Коментар дана

КОМЕНТАР ДАНА: НИКОЛА АЛЕКСИЋ О ПОЛИТИЧКОМ СУДСКОМ ПРОЦЕСУ ПРИПАДНИЦИМА „СНП НАШИ“…


НИКОЛА АЛЕКСИЋ О ПОЛИТИЧКОМ СУДСКОМ ПРОЦЕСУ ПРИПАДНИЦИМА „СНП НАШИ“…

16 април 2012

Издајнички режим инстинктивно осећа опасност од патриотских организација и буђења националне свести. Зато суде СНП Наши желећи да забране патриотизам, да реч патриотизам ставе на стуб срама, баце је у блато, да се  народ застраши да ником више не би пало на памет да следи такве организације.

Данас суде СНП Наши, сутра ће почети обрачун са појединцима, прекосутра… То је природни след догађаја. Зар нас нису називали десничарима, екстремистима и неофашистима само зато што смо позвали народ на јавни комеморативни скуп у име патриотских снага Србије поводом почетка највећег злочина НАТО зликоваца у Европи од Другог светског рата? Најјачу еколошку организацију у Европи ти издајници су називали неофашистичком због учешћа на том скупу добро се чувајући да је не помену по имену јер би им лаж пала у воду и вратила се као бумеранг.

Ситуација је трагична и алармантна. Издајнички режим овим процесом суди народу. Зато се никаквим изборима ова агонија у коју су је издајници гурнули не може зауставити. Никада у историји модерне Србије није било више нерегуларости у предизборним радњама и кампањи. Гази се Устав, људске и грађанске слободе, крше се изборни и други закони, узурпирају се тзв. информативни медији да би лаж постала истина, обмана извесност.

Стране агентуре су већ спремиле новог издајника уместо искоришћеног, већ су одредиле којим интересним групама ће дозволити прелазак преко цензуса за улазак у парламент. Једино мерило је степен издаје, на коју издајничку групу ће моћи више да рачунају. Политичка сцена је најблаже речено постала дегутантна. Једина мирна опција да се заустави ова агонија Србије је да Војска Србије и полиција похапси издајнике и преда власт народу.

Зато поново позивам војску и полицију да бране Устав, да стану на страну народа и зауставе издају. Војско и полицијо Србије, има ли људи међу вама? Ухапсите бившег председника Србије, Владу и Генералштаб због издаје народа и државе или ћемо бити избрисани са географске карте света и као народ и као држава. Саучесништво у издаји је равно издаји, хоћете ли моћи сутра сопственој деци погледати у очи?

Народ ће на крају ипак морати изаћи на улице да брани сопствено право на живот и опстанак. Коме ће судити зависиће и од ваше одлуке. Сат је почео да одбројава.

1 reply »