Издаја

КОМЕНТАР ДАНА: ПОЗИВ СЛАВИЦИ Ђ. ДЕЈАНОВИЋ ДА ИЗВРШИ УСТАВНУ ОБАВЕЗУ И УХАПСИ ИЗДАЈНИКЕ…


ПОЗИВ СЛАВИЦИ Ђ. ДЕЈАНОВИЋ ДА ИЗВРШИ УСТАВНУ ОБАВЕЗУ И УХАПСИ ВЕЛЕИЗДАЈНИКЕ…

Објављено 2012/04/07 у 11:57, ФБР, Никола Алексић
 

Потпуно се слажема са Прогласом г. Новаковића. Из истих разлога сам 2. октобра 2011. године јавно пред Народном скупштином позивао војску и полицију да ухапсе председника Србије, Владу и Генералштаб због издаје народа и државе. Због тог најављеног личног протеста режим је отказао параду срама, што показује да се режим највише плаши ширења истине.

То је једина мирна опција заустављања даље издаје Србије која се може извести уколико у редовима позваних има имало части и патриотизма. Не буду ли послушали, они ће и своју децу издати, а не само народ Србије, јер нам свима прети ропство у нељудским условима на сопственој земљи.

Сада када је издајник обичан (добро чуван) грађанин, позивам овим путем, а у понедељак и писмом, ВД вршиоца дужности председника Србије и Врховног команданта др Славицу Ђукић-Дејановић да изда наредбу да се бивши председник ухапси заједно са Владом и Генералштабом због издаје народа и државе, прогласи ванредно стање, затвори границе и власт преда народу.

Не буде ли поступила по захтеву народа, она ће се и сама сврстати на страну издајника који су сопствени народ издали и дозволили да се над њим спроводи геноцид свакодневним запрашивањем отровима из авиона највеће терористичке организације на свету и илегалним увозом семена генетски модификованих организама и комерцијалним прометом производа од ГМО.

НИКОЛА АЛЕКСИЋ ЈЕ КОМЕНТАРИСАО ЧЛАНАК: „ПРОГЛАС ЈАВНОСТИ ПОВОДОМ ВЕЛЕИЗДАЈЕ У ЗЕМЉИ…

5 replies »