ВАНРЕДНЕ ВЕСТИ

РЕЖИМСКА ДИКТАТУРА- МЛАДИ ПАТРИОТА СТЕФАН ПЕТРОВИЋ, АКТИВИСТА СНП НАШИ- У „БРЗОПОТЕЗНОМ“ ПОЛИТИЧКОМ ПРОЦЕСУ ОСУЂЕН НА 15 ДАНА РОБИЈЕ ЗБОГ НАВОДНОГ НАСИЉА У „ЛСВ“- У НАСТАВКУ ВИДЕО ДОКАЗ КОЈИ ДЕМАНТУЈЕ ОВУ СРАМНУ ПОЛИТИЧКУ ПРЕСУДУ!!!


 

СНП Наши – Петровић ослобођен после објављивања снимка посте ЛСВ-у!

15 март 2012, 13:28,  ФБР, СНП Наши,

 

Активиста СНП Наши Стефан Петровић ослобођен је пошто су медији објавили снимак његове јучерашње посете просторијама странке ЛСВ у Новом Саду. У лажној пријави за упад у просторије који су поднели функционери те странке Петровића су оптужили за насиље, претње и покушај изнуде. Међутим, како је, вше него хумористички снимак, његовог боравка објављен на више медија Петровић је експресно пуштен без подизања кривичне пријаве.

Адвокати СНП Наши поднеће у име Стефана Петровића кривичну пријаву због лажног пријављивања против представника ЛСВ међу којима и Александре Јерков. Подсећамо да је Петровић јуче осуђен на 15 дана затвора због паљења тзв. заставе АП Војводине од стране прекршајног судије Горане Ружић, његово ново хапшење је управо доказ утицаја Ненада Чанка на полицију и правосуђе у Новом Саду
Петровић је ухапшен данас у 10.4’0 пошто је полиција упала у његов стан и приселно га одвела. Да није постојао снимак његове посете ЛСВ, Петровић би вероватно у новом брзопотезном политичком суђењу био осуђен на неку нову казну затвора.

 

Информативна служба СНП Наши

 

 

Хитно – Ухапшен због поклона ЛСВ-у

Млади родољуб Стефан Петровић- још једна жртва режимског политичког и расистичког прогона према Србима у земљи Србији!

15 март 2012,ФРБ- „СНП Наши“

Активиста Српског народног покрета Наши Стефан Петровић, који је јуче у експресном полтичком суђењу осуђен на 15 дана затвора због паљења тзв. заставе Војводине, поново је ухапшен данас у 10.40 због јучерашње посете просторија Лиге социјалдемократа Војводине. Петровић је јуче после суђења отишао у просторије ЛСВ где је присутним функционерима поклонио oстатке спаљене заставе.

 
Читава, више него културна, посета снимљена је а снимак постављен на сајт Јутјуб под називом „Једном Чанку за сећање дуго“ баш како ЛСВ не би могао да га прикаже као било какву врсту напада. Међутим то није спречило функционера ЛСВ Александру Јерков да полицији пријави „упад“ у канцеларије ЛСВ. 
 
Ново хапшење Петровића показује предизборну панику сепаратистичког странке ЛСВ која жели по сваку цену да спречи политичкер акције родољубивих организација против Чанкових лигаша. Снимак Петровићеве посете ЛСВ најбоље показује предизборно лудило у коју су упали представници ЛСВ и њихови симпатизери у судству и МУП-у.
 
Погледајте снимак и процените да ли је Петровић „упао“ у ЛСВ и прекршио био који закон:
 
Линк предходне информације о посети и пресуди