ВАНРЕДНЕ ВЕСТИ

САОПШТЕЊЕ: РАЗБИЈЕНА ОПТУЖНИЦА ПРОТИВ СНП НАШИ НА УСТАВНОМ СУДУ


РАЗБИЈЕНА ОПТУЖНИЦА ПРОТИВ СНП НАШИ НА УСТАВНОМ СУДУ

Саопштења

17. април 2012. СНП НАШИ

Представник СНП НАШИ на Уставном суду, Иван Ивановић, конкретним доказима разбио је оптужницу тужилаштва у пармапарчад. Доказано је да је читав процес са политичком позадином, па чак и поједина дела која се помињу да немају везе са активистима покрета већ су искључиво пропаганда медија.

Чак шта више доказано је да је тужилаштво подметало људе са истим именима попут Игора Маринковића активисте покрета са другим лицем истог имена и презимена које је осуђено због немира на геј паради.

Оптужница о програму СНП НАШИ такође ја пала у воду и Ивановић је јавно рекао да стоји иза наведених програмских начела присаједињења Србије и Републике Српске, и борбе против хомосексуланог лобија. Такође, Ивановић је читав процес довео у везу са западним агентурама и земљама које раде на пропасти Србије преко проевропских политичких странака у Србији и желе да униште патриотске организације како би био уништен последњи пламен слободарког духа у Србији.

Информативна служба СНП НАШИ

 

Кратка веза: http://nasisrbija.org/?p=7864

3 replies »

  1. Ваистину Воскресе.Нисам члан овог покрета,али га у потпуности подржавам.За тзв демократску власт су сви који свим срцем воле своју земљу и који су спремни живот да дају за њу фашисти.Тако да ни једна забрана,ни једна одлука земаљског суда не може да избрише то за шта се сваки Националиста и Светосавац бори.

    Свиђа ми се

  2. ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ ДО СПАСОВДАНА И БРАВО БРАЋО.ТАКО СЕ БРАНИ СРБСТВО,ЈЕР ОСЕЋАМ ДА ВИ ПОРЕД БОЖИЈИХ ЗАПОВЕСТИ ПОШТУЈЕТЕ И СРБСКЕ ЗАПОВЕСТИ.
    БОГ ДА ЧУВА СВЕ ПРАВЕ ПРАВОСЛАВЦЕ БИЛО ГДЕ ОНИ БИЛИ!!!

    Свиђа ми се