницима ће бити омогућено да поново открију ове мистериозне тајне ради дискредитовања свих фундаменталних религијских доктрина. Ово је почетак припрема за план намењен човечанству јер они желе да пониште веровања свих Хришћана и Муслимана на планети. Да би ово спровели у дело, потребан им је лажан „доказ“ из прошлости који ће доказати свим народима да су њихове религије биле погрешно тумачене и разумеване.

Други корак обухвата „свемирску представу“ великих размера са тродимензионалним оптичким холограмима и звуковима, ласерском пројекцијом вишеструких холографских слика ка различитим деловима света, где би се, у зависности од локације, примала различита слика у складу са доминантним религијским националним веровањима који преовладавају на том подручју. Овај нови „божији“ глас моћи ће се чути на неколико језика. Да би ово разумели, морамо се мало позабавити различитим тајним службама и њиховим истраживањима реализованим у последњих 25 година.

Совјети су развили напредан рачунар, који су чак и извозили, и у њега унели физичко-психолошки запис заснован на њиховим испитивањима анатомије и електро-механичке композиције људског тела, као и студије електричних, хемијских и биолошких карактеристика људског мозга.

Ови рачунари опремљени су, у истој мери, са језицима свих људских култура и њиховим значењимма. Дијалекти свих култура убачени су у рачунаре преко предаје са сателита. Совјети су почели да уводе рачунаре са објективним програмима као што су они који се тичу новог Месије – Спаситеља. Изгледа да су Совјети такође – народ новог светског поретка – прибегли самоубилачким методама ка људском друштву додељивањем таласних дужина електронским путем за сваку особу и свако друштво и културу да би подстакли суицидне мисли уколико се особа не повинује прописима новог светског поретка.

Постоје два различита аспекта другог корака.

Први је „свемирска представа“. Одакле потиче свемирска представа?

Свемирска представа, холографске слике виће коришћене заједно са симулацијом окончања света током које ће свим народима бити приказане сцене које ће их натерати да потврде пророчанства и дешавања.
Ово ће бити пројектовано са сателита на слоју натријума који се налази на око 60 миља изнад земље. Повремено смо сведоци тестирања, а које они називају НЛО-и или „летећи тањири“. Резултат ових промишљених представа биће да се свету прикаже нови „Христ“, нови спаситељ, Matreya, а у сврху тренутне имплементације нове светске религије. Подметање ће се извршити свету који ништа не сумња.

„Чак и најученији биће заслепљени.“

„Пројекат поседује савршену способност појединих направа да подигну увис велики број људи, као у заносу, и које ће нестати у непостојећу Земљу Недођију. Сведоци смо испитивања ових уређаја приликом отмице људских бића од стране тајанствених малих зелених ванземаљаца, који извлаче људи из њихових постеља и кроз прозор их убацују у „свемирске бродове“ који чекају напољу.

Прорачунати отпор ка универзалној религији и новом спаситељу и наредним светим ратовима резултираће губитком људских живота у незамисливој размери која никада није виђена у људској историји. Пројекат „Плави зрак“ (Blue Beam Project) издаваће се као испуњење општег пророчанства старог и познатог догађаја који се одиграо пре 2.000 година. У начелу, искористиће се небо као биоскопски екран (слој натријума на висини од око 60 миља) док у свемиру лоцирани сателити помоћу ласера генеришу симултане слике ка четири стране света на сваком језику и дијалекту у зависноти од региона. Ово се чини у вези религијског аспекта новог светског поретка и представља превару и обману великих размера. Рачунари ће координисати сателите, а софтвер који је већ спреман покренуће свемирску представу.

Холографске слике засноване су на приближно идентичним сигналима који се комбинују ради стварања слике или холограма са перспективом дубине која је пођеднако применљива ка акустичним таласима екстремно ниских фреквенција (3-30 Hz, таласне дужине од 100.000-10.000 км), веома ниских фреквенција (3-30 Khz, таласне дужине 100-10км) и ниских фреквенција (30-300 Khz, таласне дужине 10-1 км) као и оптичким појавама.

Прецизније, представа ће се састојати од вишеструких холографских слика у различитим деловима света, где ће свако примати различиту слику у зависности од народа и религије која се налази у датом региону. Нити једна појединачна област неће бити изостављена. Са компјутерском анимацијом и звуковима који се јављају ради подражавања осећаја дубине простора-свемира, зачуђени ватрени следбеници различитих вера убедиће себе да се њихов спаситељ вратио. Затим ће се пројекције Исуса, Мухамеда, Буде, Кришне, итд, сјединити у једно након исправних тумачења тајни и откровења које ће се обелоданити. Овај један бог ће, у ствари, бити Антихрист, који ће објаснити да су различите свете књиге погрешно разумеване и тумачене, а да је стара религија крива за то што су браћа и народи међусобно ратовали, па се према томе старе религије требају укинути да би се отворио пут ка стварању светске религије новог доба, представљајући бога антихриста којег су они пре тога видели.

Наравно, овај величанствени позоришни фалсификат резултираће нестајањем друштвених и религијских разлика у великом обиму, сваки народ оптуживаће онај други за превару, ослобађајући милионе програмираних верских фанатика кроз демонску посесивност у размери која никада пре није виђена.

Поред тога, овај догађај одиграће се у време апсолутне политичке анархије и општег метежа створеног под утиском катастрофе светских размера. Уједињене Нације чак планирају да користе Бетовенову „Песму радости“ као химну за увођење једне светске религије новог доба. Уколико ову свемирску представу ставимо у паралалу са програмом звезданих ратова, добићемо ово: комбинацију електромагнетског зрачења и хипнозе који су већ представљали предмет интензивних истраживања. На пример, 1974. године, истраживач Г. Ф. Схапитс, рекао о једној истраживачкој претпоставки да, „…у овом испитивању биће приказано да изговорене речи хипнотизера могу такође бити непосредно конвертоване у електромагнетну енергију и усмерене ка подсвесним деловима људског мозга без употребе било каквих механичких средстава за примање поруке, и без тога да особа која је изложена таквом утицају има прилику да свесно прими информацију. Може се очекивати да рационално понашање буде разматрано као њихова слободна воља.“ Било ко ко се бавио истраживањем такозваног „каналишућег“ феномена могао би сада да узе у разматрање област овог испитивања. Може се приметити да је дошло до великог развитка оних који каналишу с обзриом на истраживања која су спроведена. Просто је необично колико су сличне њихове поруке, без обзира на тврдњу који ентитет представља њихов извор божанске водиље. То би навело било којег појединца да узме у обзир кредибилитет каналисане информације које би требало увидети и критички оценити одакле потиче порука која се прима и одакле поруке које се примају потичу, као и да ли су поруке у сагласности са новим светским поретком.

Часопис Sydney Morning објавио је 21. Марта 1983. Године чланак који објављује да су Совјети извршили напад на људски ум, а чланак је објавио страни уредник, доктор Nathan Abnuengy, професор асистент са пољопривредног факултата у Азији. Овај чланак говори о Совјетима који су створили суперкомпјутер о чему је претходно било речи и што представља веома важну ствар јер ове врсте рачунара могу бити покренуте преко сателита кроз свемирски простор. Рачунари су снабдевени базом података од неколико различитих језика и њиховим значењима, дијалектом свих људи који су радили на програмима овог рачунара. Међутим, ми више не говоримо о Совјетима, већ говоримо о Уједињеним Нацијама, миљенику новог светског поретка, који снабдева рачунаре са неопходним подацима.

Тврдим да је могуће да особа која је створила овај програм за глобалну контролу мисли може продати програм некој организацији и да при томе неће бити свесна да купац може користити програм и податке ради поробљавања људске врсте. Само замислите колико далеко су они напредовали у време када је чланак објављен! Напредак техника подстиче нас ка трећем кораку пројекта „Плавог Зрака“ који иде заједно са телепатски и електронски унапређеном двосмерном комуникацијом где ће претходно наведен три врсте електромагнетних таласа допрети до унутрашњости ума сваке особе, убеђујући сваког од њих да им се бог обраћа из дубина њихових душа. Такви зраци са сателита снабдевени су меморијама рачунара у којима се чува огроман број података о сваком људском бићу на планети и њиховим језицима. Зраци ће се затим испреплести са њиховим природним размишљањем ради обликовања онога што називамо као експанзивна вештачка мисао. Та врста технологије развијала се од 70-тих година, да би током 90-тих истраживачи повукли паралалу између људског мозга и рачунара. Информација је убачена, обрађена и интегрисана, а затим се након тога формулише радња.

Котролори ума манипулишу информацијама на исти начин као што и рачунар то чини са подацима. Јануара 1991. године,Универзитет у Аризони био је домаћин конференције под називом, „Семинар о напредним истраживањима НАТО организације на текуће и изненадне појаве и биомолекуларне системе.“

Шта то тачно значи? То значи следеће: Гледамо у један документ који је изложен на конференцији и који истиче различите ставове у односу на развојне пројекте о којима се дискутује сво време. То је, у ствари, протест и млако упозорење присутних научника у вези потенцијалне злоупотребе истраживачких открића.

Њихова открића, наравно, утврдила су да су Сједињене Државе већ развиле комуникациону опрему са којом може учинити да слепи виде, глуви чују, а сакати ходају. Могуће је у потпуности уклонити бол без употребе лекова, анестетика или хируршких интервенција. Не говорим о научној фантастици. Човек може да задржи све своје способности до тренутка своје смрти. Ова комуникациона опрема зависи у потпуности од новог начина посматрања на људски мозак и неуролошко-мишићне системе и пулсирања зрачења на веома ниским фреквенцијама. Нека од ове опреме овог тренутка је оперативна унутар агенција ЦИА и ФБИ. Никада неће бити коришћена да слепи прогледају, глуви чују и сакати проходају јер ит ис је политика Џорџа Буша и његових послушника да створе нов светски поредак.

Нова комуникациона опрема користи се за мучење и убиство особа које одговарају профилима који су наметнути популацији у вези терориста; да би се мучили и убијали грађани који припадају организацијама које промовишу толеранцију и мир и развој у Централној Америци; да би се мучили и убијали грађани који припадају организацијама које се противе развоју и размештању нуклеарног оружја и стварања расе слепих робова култа, или као се популарније називају „манџурски кандидати.“

Експерименти у иностранству врше се на таоцима које држе Сједињене Државе и Канада, Велика Британија, Аустралија, Немачка, Финска и Француска.

Поред тога, постоји низ бизарних самоубистава међу британским компјутерским научницима, од који су неки били повезани са морнарицом Сједињених Држава. Да ли би владе, корпорације или психијатри добровљно промовисали такав хорор у данашњим временима? Одговор је прилично очигледан, „Да.“ Владине службе и корпорације које раде заједно са њима на успостављању новог светског поретка припремљени су да промовишу било шта што ће им помоћи у достизању циља свеукупне друштвене контроле. Питање је зашто: због једне ствари, уколико плашите јавност и чините их да се плаше за своју безбедност, та иста јавност ће вам дозволити да примените праксу драконског криминалистичког закона, разоружате их и задржите обимне записе о њима и затим ће вам рећи да је све што желе да их заштитите, наравно.

Као друго, овим се унапређује распадање демократских облика политичких система и води друштва ка алтернативним методама политичке идеологије. Наравно, алтернатива је већ испланирана. Она се назива нови светски поредак и неће у срцу имати бригу за вашу безбедности или интересе. Као што је Џорџ Буш рекао: „Читајте ми са усана.“ Страх је одувек био коришћен да би моћна елита контролисала и потчињавала масе. Стара пословица, завади па владај тренутно се реализује широм света ради омогућавања да се свако плаши за своју личну безбедност и да буде сумњичав према сваком другом. Ово је такође контрола ума.

Да би се ишло даље у погледу нове технологије која представља основу НАСА-иног пројекта Плавог Зрака, потребно је да размотримо ову изјаву психолога James V. McConnell који је објављен 70-тих година у издању часописа Psychology Today. Он је рекао, „Дошао је дан када можемо да комбинујемо губитак чула са хипнозом и на подмукао начин манипулишемо награђивањем и кажњавањем да би повећали апсолутну контролу над понашањем појединца. Затим ће бити могуће достићи веома брзу и високо ефикасну врсту позитивног испирања мозгова које би нам омогућило да направимо драматичне промене у понашању и личности појединца.“

Сада, када говоримо о било којој врсти зрачења и телепатски и електронски појачане комуникације, врстама зрака које утичу на меморију рачунара који чувају обимне податке о човечанству, људским језицима и дијалектима,и када говоримо да ће људи бити доведени до тачке да тога да му се бог обраћа директно из његове душе, ми мислимо на врсту технологије и такву врсту размишљања коју признају исти психолози: требало би да од рођења будемо обучени да радимо оно што друштво жели уместо да желимо да урадимо нешто за себе; ово из разлога јер они имају технологију која може ово да чини, никоме не би требало да буде омогућено да поседује своју властиту личност.

Ова изјава и ове идеје су важне јер то је основно учење Уједињених Нација да нико не сме да поседује своју личност. А исти тај психолог тврди да нико не сме да говори о врсти личности која се на тај начин постиже и да не постоји разлог и право да одбијете нову личност, уколико се ваша личност сматра „антидруштвеном“. Оно што је битно у овом признању јесте да ће нови светски поредак бити успостављен преко тренутног система,што значи да ће стари начин размишљања, понашања и веровања бити сматран „застарелим“ као погрешан и да они могу то променити у једном од кампова Уједињених Нација за затварање да би се уверили да ће неко са „антидруштвеним“ понашањем бити у потпуности преобраћен тако да ће остали модификовани појединци бити у могућности да испуне потребе и програм рада новог светског поретка без потребе да се сазна права истина.

Да ли би ово могао да буде највећи пројекат контроле ума икада? НАСА пројекат Плави Зрак представља примарни задатак за апсолутну контролу над популацијом целокупне планете у новом светском поретку.

Предложио бих вам да пажљиво проучите ову информацију пре него је одбаците као занесењачко лудило. Уколико идемо даље са различитим извештајима које смо представили, откривамо да технологија и операције у вези контроле ума укључују емитовање на истим фреквенцијама на којима ради и људски нервни систем, а чији предајник је направљен од стране Loral Electro-Optical System из Пасадене, Калифорнија. Loral, главни предузимач из области одбране, претходно је уговорио истраживање усмерено ка енергетском наоружању чијим је претходним испитивањем руководио генерал Leonard Perez из америчких ваздухопловних снага. Он се бавио испитивањима наоружања које би могло да врши имплантацију порука у умове непријатеља и том приликом терало властите трупе у надљудске дела храбрости!

Уређај користи електромагнетско зрачење фреквенција реда гигахерца које би пулсирало на изузетно ниским фреквенцијама. Користи се за мучење људи како физичко, тако и ментално и то са даљине. За оружје овог типа сматрало се да се користило приликом протеста британских жена против присуства америчких крстарећих ракета стационираних у ваздухопловној бази Greenham Common током 70-тих година.

Ово оружје такође се користило ради индуковања смањења опште чулне емитовањем сигнала ка нервима слушаоца при тако великој снази да је долазило до блокаде способности размишљања код појединца или групе! Процес је користио технологију изузетно ниских фреквенција и описан је у различитим публикацијама министарства одбране америчке војске, укључујући и један под називом, “ Електромагнетни спектар и сукоб ниског интезитета,“ који је написао капетан Paul E. Tyler, командант санитетске службе америчке морнарице, а ту је и колекција под насловом, „Сукоб ниског интензитета и проглашавање нове технологије,“ објављена од стране пуковника David G. Dean, из америчког ваздухопловства. Документ је објављен 1984. године а колекција је објављена 1986. године у часопису Air University Press, ваздухопловна базаMaxwell,Alabama.

Други пулсни микроталасни уређај може емитовати звучне сигнале директно ка појединцу док је за остале он нечујан. Технологија је веома једноставна и може се направити коришћењем обичног полицијског радара. Млаз микроталаса генерисан од стране уређаја модулисан је у аудио фреквенције и може емитовати поруке директно у мозак.

Сада се враћамо НАСА пројекту Плави Зрак. Емитовање подсвесне двосмерне комуникације и слика из дубине свемира одговара у потпуности таквој врсти технологије.

У својој књизи, „Електрично тело,“ писац Robert Baker који је номинован за Нобелову награду описује низове експеримената који су вршени током 60-тих година од стране Аллен Фрие где је ова појава демонстрирана у истој мери као и у каснијим експериментима који су вршени 1973. године на истраживачком институту Walter Reed Army од стране доктора Joseph C. Sharp који се лично подвргнуо испитивањима у којима је доказано да је могао чути и разумети поруке које су му пренете у звучно изолованој комори ппутем пуслног микроталасног аудиограма који представља аналогију звучне вибрације речи, а која је била усмерена у његов мозак. Бакер је затим изјавио, „Такав уређај очигледно има примену у тајним операцијама које се воде у циљу излуђивања мете помоћу непознатих гласова или упућивањем недетектујућих наредби програмираном атентатору.“ Сада замислите када будете чули глас од новог светског спаситеља који се обраћа из свемира свим разумним људима на земљи и који би могао дати упутства верским фанатицима, могли би видети хистерију и друштвено сакаћење у обиму које никада није виђено на овој планети. Нема те полицијске снаге на свету, чак ни комбиноване,која би се могла носити са нередима који би потом настали! Књига из 1978. године, под насловом, „Микроталасни чујни ефекат и његова примена,“ коју је написао James C. Lynn описује како звучни гласови могу бити емитовани директно у мозак. Ова технологија могла би стварно омогућити слепима да виде и глувима да чују. Уместо тога, ово је претворено у наоружање за поробљавање света. Аллен Фрие такође извештава како би могао убрзати, успорити или зауставити откуцаје срца изолованих жаба синхронизацијом брзине пулса микроталасног млаза са самим срцем.

Према Robert Baker-у, слични резултати достигнути су коришћењем живих жаба, који показује да је технички изводљиво произвести срчане нападе са зрацима усмереним да продру у људске груди.

НАПОМЕНА ПИСЦА: Аутор овог извештај и његов колега преминули су од „срчаног напада“ у размаку од неколико дана и то док је један био у Канади, а други у посети Ирској. Ни један ни други у свом животу нису имали проблема са срцем. Требало би да такође да споменем да доктор Baker НИЈЕ учествовао у таквом истраживању.

Демонстрирано је да се млазови усмерне електромагнетне енергије веома високе фреквенције могу користити ради изазивања значајне пометње и мишићне активности или изазивања мишићне слабости и летаргичности. Микроталаси такође могу бити коришћени за спаљивање људске коже као и да потпомогну ефекат дрога, бактерија и отрова на функционисање целокупног мозга. Ови ефекти откривени су од стране ЦИА 21. Септембра 1977. године приликом сведочења пред подкомисијом Здравственог и Научног истраживачког центра Dr. Sidney Gottlieb.

Онај ко је управљао МК-Ултра програмом у то време, био је присиљен да прича о жижи истраживања агенције ЦИА ради проналажења техника активације људског организма путем удаљених електронских уређаја. Дакле, ово је нешто што постоји управо у овом тренутку, нешто чиме се бавило на највишем нивоу, нешто што се може употребити из свемира и што може допрети до сваке особе, на било ком месту на лицу земље. Уколико зађемо дубље у поступак контроле ума над људима, открићемо да је таква опрема и технологија коришћена ради утицаја на политику у много директнијем смислу. Michael Dukakis, кандидат демократа против Џорџа Буша на изборима 1988. године, био је мета микроталасне технологије да би се умањјила његова говорничка способност, а након анкете која је показала да он представља озбиљног противника Џорџу Бушу. Он је такође тврдио да је опрема коришћена против Киттy Дукакис што је је по свему судећи, одвело ка путу самоубиства.

У Дизниленд свету политика Сједињених Држава, председнички кандидат са проблемима као што су ови, требало би очигледно да изгуби трку ка Белој Кући. Децембра 1980. године, издање војног америчког часописа „U. S. Army Journal“, названо војничка ревија (Military Review), чланак пуковника John B. Alexander, под насловом, „Ново ментално бојиште: Погоди ме млазом, Спок,“ пружа даљњи увид у техничке могућности располагања котролером. Он пише:

„Неколико примера показаће области у којима је постигнут напредак. Преношење енергије са једног организма на други; могућност излечења или обољевања на даљину, на тај начин узрокујући обољевање или умирање од узрока који није очигледан; пријављена је и телепатска модификација понашања која укључује могућност изазивања хипнотичких стања са удаљености од 1.000 километара. Коришћење телепатске хипнозе такође садржи велики потенцијал. Ова би могло би да омогући агентима да буду дубоко инфилтрирани без свесног знања да су програмирани. У филмском смислу, манџурисјки кандидат живи, а не треба му чак ни телефонски позив.”

„Остале технике за индуковање мисли се још увек проучавају. Уколико се дотера, ова могућност могла би омогућити директну трансференцију мисли путем телепатије са једног ума или групе умова на одређени слушалачки циљ. Јединствени факторјесте да прималац неће бити свестан да је му је мисао уметнута са спољашњег извора. Особа ће веровати да су мисли оригиналне.“ Ово је тачно оно о чему говоримо.

Трећи корак у НАСА пројекту Плави Зрак назива се Телепатска Електронска Двосмерна Комуникација.

У чланку пуковника Alexander-а даље пише: „Уколико је могуће да вештачким путем уметнемо мисао у мултигеничко поље путем сателита, контрола ума над целом планетом биће могућа овог тренутка.

Једини отпор појединца био би константно постављање питања образлагања његових мисли насупрот тога да не иде против својих мисли да не би био сматрана особом изван идеолошких, верских и моралних оквира.“ На крају још једном, мудро је размотрити како се телевизија, рекламирање, модерно образовање и различите врсте друштвеног притиска користе ради манипулисања овим оквирима. Као што је рекао пуковник Alexander у резимеу његовог чланак Војничке Ревије, „Информација ових врста технологија која је представљена овде некоме би звучала смешно с обзиром да се не уклапа у наше виђење реалности. Међутим, поједини људи још увек верују да је свет раван.“

Овог тренутка, ово много значи, јер уколико људи не верују да је ова врста технологије у овом тренутку стварна или да представља научну фантастику, ти људи излажу себе великој опасности, јер у ноћи када хиљаде звезда буду сијале у свемиру, током ноћи када нов спаситељ буде представљен свету они неће бити спремни и неће имати времена да се припреме да спасе себе од такве технологије. Они не верују да неће имати времена да се припреме.

Пројекат Плава греда By Serge Monast

http://educate-yourself.org/cn/projectbluebeam25jul05.shtml

Originally Published 1994 Првобитно објављене 1994.

[Напомена: Серж Манастири [1945 – децембар 5, 1996], а други новинар, оба од којих су истраживања Пројекат Плави зрак. Он је умро од „срчаног напада“ у року од недеље један од другог иако нисu имали историју срчане болести. Серж је био у Канади. Други канадски новинар је био у посети Ирској. Пре његове смрти, канадске власти отеле су Сержу ћерку у покушају да га одврате да спроводи своје истраживање. Пројекат Плави Зрак се наставио… Његова ћерка никада није пронађена. Псеудо-срчани напади су један од наводних метода смрти изазване Пројектом Плави Зрак].

Фебруар 17, 2009: Ја сам сада био сумњив да не треба веровати у потпуности, схватити цео пројекат. Серж Манастири дао је велики допринос човечанству и показао невероватну храброст у излазак са овим невероватним открићима која су тајно или анонимно што му је дато од стране политичара који се каје, војних лица, или интелигентних људи који још увек имају савести и осећај хуманости.

/Потребан пратилац комад на овај чланак је астоундингли тачан пророчке дискурсу представио Серге у 1994 на канадско Фрее Пресс, Квебек у Канади. Илуминати скрипта да Серж откривена у 1994 да разговарате може директно преузети из наслова вести данас. Транскрипт који разговор је наћи овде: http://educate-yourself.org/cn/projectbluebeam25jul05.shtml

( дец. 1996.)

Члан наше одговорности структура, Дороти Дарт, извештава да Канадски истраживач у Њу Ејџ-глобализам, Серж Манастири, је умро од „срчаног удара деценије.

“ Овај човек је верно изложен прогону Новог светског поретка као први.. Његова деца су код куће школоваnа, па су власти осам година стару кћер одвели далеко у непознатом правцу, онда су му седам година старог сина узели, како су изјавили родитељи су их „злоупотребљавали емотивно, о злостављану децу ће школовати држава и о њима бринути“. Отац је тада ухапшен, и задржан једну ноћ у затвору код куће. Следећи дан је „доживео инфаркт“. Имао је 46 година. Овај храбри човек је оставио жену, која сада нема породицу.. Мајка и даље моли власт да јој врате децу.

Драги пријатељи, браћо и сестре, у Христу, не замерите у превођењу, и граматичким грешкама цео текст су други писали а ја сам само покушао да вам верно шренесем и да овим текстом упозорим на велику превару коју нам спремају уз чиповање (ЖИГ ЗВЕРИ)… погледајте видео снимке који говоре о овој теми…

……..

 НОВО ДОБА – ЊУ ЕЈЏ

Као у времена краља Артура и чаробњака Мерлина

У основи је потпуно религиозни покрет, замена за Хришћанство – антихришћанство.

Без обзира што се маскира псеудо научним формулама, и објашњењима, на очиглед свих, његови главни проповедници су не само разни астролози, модерни психолози, клубови за медитацију, јогу и т.д. већ и водеће личности политике, науке, филма, телевизије, образовања, новинарства и т.д. Присталице Њу Ејџа нису више нека врста хипика који живе у комунама, већ моћни и утицајни људи и жене, који раде на успостављању једне светске владе. Недавно су (негде у јулу 1996.) новине објавиле да прва дама Америке, Хилари Клинтон, помоћу медијума редовно разговара са духом Хелене Рузвелт, који је саветује у важнијим пословима. То исто су новине у своје време објавиле да је радила и њена претходница Ненси Реган). Ово је изазвало само мању реакцију знатижеље, карактеристичну за наше време. Нико се због тога није јавно саблазнио, а Госпођа председниковица, која важи за модел америчке образоване и рационалне жене, сутра дан је на једном скупу изјавила да је, пре него што је дошла ту, „управо разговарала са духом Хелене Рузвелт“, што је изазвало аплауз код присутних. Предедник Реган је свој радни распоред водио строго по хороскопу, који му је састављала једна од познатијих астролога (као у добра стара времена краља Артура и чаробњака Мерлина). Слични поступци и изјаве се могу наћи и код садашњег председника Била Клинтона, још више код његовог секретара Ал Гора, па и многих других јавних личности.

СТАРЕ ЛАЖИ У НОВОМ ПАКОВАЊУ 

Као и многи претходни покрети, Њу Ејџ се заснива на две главне лажи, којима је ђаво преварио још прародитеље у рају:

1. Бићете као богови, и

2. Нећете умрети („А змија рече жени: нећете ви умријети, него зна Бог да ће вам се отворити очи, па ћете постати као богови…“ 1. Мојс. 3,4-5)

Упркос модерној технологији, просвећености, цивилизацији, култури и т.д. гордост је још увек иста и њена порука је и даље: Воли самога себе и не обожавај никога више од себе, јер си ти бог. Све гране друштва нас непрестано бомбардују поруком: „Ти си најважнији на свету и нема важнијег од тебе“. Психологија нас учи да треба веровати у себе; школа да треба себе ценити; саветују нас да мислимо позитивно, да себе убедимо „ја то могу, ја сам најлепши, најспособнији…“ цртани филмови уче децу: „ти си господар васионе“; псеудо научни пророци су помоћу телевизије ушли у сваку кућу: космичка свест, телепатија, реинкарнација, Нострадамус, кристали, хороскопи, постали су део сваке породице. Стара религија Вавилона: враџбине, гаталице и бајања, више није само застарела магија, већ се данас, за иста старинска бунцања на пример, за једно предавање Ширли Меклејн плаћа улазница по $400. Јавност је прогутала превару и духовна обмана је пуштена са ланца јер је ништа више не задржава.

„БИЋЕТЕ КАО БОГОВИ“

Деца уче већ деценијама у школи како је еволуцијом човек постао од мајмуна. Међутим, данас се у научном свету више не води дебата о томе како смо еволуцијом доспели до овог стадијума, већ куда ће нас та еволуција даље одвести? Модерна теорија Љуантум Леап каже да је разлог што у еволуцији не постоји прелазни примерак (миссинг линк) између мајмуна и човека, то што је мајмун изненада, након једне велике кризе, постао човек начинивши тзв. еволуциони скок. Они кажу да је сада човечанство пред следећим еволуцијским скоком када треба да доживи опште просвећење. Човек у следећој фази духовне еволуције треба да постане много свесније и способније биће, да развије своје божанске моћи и постане сличан богу. Наша садашња фаза је само прелаз на пола пута између мајмуна и бога. Неки водећи представници Новог доба су већ израчунали да ће тај скок настати када најмање 10% човечанства постане свесно божанства у себи.

Зато, пре свега, за рачун мира и слободе, људи треба да постану толерантнији. То значи да свако може да верује у шта хоће, али никако не сме да тврди да је његова вера боља од било које друге. Нико не сме да верује да је ЈЕДИНО његова вера истинита и да је његов бог моћнији од нечијег другог, иначе је он назадњак и човекомрзац. Човечанство не може да учини скок напред док у њему постоје овакви назадњаци који шире нетрпељивост према другим људима и религијама. По њима, то је кукољ, који се мора одвојити од жита. (Сетимо се да су у старом Риму Хришћани гоњени и убијани не зато што су веровали да је Христос Бог, већ зато што су веровали да је Он ЈЕДИНИ БОГ.)

Ново гоњење Хришћана је већ почело. Линије разграничења су већ повучене и оцртано је поље духовне битке старе вавилонске религије наоружане новим лицемерним оружјем противу Хришћанства. Сада се у име просвећености нуди „слобода у границама избора“, т.ј. слобода између лошег и још горег избора. 

„НЕЋЕТЕ УМРЕТИ“

У Новом добу Екуменизам више није покрет само за јединство Хришћана, већ покрет за јединство свих религија. Модерни човек у свој овој збрци осећа велику духовну глад и жеђ, али будући обманут свим што му се сервира, он не одлази у цркве, већ тражи и чепрка по будизму, хиндуизму, пантеизму, по старим паганским митовима и враџбинама, сматрајући да ће у њима наћи некакво просвећење. Зато су данас толико популарни стари будизам, медитација и учење о реинкарнацији. Нарочито се она, реинкарнација, пропагира и провлачи кроз све ове покрете, као потврда друге лажи: „нећете умрети!“ Један од водећих истраживача НЛО или УФО, је изјавио да му је откривено како је ова земља и наш живот на њој, само једна фаза, школа у еволуцији свести. За оне који стекну просвећење, тврде „пророци“ Новога Доба, живот се наставља даље, на другим планетама, на један далеко узвишенији начин.

ЈЕДНА СВЕТСКА ВЛАДА – „РАЈ НА ЗЕМЉИ“

Поред тога, Њу Ејџ тврди да човек, који је у ствари инкарнација бога, може и треба да изгради рај на земљи – Нови светски поредак. У његову изградњу су укључене све глобалне структуре, тајне и јавне: УН, Трилатерална комисија, Светска банка, Зелени и Црвени крст и многе друге.

Три главна региона на земљи: Европа, Америка и Азија, (које контролише Трилатерална комисија) треба да се формирају у десет глобалних економских јединица, међусобно зависних. Та зависност треба да доведе до политичког јединства, из кога ће најпре изићи четири државе, а из њих на крају једна светска влада. Наравно, овај циљ, ка коме тајни Вавилон тежи већ вековима, није још никада јавно објављен. За јавност постоје називи као: Уједињене нације, Савет безбедности, међународне организације, светска заједница и наравно, Нови светски поредак – као владавина оваквих глобалних тела и закона. У том процесу одлучујућу улогу имају разне економске, политичке и војне кризе, којима светски банкари и политичари манипулишу народе и преко својих светских установа стварају услове у којима неће морати војном силом да намећу своју власт, већ се надају да ће преварено и заведено човечанство, припремљено за такву врсту „еволуције“, добровољно желети уједињење света и једну светску владу и контролу.

„ЛЕПА БУДУЋНОСТ“

Када се ради о „Њу ејџ“ покрету – религији, о водећим банкарским, монетарним, државним и осталим лешинарским силама, о томе за шта се они боре, нема много тајни; они отворено желе овакав сценарио:

Црни облаци ће се нагомилавати у току следећих неколико година. У многим земљама ће нарастати проблеми грађанских ратова, избеглица, глади, нереда и преврата, надгледани и под „покровитељством“ САД, УН, НАТО и других „представника „светске заједнице“, исто онако као што је „штићен“ Вијетнам, „надгледан“ распад Југославије и као што су чињени „напори за мир“ у Босни или на Хаитима, од стране белосветских „демократа“. (Према податцима Уједињених нација, већ данас у свету постоји преко 20,000,000 избеглица без крова над главом, а две трећине човечанства живи у беди.) У име демократије, народи и државе се гурају у рат и њихови становници страдају од глади, криминала и заразних болести. Овде је важно напоменути да данашњу „демократију“ они виде као „политику интереса ?пост-макјавелијевског периода?!“ (Макјавели је „мудро“ приметио да „политика нема везе са истином и правдом, већ само са интересом“, а пост-макјавелијевски период је додао и то да овај „интерес“ такође нема никакве везе са моралом, већ је и од њега потпуно одвојен.)

Пратећи овако „лепе“ принципе, хијерархија Новог поретка, Новога доба и осталих нових савеза са ђаволом, планира драстично смањење становништва на земљи и потпуну контролу не само светске економије, држава и свих осталих институција, већ и појединаца, путем моћне светске мреже банкарских картица и рачунара, статистика и информација, која је већ инсталирана. (Тако ће властодршци у сваком тренутку, ако зажеле, притиском на дугме моћи да сазнају не само где живе њихови поданици, већ и шта купују, где и када, као и остале навике и кретања сваког појединца.) Укратко, да би се ово провело, мора доћи до распада досадашњег система и до увођења новог поретка. Следећа, 1997. година се може сматрати прекретницом у том процесу, јер се те године по плану испуњавају многи међународни уговори и дешавају многе промене од глобалног значаја: Америка и Канада ступају у једно тржиште, Сингапур прелази у Кинеске руке, Европска економска заједница уводи економско, стратегијско, војно и политичко јединство, и т.д.

МОЋНИ СУ ОДРЕДИЛИ:

РАТ ЗАВИСИ ОД ВАС; МИЛОМ ИЛИ СИЛОМ – АЛИ, ПРЕЖИВЕЋЕ САМО ПОКОРНИ!

Наравно, рат или мир – зависи од тога како ће се овако наметнута глобална решења прихватати, т.ј. да ли ће грађани водећих земаља пристати на диктат светских тела и организација. Све то може да прође и без „гужве“, под условом да човечанство мирно прихвати предвиђене промене и покори се глобалним коловођама. У противном, чекају нас општи нереди, ратови, глади, револуције, епидемије и друге „благодети“ модернога доба.

Према плану светских организација, становништво у свету треба смањити за две, до две ипо милијарде људи (за око једну трећину до једну половину садашњег броја становништва ове срећне и веселе планете). Ово се такође може извести мирно, контролом рађања или ратовима и болестима – по жељи: данас се већ заборавило на скандалозне законе који су пре десетак година донети у најмногољуднијим земљама света, Индији и Кини, по којима се дискриминиши и чак кажњавају родитељи који имају више од једног детета, као на и насилне кастрације у Индији, којима су кажњавани родитељи са много деце.

10 БЛОКОВА ДРЖАВА 

Уколико становници ових земаља и целе планете све то мирно прихвате, план ће се испунити и без рата, уколико буде буне, моћни су заиста решени да свима објасне ко је газда, јер почетком новог миленијума, после 2000-те године, почиње потпуно нова ера; и то тако, што ће се тежити да на свету остане само 10 економских, политичких, културних, религиозних и т.д. блокова држава, које ће бити међусобно повезане у један систем, контролисан од једних светских тела.

Људи ће бити нови „номади“ који ће се селити тамо – амо у потрази за послом и већом зарадом, без породице, без пријатеља, без нације и родног краја, без људскости. Највећа вредност ће бити држављанство, т.ј. пасош, који ће некоме дозвољавати да живи и ради у одређеном, боље развијеном региону. Као и свим номадима, сва имовина ће им бити покретна: телефони, компјутери, и т.д.; а сви податци на једној магнетној картици у глобалном систему, на којој ће бити рачун у банци, лични број, возачка дозвола, крштеница, пасош, и т.д.

Једном речју, човечанство будућности ће изгледати онако како га замишљају да је изгледало у камено доба, с том разликом што људи неће носити около камене секире, већ покретне телефоне и компјутере. Биће то људи са моралом џунгле и технологијом будућности. Тако ће обичан човек бити скитница од једне области до друге, у потрази за новцем и задовољством, док ће они, владари светских организација, диктирати правила игре и начин понашања својих поданика. Човечанство ће бити без државних граница и региони без слободе и суверенитета.

НОВЕ МАСКЕ ЗА СТАРЕ ВАРАЛИЦЕ

„Под каквим су се све маскама криле претече антихристове – зидари „светске заједнице“, оснивачи екуменистичких покрета, приврженици универзалних религија и верских учења и њима сличних, богоборачких подухвата – пита се Митрополит Санкт-петербуршки Јован? Све се слагало: јеретичке секте средњег века, псеудо монашки редови попут Крсташа, предавања из књижевности и философски правци „просветитељства“, научне асоцијације и масонске ложе су са запрепашћујућом једнодушношћу обавиле пипави посао рушења хришћанског погледа на свет и националне државности“!

Епископ Теофан затворник јадикује и данас савременим јауком: „Западом нас је кажњавао и казниће нас Господ, а нас баш брига! У западној прљавштини смо до гуше и све је у реду. Имамо очи, али не видимо; имамо уши, али не чујемо. Господе, помилуј нас!… Удахнувши тај паклени дах, добили смо вртоглавицу, као умно поремећени, сами себе не схватајући…“

Сабор руских епископа у Сремским Карловцима 1932. године констатује: „Наше смутно доба веома оскудева у пророцима, али је зато богато лажним пророцима…“ – упозоравају паству архијереји.

Недавно је један познати писац у Русији приметио: нестали су пастири који ревнују за добро отачаства, који су способни да разобличе поткупљивост и бестидност савремених политиканата.

Зар нас прошлост ничему није научила?

Молим вас браћо – обраћа се апостол Павле народу црквеноме у зору хришћанске ере – у погледу доласка Господа нашег Исуса Христа и нашег сабрања у Њему, не дајте се лако поколебати умом, нити уплашити, ни духом, ни речју, ни посланицом – тобоже нашом – као да је већ настао Дан Христов. Да вас нико не превари ни на који начин; јер неће доћи док најпре не дође отпадништво и не појави се човјек безакоња, син погибли, који се противи и преузноси изнад свега што се зове Бог или светиња, тако да ће сјести у храм Божији, као Бог, тврдећи за себе да је Бог. Зар не памтите да сам вам ово казивао још док сам био код вас? И сад знате шта га задржава да се не јави у своје вријеме. Јер тајна безакоња већ дејствује, само да се уклони онај који сад задржава!“ (2. Сол. 2, 1-7.)

Pravoslavni Revnitelj

 Свети Нил Мироточиви +  О ПОСЛЕДЊЕМ ВРЕМЕНУ

Од око 1900. године, па до средине XX столећа, људи тога доба постаће такви да ће се једва моћи препознати. Када се приближи време Антихристова доласка, разум људи помрачиће се од плотских страсти и само ће се бесчашће и безакоње разрастати. Свет ће бити непрепознатљив, измениће се изглед људски, захваљујући бестидности у одевању и чешљању неће моћи јасно да се разликују мушкарци од жена. Ти ће људи бити дивљи и зверски сурови због саблазни Антихристових. Неће бити поштовања према родитељима и старијима, љубав ће нестати. А пастири хришћански, епископи и свештеници, постаће људи сујетни који савршено не разликују десни пут од левога. Тада ће се хришћански морал и предање изменити. Међу људима ће нестати скромности и челомудрија, а зацариће се блуд и распуштеност. Лаж и среброљубље превазићи ће сваку меру, а тешко онима који гомилају благо. Друштвом ће загосподарити блуд, прељуба, мужелоштво, тајна дела, крађе и убиства. 

И у то будуће време, захваљујући сили огромнога злочинства и распуштености, људи ће се лишити благодати Духа Светога коју су добили на Светом Крштењу, а уједно ће изгубити и грижу савести.

Цркве Божије остаће без богобојажљивих и благочестивих пастира и тешко онима хришћанима који остају у свету и који ће савршено изгубити веру, пошто ће бити лишени могућности да ма од кога виде светлост познања. Тада ће се они удаљавати од света, тражећи у свештеним прибежиштима олакшање од душевних страдања али свугде ће наилазити на препреке и тегобе.И све ће то бити последица тога што ће Антихрист успети да да господари свима и да постане владар целе васељене и што ће творити чудеса и невероватна знамења. Он ће уз то дати порочну мудрост несрећном човеку, тако да ће овај начинити таква открића да може један човек са другим да разговара са једног краја земље на други. Тада ће људи летети по ваздуху као птице и прошећаће морским дубинама као рибе. И када све то достигну, бедни људи ће у удобности проводити живот, не знајући, несрећници, да је то – обмана Антихристова. А он ће, зликовац, захваљујући човековој сујети тако усавршити науку, да ће то људе скренути са пута и привести у неверовање у постојање Троипостаснога Бога.

Тада ће Свеблаги Бог, видећи погибао рода људскога, скратити дане ради оних малобројних који се спашавају, јер ће Антихрист хтети да саблазни, ако је могуће, и изабране… Тада ће се изненада појавити Мач казне и убиће Опсенара и слуге његове.

Оружје за НОВИ СВЕТСКИ ПОРЕДАК

ХААРП је део арсенала оружја Новог светског поретка под Стратешке одбрамбене иницијативе (СДИ) економијама. Од војне команде места у САД-у, цео национални могао biti потенцијално дестабилизована кроз климатске манипулације. Што је још важније, ова друга се може имплементирати без знања непријатеља, има минималне трошкове и без ангажовања војних лица и опреме као у конвенционални рат. Употреба ХААРП-ако је требало да се примењује, може да има потенцијално разарајући утицај на климу на свету.

Одговарајући на УС економских и стратешких интереса, то може да се користи за селективно мења климу у различитим деловима света доводи до дестабилизације пољопривредних и еколошких система. Такође је напоменути да америчко министарство одбране је издвојила значајна средства за развој интелигенције и мониторинг система на промене времена. НАСА и Министарства одбране Националног слике и мапирање Агенције (Нима) раде на „слике за студије поплаве, ерозије, земљишта слајдова опасности, земљотреса, еколошких зона, временских прогноза и климатских промена“ са подацима пренели из сателита.

ЕВРОПСКИ ПАРЛАМЕНТ признаје УТИЦАЈ ХААРП

 Мај Брит Тхеорин-шведски Европског парламента и дугогодишњи адвокат мир -, Европског парламента Одбор за спољне послове, безбедност и одбрамбену политику одржане јавне расправе у Бриселу о програму ХААРП Резолуције. Комитета „Предлог за“ достављен Европском Парламентu: „Сматра ХААРП на основу своје далекосежне последице на животну средину да се глобални проблем и захтева за правне, еколошке и етичке импликације бити прегледана од стране међународног независног тела; [Одбор] жаљење поновио одбијање Сједињених Америчких Држава управе да пруже доказе да јавне расправе у заштиту животне средине и јавне ризика [од и] ХААРП програм. „

Одбор је захтевао да направи „Зелени папир“ на „утицаја на животну средину војних активности“, међутим, неусиљено одбацио на основу тога да Европска комисија нема надлежност да захтева прекапати „веза између животне средине и одбрану“. Брисел је забринут да се избегне сукоб са Вашингтоном. Иако не постоји конкретан доказ ХААРП што је користи, научних истраживања показују да је у овом тренутку у потпуности оперативна. Шта ово значи да ХААРП може потенцијално бити примењена од стране америчке војске да селективно мења климу „непријатељски народ“ или „отпадничке државе“, са циљем да се дестабилизује своје националне економије. Пољопривредних системima у развијеним и земљама у развоју већ у кризи, као резултат политике Новог светског поретка, укључујући тржиште дерегулација, роба дампинг, итд Бројне документован, ММФ и Светска банка „економски лек“ наметнута трећег света и земље бившег совјетског блока је у великој мери допринела дестабилизацији домаће пољопривреде семена. Заузврат, одредбама Светске трговинске организације (СТО) су подржали интересе неколико западних агро-Биотецх конгломерата у њиховом трагању да се наметне генетски модификоване (ГМО) о пољопривредници широм света.

Pravoslavni Revnitelj

 Архиепископ Аверкије + О ОТПАДНИШТВУ (АПОСТАСИЈА)

Немамо ми, нити снаге нити ауторитета да зауставимо Апостасију, као што је Епископ Игњатије нагласио: „Не покушавај да је зауставиш својом слабом руком…“

Али, шта онда треба да радимо?

„Избегавај је, заштити себе од ње, и то је за тебе доста. Упрознај дух времена, проучи га да би могао избећи утицаје његове кадгод је могуће“ – овоме нас учи исти Епископ Игњатије.

А зар његове речи, написане пре више од 100 година и које се тако очигледно односе на наше време, не изјашњавају истинску пророчку инспирацију и несумњиво просвећење са Небеса.: „Судећи по духу времена и интелектуалном врењу, мора се предпоставити да ће се структура-институција Цркве, која се већ дуго клима, срушити страшно и изненада. Никога нема ко би ово могао зауставити или му се супротставити. Средства која су усвојена да је одрже су позајмљена од земаљских елемената који су непријатељски настројени према Цркви и који ће само убрзати њен пад, пре него га спречити. Да милостиви Господ заштити остатак оних који верују у Њега! Али, овај остатак је мали, и постаје све мањи.“

Тако, очито смо доживели да видимо овај „страшни и брзи пад структуре-иституције Цркве!“

Непријатељ људске расе користи све своје напоре и сва своја средства да га повуче доле, и широко га у овоме подржавају отворени и тајни отпадници од истинске вере и Цркве, укључујући чак и оне који су изневерили своја висока звања и заклетве као свештеници и чак јерарси који су на челу одређених појединачних цркава.

Ваистину, преживљавамо страшна времена – времена каква никада пре нису била виђена у историји Хришћанства, у историји човечанства! Времена, скоро потпуне нестабилности!

И онолико колико желимо остати верни истинском Православљу, многе обавезе су нам постављене.
Ми морамо, како нам налаже Епископ Игњатије, избегавати и штитити себе од Отпадништва које тако брзо расте по свету. Морамо бранити себе од кварљивог духа времена да би избегли његов утицај.

А за то, пре свега, морамо разумети и никад не заборављати:

+ да није све, што носи најсветије и најдраже име Православља заиста Православље – сада постоји и псеудо-Православље, кога се треба бојати и од кога треба бежати као од ватре;

 + да је истинско Православље само оно које не прихвата нити дозвољава ни у чему, нити у предању нити у црквеној пракси, никакве новотарије које су супротне Речи Божијој и декретима Јединствене Цркве;

 + да истинско Православље не благосиља нити се предаје новим модама – моралу и обичајима модерног, исквареног света, који, чак и више него у Апостолским времена, лежи у злу, јер је то свет који је напустио Бога;

 + да истинско Православље води рачуна само да задовољи Бога и спасава душе, а не о удешавању привремене, земаљске среће, каријере и земаљских користи и имовина;

 + да је истинско Православље духовно, а не природно и телесно, не везано за земљу – за земаљска осећања и искустава.

БЛАЖЕНОПОЧИВШИ Архиепископ Аверкије Светотроицки и Сиракуски

12 replies »

 1. Мање је важно ко ће бити тај Антихрист. Важно је препознати знаке из горњег излагања по којима се имамо опредјелити.

  Свиђа ми се

 2. Учени свет се и даље заноси неким открићима који ће помоћи неким усијаним главама да успоставе НСП,нови светски поредак. Од тога нема ништа. Сав ПРАВОСЛАВНИ свет ма где био који је у себе унео ХРИСТА, и који је осетио благодати Божије, тај свет и не очекује нешто ново на Земљи. Та прича да ће се нешто десити у току ноћи и да народ неће имати времена да реагује, то важи само за пагански свет и оне који Бога мрзе и који га не признају,остали људи спасење чекају ГОРЕ НА НЕБУ. ТАМО НАС ЧЕКА ОТАЦ НАШ НЕБЕСНИ, СТВОРИТЕЉ И СПАСИТЕЉ СВЕТА. Брат Давор је у праву када предлаже ИСУСОВУ МОЛИТВУ НЕПРЕКИДНО, а када човек потоне у сан Ангели Божији ће по заповести Божијој бдити над душама у чијим срцима пребива нечујна молитва Господња. ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ СИНЕ БОЖИЈИ ПОМИЛУЈ МЕ ГРЕШНОГ. Само они научници који СМРТ и ГРАВИТАЦИЈУ ПОБЕДЕ, они могу да се представљају као неко нови,јер остали ће поцркати, јер не да Бог своју творевину. Тај дан ће доћи, ало он неће бити онако како ЧОВЕК хоће, већ онако како ГОСПОД ЗАПОВЕДА.

  Свиђа ми се

 3. чуј Србине ако имаш уши да чујеш и ум да разумијеш Исусова молитва и само она у стању је да сруши све планове луциферових гардиста и зато прихвати се тог светог дела и плата ти неће пропасти.ИСУСЕ СИНЕ БОЖИЈИ ПОМИЛУЈ МЕ ГДЕ ГОД ИШАО И ШТА ГОД РАДИО ПОНАВЉАЈ И НЕ ПРЕСТАЈ.МИР ТИ И ДОБРО ОД ГОСПОДА

  Свиђа ми се

 4. HAARP i high beam je prijekat koji je USA vlada formirala sa ciljem proucavanja Teslinih eksperimenata. Posebno interesovanje bila je njegova objava da je u mogucnosti da napravi ultimativno odbrambeno oruzje. Nakon njegove smrti, CIA je upala i zaplenila svu dokumentaciju koju je Nikola imao. Ipak, kako mu je Edison jos na pocetku karijere palio kancelarije, kao i da je imao vise upada u laboratorije, Tesla je retko sta belezio na papirima. Ugojeni degenerici (ameri) vec godinama pokusavaju da razumeju srpskog vizionara, ali bezuspesno.

  Свиђа ми се

  • Пошто ће антихрист у свему опонашати Христа, то вјероватно неће бити Вилијем који је ожењен, што Христос није био. Антихрист ће до своје 30-те године бити непознат свијету, док не дође његов час…

   Свиђа ми се