АУТОРИ

Рајица Марковић: ДРУГИ КРУГ ДРУГЕ СРБИЈЕ…


ДРУГИ КРУГ ДРУГЕ СРБИЈЕ

Аутор Markovic Rajica у понедељак, мај 14, 2012 у 8:25пре подне ·.
 

Томислав Николић иде у други круг. После појављивања пред камерама са џаковима, како тврди, покрадених гласачких листића, Томислав Николић доноси одлуку да иде у други круг избора за председника. Ову своју одлуку образлаже тиме да би Борис Тадић изашао и у случају да он изборе бојкотује. Оптужбу за изборну крађу у првом кругу поткрепљује обећањем да ће је доказати кад буде изабран за председника, у преводу никад, и тиме оправдава одлуку о даљем учествовању у изборном току.

Нико од политичких актера на овим, по свему дискутабилним, изборима није изгубио, ако се изузме народ. И Томислав Николић и Борис Тадић не представљају оне гласаче за чије се добро пред камерама бусају у груди, не и један и други у Србији спроводе интересе Уније. Унијаћење Срба које се, свим тајним средствима, вековима спроводи на животним просторима србског народа, после НАТО окупације наше земље 1999. године, постаје саставни део политичког програма многих партија.

Оне партије које у свом програму нису имале присаједињење Евроропској Унији елиминисане су са политичке сцене унутрашњим партијским ударима и спољашњим притисцима. Маргинализоване су свим средствима владајуће унијатске коалиционе већине која је имала на располагању све поунијаћено у овој земљи, од унијатских медија, преко поунијаћене културе, поунијаћених институција, све до поунијаћених епископа, некад Србске Православне Цркве. Својим трећим кандидовањем за председника, Борис Тадић по ко зна који пут у својој председничкој каријери крши Устав Србије и то овог пута 116.ти члан који каже “Нико не може више од два пута да буде биран за председника Републике“.

Ово је живи доказ да на србској јавној политичкој сцени нема ни једне патриотске политичке партије, јер да је има таква би одлуку о бојкотовању избора донела одмах по противуставној кандидатури Бориса Тадића. Сва ова постизборна халабука око изборне крађе гласова само је бацање прашине у очи обманутој и покраденој, увек већинској вољи народа који је својим генестским кодом већински против партократског,противуставног унијаћења.

Политичке партије, које себе називају патриотским, позивају народ на улице у одбрану, како тврде, својих украдених изборних процената, уместо да зову у одбрану Устава, изигранее народне воље и срушене државе. Ако је деловањем поунијаћених партија парламент претворен у гласачку машину Уније у њему један србски СВЕТОСАВСКИ родољуб нема шта да тражи.

3 replies »

 1. Има само једна патриотска партија,за коју слабо ко зна,због наших слободних медија,која је све рекла још пре избора шта ће се све дешавати и какви ће избори бити ,,ЛЕГИТИМНИ“ ,одлучивши их бојкотовати.Зову се Слободна Србија.Њихово саопштење:http://www.serbijana.com/Video/Slobodna%20Srbija/saopstenje3video.php

  Свиђа ми се

 2. Ни краћег чланка, ни паметнијих речи…
  Ја се сложем са суштином уз извесне корекције, те ћу у свом коментару комбиновати Рајицине цитате и своје ставове, уз један мало измењени редослед ствари.

  Све има свој почетак, ток и крај.

  „Оне партије које у свом програму нису имале присаједињење Евроропској Унији елиминисане су са политичке сцене унутрашњим партијским ударима и спољашњим притисцима. Маргинализоване су свим средствима владајуће унијатске коалиционе већине која је имала на располагању све поунијаћено у овој земљи, од унијатских медија, преко поунијаћене културе, поунијаћених институција, све до поунијаћених епископа, некад Србске Православне Цркве.“

  А све је почело давно, само што је завршни језуитски ударац почео октобра 2000. године. Верујем да се свети Василије Острошки, ни крив ни дужан, преврће у гробу у србској земљи херцеговој и да ће освета његовим чудесним моћима стићи све оне који су знали шта раде.

  Краљ Борис је фарсично абдицирао а затим донео одлуку да се кандидује и трећи пут. Мало салонске реакције и ништа више. Свако чудо за три дана. И наша класична политичка организација прогута ову кнедлицу и крете у иборну кампању да легализује кршење Устава. „…јер да је има (патриотску оријентацију, п.а.) таква би одлуку о бојкотовању избора донела одмах по противуставној кандидатури Бориса Тадића.“

  Сада смо већ на трећем кораку. „Сва ова постизборна халабука око изборне крађе гласова само је бацање прашине у очи обманутој и покраденој, увек већинској вољи народа који је својим генетским кодом већински против партократског,противуставног унијаћења.“ И не само унијаћења, него и националног и социјалног ропства. А када се томе додају још територијалне претензије многих незајажљиво похлепних ала и врана и њихова милитантност и геноцидност, онда долази ТHE END. Језик и култура? Као и сваки језик и култура несталих народа, наћи ће се негде на маргини неког института…
  „Томислав Николић иде у други круг. После појављивања пред камерама са џаковима, како тврди, покрадених гласачких листића, Томислав Николић доноси одлуку да иде у други круг избора за председника. Ову своју одлуку образлаже тиме да би Борис Тадић изашао и у случају да он изборе бојкотује.“ Теоретски, Тома има шансе да победи у другом кругу. Ако он хоће. А могао би да победи уз нову, јаснију и конкретнију понуду на националном и социјалном плану. Али он неће. Таласа са изборном крађом, па ког сома ухвати, ухвати. Уз помоћ уједињених, по изборним резултатима маргиналних, странака и група. Ако оне хоће. А могле би да донесу одлучне гласове, уз нову, јаснију и конкретнију понуду на националном и социјалном плану. Али оне неће. Таласају са изборном крађом, па коју будалу ухвате, ухвате. За Бориса или за Тому, свеједно јер то му дође на исто.

  Нова изборна понуда? „Марш у п.м. цигањску кад не знаш да сањаш“

  Не теби Рајице, већ мени и свима онима који виде сламку спаса.

  Свиђа ми се