ДРУШТВО

ОЧЕВО ПИСМО СРПСКОЈ ЈАВНОСТИ: Да ли сте за „Маријин закон“?


Слободан Јовановић

Да ли сте за „Маријин закон“?

18 март 2012, ФБР, Слободан Јовановић

Пошто је две недеље прошло од мог ‘отвореног писма народу, Влади и Владарима Србије’ https://www.facebook.com/groups/zamarijinzakon/doc/393759947301362/, а сем обичног народа се нико није осврнуо на то. Желим да још једном појасним о чему се ради и умолим оне који се питају нешто (све) у Србији да погледају мало и на обичног човека, ако ни због чег…’ другог, оно због избора. При том мислим на СВЕ политичке странке у Србији.

Након велике породичне трагедије од 26. јуна 2010. када сам на најбруталнији начин заувек изгубио ћерку, дете од осам година, од стране силоватеља повратника, у српској јавности се повела прича о увођењу рестриктивних мера спрам педофила и силоватеља повратника. До дана данашњег није урађено ништа, односно готово ништа, нерачунајући најаве промена. Да не ваља то што дражава (не)чини по овом питању, показало се много пута. На жалост последице су катастрофалне. Људски, дечији живот ништа не може да врати.

Молим све политичке странке, које учествују у јавном животу Србије ( позицију и опозицију) да се, ако желе или осећају људску потребу, изјасне и одговоре на питање из наслова.

Предлог Маријиног закона можете прочитати овде : https://www.facebook.com/groups/zamarijinzakon/doc/393774813966542/

Одговоре можете оставити на овој фб страници  Слободан Јовановић, или се јавно изјаснити о томе.

Хвала унапред.

Слободан Јовановић

17. 03. 2012.

У Старим Лединцима.

1 reply »