ВАНРЕДНЕ ВЕСТИ

ПРОГЛАС ЗА ЈАВНОСТ О УВОЂЕЊУ ДИКТАТУРЕ У СРБИЈИ


Еколошки Покрет Новог Сада

9 мај 2012, ФБР

ПРОГЛАС ЗА ЈАВНОСТ О УВОЂЕЊУ ДИКТАТУРЕ У СРБИЈИ

Решењем полиције Београда о забрани одржавања јавног протеста због крађе избора на Тргу Републике заказаног за сутра, 10. маја 2012.године са почетком у 17.00 часова од стране патриотских снага Србије, на данашњи дан  званично се забрањује слободна реч у Србији и уводи диктатура издајничког режима.

Забрана јавног окупљања због јавне крађе парламентарних избора, који су покрадени на свим нивоима, означава почетак једног од најмрачнијих периода у историји Србије, јер се диктатура уводи да би издајници на власти завршили разбијање Србије и уништавање њеног становништва по налогу вековних непријатеља српског народа.

У следећем мандату издајници на власти су добили задатак да одвоје Војводину и да припреме Рашку област и Прешевску долину за одвајање од Матице Србије, да уведу Србију у НАТО терористичку организацију да би наша деца опет била топовско месо за интересе освајачке империје.

Хрватска је већ исцртала нове границе ширећи се до Земуна захваљујући своме сину који се не поноси што су му одредили задатак да у два мандата буде председник Србије. Издајнички режим је добио налог да се укључи у Светску трговинску организацију да би Србија после тога морала широм отворити границе за све ђубре и отрове уместо хране и за коначно уништење српске пољопривреде, кичме опстанка српског народа.

Бићемо надничари на сопственој земљи и умираћемо од глади на најплоднијој земљи у Европи. Покровитељи издајничке власти добили су налог да легализују генетски модификоване организме да би у трећој генерацији српски народ коначно био избрисан са лица земље, а Србија са географске карте света. Поред свега наведеног, свакодневно нас засипају отровима са неба као да смо инсекти, а не људи, да нам убију вољу за животом и отпором према издајничком режиму.

ПОЛИЦИЈО И ВОЈСКО СРБИЈЕ, ви који сте својом или туђом вољом стали  на страну издајника Србије и издаје сопственог народа, морате да знате да сте овим чином издали и сопствену децу и своје претке, претке сте осрамотили, а деци одузели право на будућност. Морате да знате да нико неће бити поштеђен у овој земљи, ваша деца ће такође умирати као и наша, ваша лоза ће бити прекинута у трећем колену исто као и наша, наука још није толико узнапредовала да разликује децу издајника од остале деце. Ако мислите да не говорим истину, јер издајнички режим не би дозволио угрожавање сопствене породице, варате се, јер они немају куд.

Заглибљени у издаји до гуше, са рачунима на којима су на стотине милиона евра од пљачке и издаје Србије, они могу да бирају само између затвора и наставка издаје. Али зато ви не морате да наставите тим путем. Станите  на страну народа, браните Устав и важеће законе Србије. Ухапсите издајнике, ухапсите бившег председника Србије и врховног команданта, Владу и Генералштаб, све посланике Народне скупштине који су испуњавали налоге страних агентура и тиме довели Србију до брисања са географске карте света, затворите границе и уведите ванредно стање.

Предајте власт народу. Ако постављате питање ко ће да води Србију уместо издајника, одговарам да то могу и ја, стављам вам се на располагање, ако сам могао спречити војну окупацију Србије 99-те  и угрозити НАТО злочинце, спречити одвајање Војводине од матице Србије, са вама бих могао за 24 сата изаћи на крај са издајницима Србије.  У Србији има још способних људи, ја свакако нисам последњи човек који је спреман да заложи свој живот и слободу за спас свог народа и домовине.

Гарантујем вам боље услове за живот и рад, гарантујем вам својим образом да никад више нећете имати разлоге за штрајкове, за додатне послове на граници или преко границе законитости, радићете свој посао у оквиру Устава и важећих закона на понос своје породице и своје домовине.

Полицијо и Војско Србије, уколико одбијете овај позив за заустављање издаје и агоније Србије, осудили сте Србију само на један могући пут на чијем крају се завршавају све диктатуре овог света, али уз које жртве? Запамтите, народ још нико није победио, бићете са њим или против њега. Избор је на вама, ми немамо куд, морамо победити.

6 replies »

 1. Читам ово и плачем…..
  Све што сте рекли је тачно, ми то разумемо, али како се изборити са овим неписмењацима и необразованим људима, којима је најважније да гледају гранд, турске серије, којекакве глупости и затупљивања, који вам сваки дан соле памет, на послу, на улици, коментарима, па није то баш тако!
  Свака част на тексту!

  Свиђа ми се

 2. yup… zesca zaebancija od texta… nema ni potpis, ni pecat a zove se Proglas,koji je kao nekakvi ekolozi koji je kompletno pisan u prvom licu… JA pa Ja… Osim toga… kad je to milicija sprecavala nesto sto ne moze da se spreci???

  Свиђа ми се

  • Ako nisi čuo za Nikolu Aleksića predsednika ekološkog pokreta Novog Sada koji je inače i svetski poznat po svojim aktivnostima, a koji je iskreni rodoljub i čovek okrenut pravim vrednostima , onda to samo znači da su ti režimski mediji isprali mozak.

   Свиђа ми се

 3. Скинули смо Милошевића одлетеће и жути диктатор, само да се ујединимо браћо Срби.

  Свиђа ми се

 4. Vidim da se ovde pojedinačno deluje i to samo perom.Slažem se da je pero daleko zdravije nego mač.Međutim, znam puno ljudi koji dejstvuju pojedinačno.Okupimo se već jednom i budimo jedinstveni, iako smo daleko.Pobedimo ih njihovim oružjem-INTERNETOM.I taj izum je srpski.Njegov idejni otac je Nikola Tesla.Imamo svo moralno pravo na to.Zadužili su se kod nas.Nije plač mnogih majki otišao zalud.Budimo kao braća složni.Poštujmo svačiji napor da se dođe do istine.Povezujmo se.Pa iako mislimo da nismo dobili šansu, izađimo sutra u novi dan, kao što se Sunce svaki dan rađa na istoku i dajmo šansu bar jednoj osobi.Tako se počinje.

  Свиђа ми се

 5. Ameri diktature sirom sveta bombarduju, osudjuju zabrane, naoruzavaju protivnike diktature, pdsticu ih na oruzanu borbu protiv diktature ALI SAMO ONE CIJI AUTORI NISU ONI. Ostale diktature pod njihovom kontrolom i organizacijom proglasavaju demokratskim.

  Свиђа ми се