АНАЛИЗА ЈЕДНЕ ИЗДАЈЕ

ДРЖАВНИ УДАР НА СЕВЕРУ КиМ- Београд „удовољио“ Приштини и одбија да испуни своју Уставну обавезу и спроведе гласање- Србима на Северу следи „принудна управа“!?


ДРЖАВНИ УДАР НА СЕВЕРУ КиМ- Београд „удовољио“ Приштини и одбија да испуни своју Уставну обавезу и спроведе гласање- Србима на Северу следи „принудна управа“!?

31 март 2012, ФБР

Миодраг Новаковић

 

ТАДИЋЕВ РЕЖИМ СПРЕМА ОВАКВУ СУДБИНУ ПРЕОСТАЛИМ СРБИМА СА КиМ!?

Из штуре информације коју преносе Вечерње Новости из поузданих Владиних извора- сазнајемо да је издајнички Српски режим „одустао“ од локалних избора на КиМ, на шта га обавезује Устав и закон- наводно из разлога „безбедности“!?

Али пажљивим увидом у сам чланак, и узимајућу у обзир друге факторе, попут јавних притисака и уцена из Брисела да се зарад фиктивне ЕУ кандидатуре, не само откажу локални избори на КиМ, него да се „дефакто“ пар стотина хиљада наших косметских сународника предају на милост и немилост шиптарским сепаратистима и терористима, и НАТО окупаторима – очигледно је да је овде много више „у игри“, осим (илегалног) отказивања избора ради наводне  „безбедности“.

…Као да овај режим свим својим досадашњим потезима није показао у пракси, колико им је уистину стало до безбедности српских грађана са КиМ…

Прво, оно што не држи воду, то је чињеница да Београд (бар званично) најављује парламентарне изборе на КиМ, док истовремено отказује локалне изборе…

Како је могуће да за једне постоје безбедни услови, а да за друге не постоје. Зашто не би могли и једни и други избори истовремено?

Ради се о томе, да одбијањем спровођења властитог Устава и закона, држава Србија (читај издајнички Тадићев режим), чини „уступак“ Бриселу, односно легализује лажну шиптарску државу на властитој територији…

Сада је већ јаснија позадина недавне режимске репресије на северу КиМ, када су тамо послате  жандармеријске фаланге да пребијају и хапсе младе Српске родољубе, и затварају алтернативне правце, и на тај начин „утерују“ нашу косметску браћу и сестре у шиптарске „сачекуше“ и њихове илегалне казамате…

Очигледно да је све то део синхронизованог плана, направљеног у „антисрпском троуглу“:  Београд-Приштина-Брисел…

Народни прваци са севера Космета, који су овој прљавој игри, у ствари права „мета“  завере горњег „антисрпског троугла“,  су поводом ових најава учинили једину могућу ствар– они су позвали и прозвали Тадићев издајнички режим- да или промени закон и тиме суспендује не само локалне изборе, већ и саму себе (државу Србију) на КиМ (што би наравно било равно акту велеиздаје)- или да спроведе властити Устав и испуни закон, и спроведе локалне изборе.

У својој изјави Новостима, председник Скупштине општине Звечан Добросав Добрић  је нагласио да њих, легалне народне представнике, постојећи Устав и закони обавезују да спроведу изборе за одборнике  скупштина општина, и да ће они то свакако учинити. Он је такође изјавио да за тако нешто већ постоји сва потребна логистика…

Из јучерашњег саопштења министра за КиМ Горана Богдановића, који иначе тамо не ужива никакав кредибилитет и више служи шиптарским него српским интересима- очигледно је да су се Тадићев режим и и издајничка Влада определили, не само да не спроведу локалне изборе, већ и да прекршеУстав Србије и властите законе!?

Но, права позадина (по мишљењу аутора) овог ДРЖАВНОГ УДАРА на српске институције на КиМ од стране саме „државе“- јесте уствари уклањање популарних и харизматичних Српских лидера, нарочито на северу КиМ, и довођења на њихово место режимских послушника, чији ће посао бити тотална албанизација КиМ и „самосакаћење“ Српске државне територије!

…Што би све на крају довело до новог егзодуса преосталих косметских Срба и трајног етничког чишћења наше јужне Српске покрајије. .. 

Све зарад кандидатуре?

Овакав закључак (о „државном удару“ на КиМ, од стране државе Србије) је очигледан и из изјаве неименованог Владиног извора: „…на локалу ће, уместо изабраних, бити постављени функционери које ће именовати „нова“ влада, у складу са Законом о локалној самоуправи. Они ће обављати функције до стицања услова да се органи изаберу…“

 

Очигледно је да издајнички Српски режим  има „стомак“ за овако нешто- питање је- да ли га имамо ми- потомци (некад) славне Српске нације!?

 

———————————————————–

Референца: http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/214621/Beograd-se-povlaci-Kosovo-ne-glasa

 

2 replies »

  1. vodecinas u zamku evropske unije koju vise ne mogu da svarim a i ostali narod usrbiji,ankete ove vlasti su lazne.narod hoce uz rusiju i docice do toga.jedno je sigurno,ja i mnogo drugih koje poznajem,a i oni koje ne poznajem sve vise smo revoltirani zato sto ova vlast vrsi izdaju zemlje.krenucemo sami u odbranu svih srbskih interesa.

    Свиђа ми се