АУТОРИ

Одбрана културног и духовног идентитета Србства = изазивање мржње = Младену Обрадовићу 10 месеци затвора!


Полицијска, партијска Србија донела је још једну у низу погрешних одлука: вођа родољубивог покрета Отачаствени покрет Образ Младен Обрадовић осуђен је данас на 10 месеци затвора за како наводе у дневним вестима: „претњу особама хомосексуалне оријентације пред отказану Параду поноса 2009. године“.

27.03.2012. 14:34 извор: интернет
Овај млади студент теологије вођа је родољубиве организације младих, ожењен од 2010. године дивном Србкињом Јеленом, са којом је 2011. добио сина Алексија. Младен (1980) живи у духу православне традиционалне породице, тако је васпитан, а тако и саветује све чланове организације на чијем је челу.

Пре две године су на улицама Београда због одлуке да се одржи Парада педера, осванули плакати са разним садржајем.

На питање суда Младен је негирао да је било коме наредио да пише било какве плакате и изјавио да је захтев тих што траже одржавање такве срамне параде увреда за 85% грађана Србије који су православне вере, а да он као дете Србске православне цркве дели уверење цркве да је хомосексуалност грех и да није у складу с јавним моралом. 

То је, по мишљењу многих родољубиво оријентисаних Срба, један од начина борбе за очување вере, Србства и породице. Али, то очигледно за режим у Србији значи: ко воли Србију на било који начин – то се мора санкционисати, не сме се у овој нашој држави код ових антисрбских власти ни волети своја земља, а камоли рећи то гласно, како је то урадило неколико хиљада младих чланова Образа до данас на разним протестима које су организовали.

Обрадовић је 20. априла 2011. године осуђен првостепено на две године затвора због „организовања нереда у Београду“ током Параде педера одржане 10. октобра 2010. године… ТОКОМ ПАРАДЕ – а тог јутра је УХАПШЕН ПРЕ ПОЧЕТКА ЛИТУРГИЈЕ ИСПРЕД ВАЗНЕСЕЊСКЕ ЦРКВЕ!?! Шест месеци је провео у истрази и по одлуци суда пуштен да се брани са слободе до коначне пресуде, та пресуда још није правоснажна.
Данас је донешена пресуда за „дело из 2009: изазивање мржње и упућивање претњи припадницима *хомосексуалне популације* пред отказану параду педера“ – 10 МЕСЕЦИ ЗАТВОРА!?
Обрадовић има право да уложи жалбу Апелационом суду у Београду у року од 15 дана од пријема пресуде. 

Изрицању данашње пресуде осим великог броја новинара, присустовало је више десетина родољуба Отачаственог покрета Образ, као и Лука Караџић, брат Радована Караџића, а обезбеђење у суду је било знатно појачано…

**********

„Наши Свети преци су знали оно што данашњи властодршци не знају, или не желе да знају, а то је да се одбрана србског имена и имања води и речима и делима. Води се и постом и молитвом. Води се и крстом, и плугом, и пером. Али, онда ако нема другог излаза онда се води и мачем.“ (Инсајдер Б92 2009.)

„Не сматрам да смо тиме угрозили било чија права, ми смо само хтели да одбранимо наша права на нормалну и здраву породицу, на зраво окружење, на здраво друштво, не видим да то може некога да угрожава. А чињеница је да су права сваког Србина итекако угрожена, подсетићу вас да је тог дана, 10. октобра, био прекршен Устав Србије, била је угрожена слобода вероисповедања јер је хиљадама људи било забрањено да се окупе у Вазнесењској цркви у центру Београда, било им је забрањено да дођу на Литургију.“ (Ћирилица 2011.)

*****************

ФБ СТРАНИЦА SrbskiObraz

СУДИЛИ СУ ОБРАЗУ И СРБСКОЈ МЛАДОСТИ 

„Први основни суд у Београду изрекао је данас првостепену пресуду Младену Обрадовићу од десет месеци затвора. Обрадовић је оптужен за такозвани „говор мржње“ и наводну „дискриминацију“ особама хомосексуалне оријентације пред отказану Параду поноса 2009. године.По изрицању пресуде, Младен Обрадовић је окупљеним новинарима, између осталог, изјавио: „Није говор мржње када изађе Ненад Чанак и каже узећемо мотке у шаке и згазићемо фашистичку гамад, мислећи тиме на србске родољубе. Није говор мржње када Ненад Прокић испред ЛДП-а каже увешћемо Србију у Европу са Србима или без њих. Али је говор мржње и фашизам када кажемо да не желимо да педофили предводе параде по Београду, да не желимо духовно насиље према србској деци, да не желимо да сваке године 200.000 беба убију сами Срби абортусима и да не желимо растурање Србије“!

Обрадовић је истакао да ће Образ и даље користити слоган „Чекамо вас“ и да му је част што је у данашњој Србији „доживео овакву пресуду која је донета под политичким притиском“.“То ће ми помоћи да у свим будућим борбама будем још одлучнији и да уз Божију помоћ и помоћ свих честитих српских родољуба у тој борби остваримо и победу. Долазимо!“ – поручио је Обрадовић, и оценио да није суђено њему, него Образу и србској младости.“

7 replies »

  1. Младен Обрадовић је врло храбар, одмерен, културан човек, потпуно му одговара име организације коју предводи „Образ“, он је човек који има образ. Типичан Србин. Младолик, енергичан, доследан. Срби као он су услов опстанка српског рода. Он зна своје уважава туђе. Са њим добар није у супротности. Правду не ускраћује ни својим непријатељима. Не треба га гушити, треба га неговати. Љиљана Ћуић

    Свиђа ми се

  2. Помаже Бог и свако добро брачо Срби. Руси увек са Вама ! Младене молимо Бога за те.
    Рус брат Георгиje

    Свиђа ми се

  3. To znači da sutra i pedofili pošto su “ljudi sa posebnim“ potrebama, mogu da
    paradiraju i reklamiraju svoje potrebe, sodomisti. mazohisti , travestiti i sl , šta ima veze , neka i oni traže da budu javni i prihvaćeni , incesoidni demo-zapad to
    traži , a sve što traže mogu da dobiju…..
    Koliki je prag trpila SRBINE……

    Свиђа ми се

  4. Учили нас, мучили нас,
    Да будемо све,
    Само синци српске мајке,
    Само Срби НЕ.

    Ал’ дружећи се с вуком, лисом,
    Лав је ост’о Лав,
    Још нас има што кличемо,
    Ја сам Србин сав!

    Јован Јовановић Змај.

    Свиђа ми се