Злочини над Србима

СНП НАШИ: Заштита живота др Војислава Шешеља је Уставна обавеза Владе Србије!


СНП НАШИ: Заштита живота др Војислава Шешеља је Уставна обавеза Владе Србије

25. март 2012.

Српски народни покрет НАШИ подсећа јавност да су Влада Србије и надлежни државни органи према Уставу и више закона Републике Србије дужни да самоиницијативно и безусловно заштите живот председника Српске радикалне странке, др Војислава Шешеља, као и да покрену хитне истражне радње о незаконитом раду Хашког трибунала, јер је већ доказан цео низ кршења основних људских права, незаконитих и манипулативних радњи, али и велики број лажних сведока које је током процеса др Војиславу Шешељу изводило тужилаштво Хашког трибунала.

Подсећамо да су многи сведоци чак, јавности је већ познато, прелазили на страну одбране др Шешеља, одајући све тортуре, смицалице, уцене, притиске и претње које су трпели од Хашког тужилаштва.

Позивамо Владу Србије да подхитно реагују и у потпуности заштите – и више него угрожени – живот др Шешеља, тако што ће тражити његово ослобађање и пребацивање у Србију под условима које лично поставе др Војислав Шешељ и његов тим одбране. Хашки трибунал нема никакав легитимитет ни да говори о било каквој пресуди, а камоли да је доноси.

Хашки трибунал је потпуно јавно оголио своје право лице и дискредитовао сам себе као институцију правде и неопходно је тражити подршку, заштиту и најснажнију могућу реакцију на међународном нивоу, на првом месту Руске Федерације и Народне Републике Кине, као водећих глобалних фактора стабилности и мира, али и као стратешких партнера Републике Србије.

НАТО чланице отворено и потпуно незаконито спроводе злочиначки пројекат прекрајања историје народа на Балкану зарад остваривања својих политичких нечовечних циљева и историјских пројеката колонизације Источне Европе.

Др Војислав Шешељ је у Хашком трибуналу доказао своју невиност, као и да су ратови деведесетих директно наслеђе и наставак идеологије НДХ из периода Другог светског рата, када су Хрвати, исто уз подршку Муслимана и Шиптара, као савезници Хитлера извршили стравичан и у историји Балкана незапамћен геноцид над Србима, где је само у концентрационом логору Јасеновац, у Хрватској, на зверски и сатански начин убијено преко 700.000 Срба, око 80.000 Рома и 23.000 Јевреја. Суђење јасно показује да су покровитељи развоја неофашизма на Балкану деведесетих година као трећа страна у овом рату били САД и НАТО чланице.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА СНП НАШИ