ДРУШТВО

Никола Алексић – Господо полицајци да ли знате кога штитите, народ или издајнички режим, Србију или окупатора?


Никола Алексић, НовиСад,
ekopokretns@gmail.com

Поштовани г. Глишовићу, поштовани припадници полиције,

Изјава министра полиције г. Дачића није скандалозна због његове необавештености о раду полиције, већ по томе што открива да је Србија окупирана и да наређења не долазе нити из једног државног органа, него од окупатора који нас је 1999. године злочиначки бомбардовао и убијао нам децу и одрасле.

Није само МУП маргинализован, маргинализована је и комплетна Влада и сам председник Србије (док је то био), због чега га је председник Италије пред целим светом назвао марионетом, (глумцем) именујући га Клунијем.

Право питање које вам, господо полицајци, упућујем скоро годину дана јесте:

Да ли знате за кога радите?

Да ли знате кога штитите, народ или издајнички режим, Србију или окупатора?

Да ли знате да од 1945. године од Нирнбершког процеса нацистичким ратним злочинцима ниједан човек на свету више не може да се правда да је само извршавао наређења својих претпостављених?

Издаја народа и државе је најтеже кривично дело и оно никада не застарева. Ваше жмурење пред издајом је равно издаји. Да ли можете сопственој деци погледати у очи?

За овај издајнички режим ви сте само потрошна роба која служи за одбрану њихових издајничких интереса за суви оброк и мизерну плату. На чију ћете страну сутра стати када народ изађе на улицу да брани своје право на живот и опстанак?

Почните да браните Устав и важеће законе, зауставите издају и агонију Србије, ухапсите Бориса Тадића, Владу и Генералштаб због издаје народа и државе, станите на страну народа и предајте му власт. Свака друга опција изазваће проливање мора крви што нико не жели, чак и да потиче од осведочених издајника. Никаквим изборима ова агонија се не може зауставити. Замена једног издајника другим само ће нанети смртни ударац Србији. Србија је већ испарцелисана, продата, само се чека долазак купца.

Полицијо, последњи је тренутак да се запитате има ли међу вама људи?

______________________
Повезани текстови: Синдикат српске полиције: Има ли Дачић контролу над својим министарством?