ДЕШАВА СЕ...

Милован Бркић: Одбачен


Америчка амбасадорка у Београду госпођа Мери Брус Ворлик, на питање новинара Прве телевизије одмах по затварању бирачких места 6. маја: зашто овога пута америчка администрација и представници Европске уније ниједном речју нису поменули да очекују да опет у Србији победе „демократске снаге“ предвођене Борисом Тадићем, одговорила је да су избори у Србији унутрашње питање земље и да грађани сами треба да одлуче ко ће их представљати у извршној власти.

13.05.2012. ТАБЛОИД ЛИСТ ПРОТИВ МАФИЈЕ, уводник М. Бркић

Да је судбина бившег српског председника – озлоглашеног пљачкаша и диктатора – решена, сведочи тишина којом су праћене његове предизборне кампање, у којима је он себе уз своју пропагандну машинерију представљао као човека мира и очувања интереса међународне заједнице у Србији. На његова хвалисања нико се из иностранства није освртао као на смрдљив сир.

Бившег српског председника нико није посећивао у време кампање, нико му није дао било какву подршку. Чак ни дипломате из Турске, чију земљу је покушао да на мала врата поново, преко Србије, уведе у Европу. То је озбиљна дипломатија која зна да је овај човек отписан из свих центара одлучивања.

Користећи се огромним количинама опљачканог новца, бивши српски председник покушао је да злоупотреби своје присуство на сајму технологије у Хановеру, који је посетила и државни канцелар госпођа Ангела Меркел. Камере Тијанићеве телевизије забележиле су како се госпођа Меркел рукује са гостима, међу којима је био и Борис Тадић, очигледно затечена што је угледала ову авет пред собом. Она се, упадљиво, окренула од Бориса Тадића, увређена што је он у строју за поздрављање. Тијанићева телевизија описала је овај сусрет „као срдачан и пријатељски“, мада њих двоје нису проговорили ниједну реченицу. Сутрадан је опозиционим странкама у Београду пренета порука Министарства спољних послова СР Немачке да је сусрет канцеларке Меркел и бившег српског председника био случајан и да нема никакву политичку позадину.

Упадљиво је да руски председник Владимир Путин није позвао из Србије ниједног званичника на своју инаугурацију. Био би ред да позове барем председника Владе Мирка Цветковића, али је он очигледно непожељан у Москви!
Иако крије своје здравствено стање, евидентно је да Борис Тадић копни и да сваким даном све лошије изгледа.

На гласању на Ђурђевдан бивши српски диктатор није се појавио са својом службеном супругом Татјаном Родић, ни са својом децом, јер је Татјана пријављена на другој адреси и не живи са њим! Из његовог кабинета процуриле су вести да је Борис Тадић двадесетједногодишњој девојци Т.А. направио дете! Мада, није никаква тајна, он више воли дечаке.

Међународна заједница је одлучила да објави све рачуне Бориса Тадића у иностранству! Ипак, и поред сазнања да је отписан, бивши председник се не предаје. Он жели да влада даље, до смрти, да Србију потпуно згази.

И лидери странака које су учествовале на последњим изборима редом се одричу могуће коалиције са Тадићевом странком, уверени да на тај начин од пропасти спасавају и себе, и странку, и Србију. Лидер СПС-а Ивица Дачић изјављивао је да је власт, у којој је учествовао као министар унутрашњих послова са ограниченим овлашћењима, починила тешке пљачке! Треба ли очекивати да ће и Ивица, после ових речи због којих је и добио поверење бирача, пружити руку спаса овејаном криминалцу и злочинцу Борису Тадићу и његовој камарили?!

1 reply »

  1. Много прије, када је Тадић легализовао покрет хомосексуализма, (хомосексуализам по тумачењу свјетске здравствене организације и Србије припада врсти оболења), за мене је већ тада дао знакове изопачености и неморала. А шта је већ у међувремену урадио, ево већ се пише и говори. Жалосно је стање у главама оних Срба који су му дали гласове.

    Свиђа ми се