Антиблебетон

ХИТНО- АМЕРИКА ПОВЛАЧИ ПРИЗНАЊЕ КОСОВА!?


ХИТНО!

Због преваре око виталних органа

АМЕРИКА ПОВЛАЧИ ПРИЗНАЊЕ КОСОВА

Официјелно, у питању је контигент пасуља Тетовац

АНТИБЛЕБЕТОН (15)

ABEBLEBE Press, 01.04.2012., Према информацијама из анонимних извора блиских Жуто-Белој кући, највиши врх САД већао је до касно у ноћи између суботе и недеље и дошао до одлуке да предложи својој Влади да повуче признање Косова. Амерички амбасадор у Приштини већ је спаковао кофере и првим авионом полеће за Вашингтон. Хилари Клинтон је већ спремила дипломатске ноте за СБ ОУН и Приштину.

Наиме, једном истакнутом америчком дипломати је 1999. године уграђено срце непознатог донатора. Трансплантација је успела, срце ради као швајцарски сат, дипломата редовно џогира, чак је и набацио младу љубавницу. Међутим жена као жена, не зна да ћути, а можда су је и Руси потурили, тако да је некако процурио детаљ из њихове љубавне постеље како пред сваку сеансу дипломата узвикује OPREM TOPRO а затим не силази као дете са трешње.

Дође то некако и до жена америчких дипломата и почеше једна по једна да одлазе код овога несрећника и да се кући враћају задовољне. Мислећи да се ради о чаробној формули, вербалном афродизијаку, почеше и жене својим мужевима да вичу OPREM TOPRO, међутим ништа. Мученици одмахују руком и одбијају жене речима Пусти ме. Пуна ми је глава. Није ми ни до чега.

Почеше дипломате да се дошаптавају а на крају и цео дипломатски кор се узбуни. Овај потерао редом. Укључише се и обавештајне службе и секташи и окултисти и лингвисти. Ништа. Нико да одгонетне шта то значи OPREM TOPRO. Постаде то и државни проблем. Све знају, само то не знају. Захваљујући српским везама нађоше једног старог универзитетског професора славистике и он им рече да се ради о хвалисању Срба из Шумадије својим сексуалним способностима кованицом ОПРЕМ ДОБРО.

Сете се они да су му дали паре за трансплантацију, специјалне пошиљке из Албаније, као и чији би то витални орган могао бити, али им опет није јасно. Доведу они њега на ноћашњи састанак и нареде да се скине го. Кад оно код њега неуобичајено велики полни орган. Лупе се они по челу и схвате да је њему замењен и полни орган.

Е, то је већ превише! Они су код Шиптара наручили срце а ови послали и срце и полни орган. То је превара, повикаше они! Кад им признаде да су му заменили и мозак, они подивљаше.

– То је подвала. Прекидамо пријатељске односе са Шиптарима. У понедељак повлачимо признање Косова. Влада хитно да заседне и донесе одлуку, узвикну Оби.

– Шта ћемо да ставимо у образложење, упита видно разочарана Хилари Клинтон, вероватно зато што и њој несрећни дипломата није пришао са тим чаробним речима.

– Пиши због тога што су нам послали контигент пасуља Тетовац са етикетом да је то бренд Косова, одговори јој представник ЦИА-е.

7 replies »

  1. Не. То уопште није априлили. Сутра је већ 2. април, прекосутра 3. април… Код њих је све могуће. Они одлуке доносе са 51:49 и 101:100. Ситница може да преокрене на моћну страну. Тако да све зависи са које стране се посматра…

    Свиђа ми се