ДЕШАВА СЕ...

СВИ НА МИТИНГ- ИМА ЛИ СРБА У БЕОГРАДУ!? НЕ ДОЗВОЛИТЕ ПОНОВО ДА НА МИТИНГ ПОДРШКЕ СРПСКОМ КОСОВУ ИЗАЂЕ ВИШЕ ПОЉАКА У ВАРШАВИ, НЕГО СРБА У БЕОГРАДУ! УСТАЈ СРБИНЕ ДАНАС, ЈЕР СУТРА ТЕ ВИШЕ НЕЋЕ БИТИ!!!


ДАНАС: Велики народни скуп у Београду 17. марта на годишњицу мартовског погрома

 17 МАРТ 2012 У 17 САТИ У ОРГАНИЗАЦИЈИ РОДОЉУБИВИХ ПОКРЕТА- ТРГ РЕПУБЛИКЕ

На београдском Тргу Републике у суботу 17. марта у 17 сати, у организацији Српског народног покрета „Наши“, Српског сабора „Заветници“, Покрета „Сложни“, Покрета Образ,  Покрета за Србију и Српских Слободара, биће одржан велики народни митинг подршке Србима на Косову и Метохији.

На осму годишњицу мартовског погрома на Косову и Метохији када су шиптарске хорде убиле 11, повредиле неколико стотина и протерале више од 4 000 Срба, и кад је запаљено 935 српских кућа и 35 цркава и манастира окупићемо се на Тргу Републике како би одали почаст жртвама и пружили подршку браћи на барикадама који се месецима одупиру постављању царине лажне државе Косово на администартивној линији.

Не дозволимо шиптарским терористима, бриселским фашистима и режиму Бориса Тадић да доврше оно у чему се није успело 17. марта 2004. године, не дозволимо успостављање шиптарских институција на северу Косова и Метохије и нови погром над Србима! Зато, изађемо у што већем броју на протест 17.  марта како би показали браћи на барикадама да нису сами.

Информативна служба СНП Наши 

5 replies »

  1. E Popovicu nisi ti imao nikakve nemire u Srbiji,pa zato i neznas sta to znaci.Ako ovako nastavimo nije iskljuceno da ces se jednoga dana kajati gde si bio i sto nista nisi ucinio .Mirni protesti nisu nemiri nego nacin da ljudi daju necemu podrsku ili da pokazu nezadovoljstvo.Nego ti bi izasao mozda da te Tadic poziva ili mozda Nikolic i Vucic.Sramota.Osim toga navedeno je ko je organizator protesta.Nepostoji ime i prezime.

    Свиђа ми се