ДЕШАВА СЕ...

Протест Уредништва “Српске новине“ поводом „међународног спонзорства“ албанског насиља над Србима на КиМ


Протест Уредништва “Српске новине“

 11 април 2012, ФБР
Сазнајемо преко информативних средстава да је 28. марта, ове године, око 11 сати, у Вучитрну КПС полиција ухапсила петоро Срба који су кренули у приватну посету из Северне Косовске Митровице на Брезовицу. Њихова наводна кривица је била што им је у колима нађено 38 примерака “Српских новина“ које штампа Организација српских четника “Равна Гора“ у Торонту, а које већ 60 година излазе у Америци и Канади, и шаљу се и у остале делове света. Међу ухапшеним била је  Снежана Антонијевић, магистар екологије из Београда. После грубог вређања, псовања мајке српске и Србије и викања “Србија је умро“, спроведени су у затвор и после вишечасовног задржавања су пуштени а у притвору је задржана само Снежана Антонијевић. 
“Српске Новине“ су наравно, конфисковане! 
Снежанин “грех“ је био што је поштено рекла да су примерци “Новина“ њени због чега су јој “запретили“ по “кривичном закону Косова за распиривање међунационалне и етничке мржње“ – казном “од једне до три године затвора“!?! – а “Новине“ су по речима регионалног потпарола полиције Косова Весима Хотија оптужене за ширење мржње –
Снежана Антонијевић је после 48 сати притвора пуштена да се брани са слободе уз кауцију од 5.000.00 евра, које је положио њен адвокат.
“Српске новине“ издаје “Организација српских четника “Равна Гора“ у Торонту, или да буде јасније, потомци оних истих четника који су за време другог светског рата спасили 500 америчких пилота и припремили њихово безбедно транспортовање у Италију са импровизованог аеродрома на Равној Гори.
 
“Српске новине“ излазе већ 60 година у Америци и Канади а шаљу се и у остале делове света – и нико их никад није оптужио за ширење мржње – а власти у Приштини управо то чине!?! По томе се јасно види колико су власти у Приштини стварно “демократске“ – и колико су демократија и слобода мисли – непознанице у њиховој осведоченој  мржњи!
 
 Оптужују нас за наводно ширење расне мржње управо они који су извршили етничка чишћењау скоро свим градовима на Косову и Метохији и тако  протерали преко 250.000 Срба са својих вековних огњишта од чега само из Приштине око 40.000 Срба….
Оптужују нас они пред чијим очима је на магистралном путу код Подујева диугнут у ваздух аутобус пун људи жена и деце…
 
 Оптужују нас они који су отимали и спаљивали српске домове…
 Оптужују нас они који су варварски спалили и оштетили око 150 српских цркава и манастира који сведоче о вековном постојању србског народа на тим просторима…
Оптужују нас они који су по својим злочинима превазишли Хитлерово време, време доктора Менгела… Злочин о којем такозвани цивилизовани свет зна али га заташкава… Злочин који у историји нема преседана… злочин продаје људских органа… Злочин хватања младих, здравих људи, жена и деце и њихово вођење на кланицу да им се изваде витални органи и продају по скупој цени а потом – живе унакажане – убију… Злочин у коме су учествовали највиши претставници садашње власти у Приштини… 
Злочин који је Швајцарац, члан Европског парламента, Дик Марти документовао… а такође и Карла дел Понте…
Злочин који је “награђен“ стварањем такозване “државе“ Косово!
“Државе“ која је мимо свих међународних закона створена у сувереној држави Србији! Лажне “државе“ Косово коју две трећине чланица УН није признало и коју србски народ никад неће признати..
Стварају државу на незапамћеним злочинима овога века, на трговини људским органима, на етничком чишћењу једног народа и његовог културног и верског наслеђа на убијању и киднаповању преко три и по хиљаде Срба…. 
Да ли су икад кажњени починиоци ових гнусних злочина које свет не памти? 
Да ли су ти злочини почињени из велике “љубави“ или из велике мржње према србском народу!
Не потврћују  ли они ту мржњу свакодневно?
          Ту мржњу показује и полицајац који их је хапсио, јер он, чак ни по службеној дужности, није могао да се уздржи од псовања “мајке србске и Србије“ и коментара “Србија је умро“!
Хоће ли се њему судити за ширење мржње?
Ових дана у сред Приштине, 4. априла 2012.г., група Албанаца је каменовала конвој аутомобила званичне делегације владе Србије која покушава да реализује споразум постигнут између Београда и Приштине. Нисмо чули да је ико ухапшен за тако директан излив међунационалне мржње! Још мање да ће им бити суђено!
 
Садашње власти у Приштини лицемерно настоје да увере своје менторе, пре свега Америку, и цео западни свет како су велики поборници демократије па самим тим заслужују да буду као такви признати и укључени у “демократске“ токове и Европску Унију! 
 
Писање о њиховој мржњи и извештавање у име одбране Истине од лажи– није ширење мржње!
И, на крају, с каквим правом да они суде Србкињи која живи у сред Београда!?! Не уображавју ли можда да су се уз помоћ својих ментора толико моћни да могу да отворе други Хашки Трибунал у Приштини где ће судити Србима за њихове “злочине“? 
А ко ће судити њима за њихове злочине?!?
“Коме закон лежи у топузу трагови му смрде нечовјештвом…“
 
 
                                                                  Уредништво српских новина

1 reply »