ГЛОБАЛИЗАМ

МОРГЕЛОНИ У БЕОГРАДУ?!


БЕОГРАД – Случај Новосађанке Аранке Лукач, која има чудно обољење налик опасним моргелонима, покренуо је лавину реаговања и питања да ли се ова кожна болест појавила у Србији. После писања „Правде“ која је прва известила јавност о случају Лукач, нашој редакцији се свакодневно јављају грађани, а Београђанин Милајић Павић тврди да је и сам оболео.

25.03.2012. ПРАВДА

Милајић Павић са Вождовца каже да је читајући текст у „Правди“ препознао сопствене симптоме.

– Када сам видео текст о госпођи из Новог Сада, где се говори да јој је кожа пуцала и појављивале се неке беле нити, сместа сам препознао готово исте муке које су и мене задесиле недавно. Имам 83 године и знам да не могу у том добу да имам савршено здравље, али сам се озбиљно забринуо када ми се пре пет месеци појавио чудан осип по кожи. Те су ранице на кожи постајале све веће, а почеле су и очи да ме боле јер ми се и по капцима јављао осип – прича Павић.

Није могао ноћима да спава, а онда је једног јутра кожа почела да му пуца и да извлачи разнобојне нити.

– Нико од лекара код којих сам ишао није знао да ми каже шта ми је. Дали су ми креме које ми нису нимало помогле. Сигурно имам моргелоне, а месецима проживљавам праве муке – каже Павић и додаје да му је последњих дана боље јер се „бацио“ на бели лук.

– Не кажем да ми је бели лук помогао, али за разлику од званичне медицине, ипак јесте – каже Павић.

Појава болести са симптомима моргелона забележена је и у суседној Хрватској, где једна жена из Вировитице већ четири године има симптоме Моргелонсове болести. Нико од лекара ни у Вировитици ни у Загребу није знао да јој дијагностикује болест, а из раница су јој се појављивале разнобојне нити. После консултација са једним професором из Канаде потврђено је да симптоми у потпуности одговарају моргелонима.

/С. Миловановић/

****************************************

НА СРБском ФБРепортеру СМО ВЕЋ ПИСАЛИ О ОВОМЕ, ТЕ ТЕКСТОВЕ МОЖЕТЕ ПРОЧИТАТИ НА СЛЕДЕЋИМ ЛИНКОВИМА:

МОРГЕЛОНИ У НОВОМ САДУ: Лекари не знају о чему се ради!

МИСТЕРИОЗНА БОЛЕСТ – РЕЗУЛТАТ ГМО ХРАНЕ

У сусрет Новом светском поретку: време да се упознамо и са MORGELLONS-има

БИОЛОШКИ РАТ НА ПЛАНЕТИ: БАКТЕРИЈСКА ВЛАКНА У МОРГИЛОНИМА СУ ХИБРИДНИ ЦИКЛИЧНИ МОЛЕКУЛИ