Коментар дана

КОМЕНТАР ДАНА: „ДАНАС СЕ У НОВОМ САДУ ЈАВНО САСТАЈУ ЗАВЕРЕНИЦИ ПРОТИВ УСТАВНОГ ПОРЕТКА СРБИЈЕ- ДРЖАВА СРБИЈА ЋУТИ!?


КОМЕНТАР НИКОЛЕ АЛЕКСИЋА

Објављено 2012/04/01 у 13:52, ФБР
 

ПОД МАСКОМ „ФЕДЕРАЛИЗАЦИЈЕ“ РУШЕ ДРЖАВУ…

Данас, 1. априла 2012. године, у Новом Саду сепаратисти одржавају своју, не знам коју по реду, Војвођанску конвенцију на којој ће изнети ,,свој,, предлог федерализације Србије, односно захтев за Војводину Републику. Јавни тужилац се није огласио на јавну припрему ове сепаратистичке конвенције која има добијени задатак да сепаратистичке намере увије у демократску форму и најављени предлог који ће данас бити усвојен. Државни органи, челници државе Србије и полиција, такође не реагују на јавно изнете намере даљег разбијања Србије.

Пасивност државних органа недвосмислено показује да сепаратизам има благослов Београда по наредби Брисела. Да није тако, зар би Покрајински одбор ДС могао самостално да одлучује о осамостаљивању Војводине као нове државе на Балкану, без Главног одбора и председника ДС, нажалост, и председника Србије? Грађани Војводине, заведени односом и потезима Београда према Војводини, превиђају да је њихов бес према Београду управо намерно изазван ставом и потезима режима ради што лакшег оживотворења идеје федерализма Србије по диктату Брисела.

ИЗА ВОЈВОЂАНСКОГ СЕПАРАТИЗМА ОТВОРЕНО СТОЈИ МАЂАРСКА…

Једино се грађани Војводине дубоко варају ако мисле да ће им бити боље ако се одвоје од матице Србије и да ће Војводина остати држава дуже од једне године. Варају се зато што је Војводина већ распарчана и продата, само се чека долазак купца. Зар нису фашисти из Мађарске усред Новог Сада делили летке са мапом Војводине са измењеним границама, док их је полиција чувала од гнева грађана у време кад је Чанак био на челу Покрајинске скупштине?

Зар нису ветерани Мађарске Краљевске војске у сред Новог Сада у исто време прослављали свој јубилеј Рације, за које време су у Војводини под лед бацили 12.763 људи, жена и деце, испостављајући Градској управи Новог Сада свој захтев за подизање споменика њиховим погинулим саборцима на Источном фронту и то на Дунавском кеју, тик поред споменика жртвама Рације? Зар Мађарска није већ окупирала северни део Војводине издајући двојно држављанство за више од 40.000 држављана Србије мађарске националности? Зар мађарски посланици у Европском парламенту не спроводе најжешћу пропаганду против Србије због наводне угрожености мађарских припадника у Војводини, вршећи тако припрему одвајања дела плена од раскомадане Војводине? Непотребно је рећи да издајнички српски режим на све наведено није ни какав начин реаговао.

 ТАДИЋ И ЈОСИПОВИЋ СЕ ТАЈНО ДОГОВАРАЈУ ДА МЕЊАЈУ ГРАНИЦУ НА ДУНАВУ!?

Са друге стране, Хрватска је у својој најновијој државној енциклопедији објавила своје границе у оквиру бивше геноцидне творевине НДХ, све до Земуна. Нико у Србији од државних органа, политичких странака или државних функционера опет није ни на који начин реаговао на такав директни атак на суверенитет Републике Србије. Хрватска је већ прешла границу између две државе установљене дуж матице Дунава. Хрватска већ гради своју војну базу на српској страни речног тока Дунава на ади наспрам Вуковара. Хрватски председник већ позива Бориса Тадића, председника ДС да у четири ока успоставе међусобне границе пре међународне арбитраже, наравно на штету Србије. Упозоравамо јавност на погубне последице издајничког рада председника ДС.

Ако му се дозволи да Хрватској поклони и педаљ земље са ове стране матице Дунава, ето нама новог рата и геноцида за пар деценија, ако не и раније, судећи по журби налогодаваца из Брисела. Доказ за изнете тврдње су речи одлазећег амбасадора Немачке, гаулајтера Цобела: ,,После Косова на реду је Војводина, па Санџак…,, Косово је већ издато, Београд је против српског народа на Косову и Метохији окренуо сопствену жандармерију које није било када су срби доживљавали погром од шиптарских банди терориста и убица. Новосађани, зар ћемо дозволити да нам се поново догоди Рација зато што ћутимо на отворену издају сепаратиста по налогу страних агентура?

КУЦНУО ЈЕ ЧАС ДА СЕ СРПСКИ РОДОЉУБИ СУПРОТСТАВЕ РЕЖИМСКОЈ ИЗДАЈИ…

Браћо срби, протерани из Словеније, Хрватске, Босне и Херцеговине, код кога ћете овог пута потражити уточиште, зар ћете мирно гледати поновну окупацију сопствене земље? Припадници мађарске националности, станите на страну својих суграђана који желе мир у заједничкој држави, зауздајте своје лидере и заштитнике из Мађарске у циљу заједничког живота са српским народом, а посебно немојте никако заборавити да ћете управо ви бити прве жртве разбијања државе, јер је Београд ипак ближи од Будимпеште. Не дозволите да нас други сукобљавају на истом простору, не дозволите да им опет будете оруђе у злочину против својих комшија и суграђана.

Придружите се патриотским снагама Србије, нека вам светли пример грофа Ендре Бајчи Жилинског буде идеја водиља у очувању части мађарског народа. Ваше вође вам не желе добро, продаће вас и употребити као што су и нас продали српски политичари. Браћо срби и сународници свих националности, подједнако смо угрожени издајом режима да би се раздвајали по било ком основу. Ова агонија Србије у коју су је гурнули издајници не може се решити никаквим изборима.

СПРЕМА СЕ ВЕЛИКА ИЗБОРНА ПРЕВАРА…

Већ су процуреле информације о спремној изборној превари и крађи да би се издајничком режиму омогућио наставак, односно завршетак издаје Србије. Спремајте се, ширите истину о издаји режима, окупљајте истомишљенике, одмах после избора следи општенародни бунт против издаје режима, против продаје Косова и Метохије, против одвајања Војводине, против давања аутономије Рашкој области, против затирања српског националног идентитета, против пљачке и безакоња, против приватизације судства и тужилаштва, против злоупотребе полиције и жандармерије, против затирања становништва са овог простора легализацијом генетски модификованих организама, против геноцида становништва запрашивањем отровима са неба из авиона највеће злочиначке организације на свету и претварања Србије у европску депонију нуклеарног отпада…

Спремајте се, окупљајте се у формалним и неформалним удружењима, формирајте извршне групе протеста, чекајте позив, а позив ћу вам упутити ја, Никола Алексић, или ме више неће бити. Србија се умирити не може. Са вером у победу, за живот наше деце!

1 reply »

  1. Статистички срби су бројнији у Војводини од других народа. Суштински су у мањини. Запетљали се у паучини бачену са запада па бауљају ко глуве гуске у мраку. Одрекли се вјере, ћирилице, славе Св.Николу мрсно и неке сличне славе за поста, веселе се и светкују за поста, у цркву понеки наврате, јад и биједа оваква од срба не може се супроставити таквој декларацији. Боже помози нам…

    Свиђа ми се