ВАНРЕДНЕ ВЕСТИ

ГРАЂАНСКИ НЕМИРИ У РЕСНИКУ- ВИДЕО И ФОТО ПРИЛОЗИ- БРУТАЛАН ОБРАЧУН РЕЖИМСКЕ ПОЛИЦИЈЕ СА НАРОДОМ


1О АПРИЛ- ДАНАС СЕ НАСТАВЉА ПРОТЕСТ- ПРИКУПЉЕНО ПРЕКО 2000 ПОТПИСА ПРОТИВ „ЕТНИЧКОГ ЧИШЋЕЊА“ СРБА ИЗ РЕСНИКА

НАЈНОВИЈЕ: ИЗВЕШТАЈ СА ПРОТЕСТА У РЕСНИКУ- ФОТО ГАЛЕРИЈА

ПОВЕЗАНА ВЕСТ: НОВИ ПРОТЕСТ ГРАЂАНА 9 АПРИЛА У РЕСНИКУ

После протеста у Реснику, полиција улази на приватни посед и почиње да батина преко ограде. Пре тога су бахато ударали у ограду. Ја сам добио ударац по руци,  док су моју мајку, жену од 60 година, удовицу, ударили по лицу. Непосредно пре овог инцидента претукли су мог брата који је само покушавао да заштити свој ауто. Неколико удараца, такође преко ограде, је добило неколико људи. Улица која се види на снимку као и све остало је приватан посед.

9 replies »

 1. Тако су радили и гестаповци за време Другог светског рата. Сада окупатор као пере руке, Понтије Пилат, а његову улогу преузима жандармерија окупационе власти.
  Доле окупација, доле окупаторске слуге!

  Свиђа ми се

 2. Саопштење за јавност о подношењу кривичне пријаве против бившег председника Србије, због злоупотребе службеног положаја
  април 6, 2012 — Небојша
  27 1 Оцени Чланак
  Аутор: Еколошки Покрет Новог Сада

  Јавни позив лидерима свих странака да уместо такмичења са издајником, потпишу захтев Јавном тужиоцу да ухапси бившег председника Републике Србије Бориса Тадића због издаје народа и државе. Грађани Србије су свакодневно сведоци агресије на Србију радиолошко-хемијско-биолошким средствима којима се становништво Србије запрашује отровима са неба из авиона највеће терористичке организације на свету.

  Председник Србије, Влада, посланици Народне скупштине и сви државни органи су упознати о агресији на Републику Србију преко јавних протеста еколога и безброј дописа упућених именованим личностима и државним органима. Нико од наведених органа и функционера није одговорио нити на један допис или протест еколога.

  По чл. 6, тачка 1 и 2 Закона о одбрани Републике Србије, председник Републике Србије је дужан да руководи одбраном и да донесе план одбране.
  По чл. 73 истог Закона у случају агресије предузимају се мере заштите и спасавања по тачки 5 ,,радиолошко-хемијско-биолошка заштита,,.
  По Закону о заштити животне средине за непредузимање мера од надлежних лица и органа према чл. 261 ст.3 казниће се истом казном прописаном чл. 260 ст.3 у вези ст.1 КЗ где је запрећена казна од једне до осам година затвора. Бивши председник Србије је одбио да руководи одбраном и да донесе план одбране, није наредио да се предузму мере заштите и спасавања становништва од агресије радиолошко-хемијско-биолошким средствима.

  Непредузимањем законске обавезе омогућио је угрожавање здравља и живота становништва као и ,,загађење ваздуха, воде и земљишта Републике Србије у већој мери и на ширем подручју (ст.1), при чему је дошло до уништења животињског и биљног света великих размера и загађења животне средине у тој мери да је за отклањање последица потребно дуже време и велики трошкови, чиме је нечињењем починио кривично дело злоупотрбе положаја из члана КЗ. РС, за шта се кажњава затвором од једне до осам година.

  Као последица омогућавања агресије на Републику Србију радиолошко-хемијско-биолошким средствима, дошло је до појаве Моргелонсове болести, најстрашније болести у историји људске цивилизације.

  Случај chemtrails: Моргелонсова болест (Morgellons) – Dr. Hildegarde Staninger 1/3 – 26 од 35

  Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com/
  Видео прилог можете скинути пратећи ово упутство.

  Описаним изостанцима предузимања законских обавеза, бивши председник Републике Србије је угрозио чак и будуће генерације народа Србије, поред издаје националних интереса Републике Србије и српског народа признавањем терористичке државе Косово и Метохија, ускраћивањем уставних права делу становништва Србије на Косову и Метохији, прећутне дозволе Хрватској да пређе утврђену граничну линију дуж матице Дунава и отпочне изградњу утврђења на територији Републике Србије, што ће бити предмет посебне кривичне пријаве после обраде кривичних дела од стране правних стручњака Еко-правне заштите, институције Еколошког покрета Новог Сада.

  Неприхватање придруживања кривичној пријави од стране позваних лидера политичких странака, или одбијањем Јавног тужиоца Србије да предузме законске кораке сада када је бивши председник лишен заштите председничког имунитета, сматраће се саучесништвом у наведеним кривичним делима бившег председника Републике Србије, о чему ће јавност бити обавештена.

  Свиђа ми се

 3. Само немој да се позиваш на „људска права” – то је нека превара коју само Јевреји разумеју.

  Кажи на: грађанска права, на правичност, достојанство.
  А ово са Циганима – видиш да се Жути узнервозе сваки пут кад су Цигани у питању и реагују као бесни пси: узели су паре од Европе да приме косовске Цигане у Београд (не видим зашто их нису дали Тачију?), е сад кад их ЕУ ухвати да су све паре потрошили, а ништа нису урадили – они крћу као лоши ученици: да преписују ноћу и покушавају да све спреме „за ујутро”. Зато газе преко мртвих, не хају ни за устав, ни за законе, а понајмање за свој образ.

  Чудим се полицајцима: да су тако лако научили да бију свој народ?

  Свиђа ми се