Антиблебетон

АНТИБЛЕБЕТОН 11- АМЕРИМА ЋЕМО ПСОВАТИ МАЈКУ А ЕНГЛЕЗИМА РОДИТЕЉА1


Дипломатски

АНТИБЛЕБЕТОН(11)

– Трагом вести и изјава белосветских и домаћих моћника

Светски покрет отпора НАТО интервенционизму пред одлуком

АМЕРИМА ЋЕМО ПСОВАТИ МАЈКУ

А ЕНГЛЕЗИМА РОДИТЕЉА 1

Према најновијим информацијама Шаровка Њуз, после првог шока кога је изазвала најава епохалних терминолошких реформских промена у Енглеској, према којима ће из свих званичних докумената бити избачени традиционални изрази, а уместо њих стајати неутрални термини, подмладак Светског покрета отпора НАТО интервенционизму дошао је на идеју како да нашим псовкама будемо у тренду са овом терминолошком револуцијом.

Наиме, према истраживању Цврц прц Стзратежик маркетинга, 66, 36 процената становништва земаља које су се нашле на удару разних видова НАТО интервенционизма олакшање налази псујући мајку Американцима, 33,33 процента псује и оца и мајку а нарочито мајку, док 0,27 процената псује оца.

У земљама чланицама НАТО пакта ситуација је нешто другачија. 53,33 процената становништва незадовољног због намета ради пуњења војних буџета и повратка својих ближих у лименим сандуцима са бројних мировних мисија по свету, олакшање налази псујући мајку вођству НАТО пакта, 37,66 процената псује и оца и мајку, док 9,00 процената псује само оца.

Сада се јавља проблем у случају ове терминолошке револуције. Код Американаца и осталих ће се мајка звати мајка, отац отац, код Енглеза ће се мајка звати родитељ 1 а отац ће се звати родитељ 2. Остале терминолошке измене нису од значаја за наше псовачко сексуално опредељење на дистанцу.

Савет подмлатка Светског покрета отпора НАТО интервенционизму дошао је на идеју како да нашим псовкама будемо у тренду са овом терминолошком револуцијом.

Решење је сасвим просто: Америма ћемо псовати мајку а Енглезима родитеља 1. Друга група ће Американцима псовати и оца и мајку а нарочито маку а Енглезима и родитеља 1 и родитеља 2 а нарочито родитеља 1. Трећа група ће Американцима псовати и оца и мајку а Енглезима и родитеља 1 и родитеља 2. Четврта група ће Американцима псовати оца а Енглезима родитеља 2.

Тако, закључује Шаровка Њуз, чим Енглези усвоје предлог премијера Дејвид Камерона, Савет Светског покрет отпора НАТО интервенционизму ће усвојити предлог свог подмлатка.

Мало компликовано, али му дође на исто.

Трендови се морају пратити, тако да ће мушки део родитељске популације у Енглеској извисити у својим очекивањима јер већина света још увек има хетеросексуалну оријентацију.

Додуше, ово је на дистанцу, али што је сигурно, сигурно…