Антиблебетон

Антиблебетон 13: ЕВРОПИ ЗА ПРОСИДБУ КОСОВО У МИРАЗ…


 

Дипломатски

АНТИБЛЕБЕТОН(13)

– Трагом вести и бесловесних блебетања

белосветских и домаћих моћника

Наводаџије испитале терен, родитељи ускоро у просидби

ЕВРОПИ ЗА ПРОСИДБУ КОСОВО У МИРАЗ

За веридбу Војводина а за свадбу – Санџак

Према агенцијским вестима, Европски парламент (ЕП) усвојио је у четвртак, 29.03.2012. године резолуцију у којој се од вођства Европске уније тражи да што пре почне преговоре са Србијом о пријему у Унију, уз оцену да је Србија испунила све услове које је у децембру 2011. поставио Европски савет.

Европски парламент сматра да би, с обзиром на Мишљење Европске комисије о напретку Србије из октобра 2011, преговори о чланству с Београдом „требало да почну што пре, чиме би се показала приврженост Европске уније перспективи те земље за улазак у ЕУ“.

Обзиром да Србија нема никаквих других перспектива осим уласка у ЕУ, за Србију би то био догађај од изузетне важности.

Дакле, просидба има да се закаже што пре јер према неким незваничним информацијама за Србију има још заинтересованих иако је од будућег вереника силована давне 1999. године. Обзиром да је са будућим вереником провела 74 брачне ноћи, испит прве брачне ноћи ће изостати. Цура јесте бушна, али у толиком харему има и горих од ње, башка што ће родитељи Србије на дан просидбе на име мираза донети тапију од Косова и Метохије. А и младожењи тај фелер и не смета јер је бисексуално оријентисан.

Родитељи младожење то држе у тајности и зато журе да заврше посао пре него што пукне брука.

Младожењини родитељи су преко наводаџија пустили глас да су заинтересовани и за Војводину и Санџак. Повратна информација говори да су родитељи Србије доћи на ноге родитељима будућег младожење, да ће пристати на све и да ће на дан веридбе Европи донети тапију на Војводину а на дан свадбе тапију на Санџак.

Мали проблем је што млада нема ни гаћа, али решиће се и тај проблем до просидбе. Једна од опција, према још непотврђеним изворима, је задњица уза зид до одласка у брачну постељу.

Јер, знате како је: Американац кад је у кући он некога мора ј…

ИЗВОР: http://vesti.krstarica.com/vesti-dana/sto-pre-poceti-pregovore-sa-srbijom/