ВАНРЕДНЕ ВЕСТИ

ТЕЖАК ИНЦИДЕНТ НА СЕВЕРУ КиМ КОЈИ НЕ ПОСТОЈИ ЗА РЕЖИМСКЕ И СОРОШКЕ МЕДИЈЕ У СРБИЈИ!?


ВЕСТ КОЈЕ НЕМА У ЗВАНИЧНИМ МЕДИЈИМА: ДИВЉАЧКИ НАПАД РУЉЕ ШИПТАРА НА „СРПСКУ ЗГРАДУ“ У СЕВЕРНОЈ МИТРОВИЦИ- НОВИ ПОКУШАЈ ЗАСТРАШИВАЊА СРБА СА СЕВЕРА!?

23.04.2012- 01:00 ФБР сазнаје од извора са терена: Група од 5-10 шиптарских младића (међу којима је било и малолетника) прешла је поподне са јужне стране и каменовала приземље прве „српске“ зграде у северној Митровици (локација Суви До)  на коју су наишли узвикујући да ће осветити смрт свог сународника. Станари- углавном жене и деца, поред веће материјалне штете су преживели и прави психолошки терор. Нико није интервенисао да их заштити! Срби који живе у тим зградама од вечерас организују дежурства!

 

Оштећен српски стан на првом спрату- "каменом"(?)

22 април 2012, 19:30, ФБР редакција

РЕДАКЦИЈА: Наш извор са КиМ нам је малопре јавио- да је на данас поподне (око 16:00 часова) нападнута „српска“ зграда код Сувог Дола у северном делу Митровице од, стране разуларене руље шиптара. Зграда је каменована и полупани су прозори у приземљу.

Станари, углавном жене и деца српске националности су терорисани током овог кратког али бруталног напада на зграду. У време напада нико од надлежних органа није интервенисао.

Ова вест (о материјалној штети на згради) нам је потврђена и од стране другог извора који је прошао поред те зграде непосредно после напада.

Индикативно је да је у време напада примећено присуство окупационог немачког КФОР-а у близини „три солитера“, али да у време и непосредно након овог дивљачког напада, није било интервенције од странеКФОР-а или Еулекса. Да су нападачи били Срби, убеђени смо да би било супротно. Вест нам засада није потврђена из „званичних извора“. Инцидент је одмах пријављен (у току напада) српском КПС- резултати истраге (уколико је било уопште) нам нису познати.

О овом инциденту нема никаквих вести у водећим Српским медијима…

 

Други српски стан на првом спрату- предмет шиптарског вандализма. Поред ових станова на првом спрату, полупана су и стакла на становима у приземљу...

 

СЛЕДИ ВЕСТ У ИЗВОРНОМ ОБЛИКУ – ОНАКО КАКО СМО ЈЕ ПРИМИЛИ ОД НАШЕГ ИЗВОРА- КОЈИ ЈЕ ЗА НАС ЕКСКЛУЗИВНО ОБЕЗБЕДИО ОВЕ ФОТОГРАФИЈЕ:

**************

„NAPADNUTA ZGRADA OD STRANE ŠIPTARA U SEVERNOM DELU MITROVICE“ (22 april 2012, 16:30)

„Pre par minuta je napadnuta zgrada koja se nalazi blizu Suvog Dola na severnom delu Kosovske Mitrovice. Pošto moja svastika tu stanuje sada mi je telefonom javila da su šiptari napali zgradu kamenicama i porazbivali su prozore na donjim spratovima zgrade.U toj zgradi žive sve Srbi.Još nije stigao KFOR.

Mi smo odsečeni da im pomognemo jer je sad zatvorio nemački KFOR put kod tri solitera a taj put vodi ka toj zgradi.

Sada razgovaram telefonom ima puno dece u toj zgradi koja vriskom lede krv u žilama.

Stanari zgrade su u panici iako su se šiptari povukli.Uspeli su u svojoj nameri da uplaše stanare.Većinom su to Srbi koji su jednom već proterani sa južnog dela Kosova i Metohije.

Delovali su kao rulja u jurišu sa kamenjima a onda su brzo pobegli daleko odatle.Izgleda da žele uterivanjem straha isprazniti zgradu.Na putu do te zgrade imaju još iste takve dve koje su isto naseljeni ugroženim Srbima.“

**************

Стаза којом неометано (од стране окупационог КФОР и Еулекса) долазе шиптарски нападачи и редовно "тероришу" српске цивиле у северној Митровици!?

1 reply »

  1. Iskreno se nadam da kada se „zuti“ sklone napokon sa vlasti, situcija biti bolja i da ce se ovaj jadan i napacen narod adekvatno zastititi srbskom vojskom ili policijom…

    Свиђа ми се