Америка

ДОКАЗИ: Тајни тренинг иранских терориста на територији САД


ДОКАЗИ: Тајни тренинг иранских терориста на територији САД

11 април 2012

Пише:  Миодраг Новаковић

 

Добитник „Пулицерове  награде“, угледни новинар Сејмур Херш је управо објавио скандалозне резултате своје новинарске истраге- која документују директно „спонзорство“ међународних терориста на територији САД,  и то од стране саме Америчке администрације…

Почевши од 2003, па до истека председничког мандата Џорџ Буша (млађег) 2008- на територији америчке државе и на локацијама које су означене као „државна тајна“ са строгом рестрикцијом кретања и боравка цивила- америчка Специјална команда за „Заједничке Специјалне Операције“ (ЗСП) је тренирала припаднике иранске исламске фанатичне секте „Муџахедин Е Калк“ (МЕК) за извођење терористичких акција унутар Ирана, у циљу свргавања легитимног Иранског режима…

Прецизније, тај тренинг је извођен на земљишту америчког Министарства Енергије, у близини Лас Вегаса, у Невади. Припадници МЕК-а („гериле“ која се иронично од почетка те сарадње па све до данас налази на званичној листи америчке администрације као међународна терористичка организација) су на тој локацији тренирани у атентатима, диверзантским акцијама, извиђању, комуникацијама и осталим терористичким и герилским техникама и тактикама.

Наравно све је то извођено под велом највеће тајности, и та „сарадња“ на територији САД је по доласку председника Обаме у „Белу Кућу“ нагло обустављена, али је зато настављена (и чак интензивирана) на територији Ирана, као и у суседним земљама, посебно у Ираку (који је још увек под америчком окупацијом).

Сарадња америчких специјалних снага, потпомогнута од стране агената израелског Мосада је, као што смо напоменули,  је интензивирана унутар Ирана, и нарочито у Ираку- и управо су, недавна спекаткуларна убиства више иранских нуклеарних научника у Ирану, и  изведена од стране МЕК-а  (уз активну подршку америчких и израелских агената).  Вероватно је овде сувишно напоменуту да су у тим терористичким нападима убијене и стотине невиних иранских цивила.

Како овај угледни амерички новинар тврди, америчке тајне службе су у последње време интензивирале снабдевање МЕК-а оружјем, опремом, „логистиком“ и наравно новцем.

Овде је вредно напоменути да амерички конгресмен (бивши градоначелник Њујорка и велики шиптарски лобиста) Руди Ђулијани и гувернер из Вермонта Хауард  Дин упорно лобирају у америчком Конгресу да се, ова доказано злочиначка и крволочна герилска група (МЕК), уклони са њихове терористичке листе.

Тај амерички рецепт је већ виђен на овим нашим балканским просторима- Тачијева злочиначка ОВК је све до 1999 била на званичној америчкој листи терористичких организација, да би уочи илегалног НАТО рата против наше отаџбине, била напрасно скинута са те листе, очигледно из „политичких побуда“. То наравно није изменило њен (досадашњи) терористички карактер. Једино су данас  шиптарски терористи из ОВК своје герилске униформе заменили полицијским и „војним“…

 

Референца: http://rt.com/news/us-terrorist-mek-intelligence-747/

 

2 replies »

  1. БАГРА АМЕРИЧКА. Ово је доказ да им ништа није свето. А нама остаје да се Богу молимо да задеси нешто страшно што ће вечно памтити. Ничија до зоре није горела.

    Свиђа ми се