ДЕШАВА СЕ...

СРБски ФБРепортер: придружите се акцији студената ФБ групе Помоћ за Павла Штрбца


Сомборац Павле Штрбац, студент треће године Пољопривредног факултета у Београду (просек 8,29), оболео је од дистоније и једини начин за излечење је третман матичним ћелијама у Москви, који је за Павла, његову породицу и пријатеље – недостижан: 60.000 евра.

14.03.2012. извор: ФБ група Pomoć za Pavla Štrpca и ФБ Mina Tesic

Упркос томе што не може да хода и што му је говор отежан, Павле је одличан студент треће године. Колеге са факултета одлучне су да му помогну на све начине, позивају све људе добре воље, али и оне који имају фондове и хвале се друштвено одговорним понашањем, уметнике, естрадне личности и спортисте… да помогну.

Динарски рачун за помоћ је:310-0200300003213-97 „NLB banka“

и девизни:  IBAN: RS35310023050030038360 „NLB banka“, на име Павле Штрбац.
или контактирајте породицу:  066 450 918

На следећем линку можете погледати прилог који је ТВ Прва направила о Павлу: ТВ Прва – EXploziv 05.03. – ПАВЛЕ ШТРБАЦ 

Студенти са београдских факултета су се организовали на сваки начин, па и овако, у групу на друштвеној мрежи Фејсбук која има 2.340 чланова и број сваког сата расте, да помогну свом колеги Павлу, сакупљањем прилога: у кутијама на одређеним местима, у холу и студентским службама на факултетима, прилозима на разним тематским журкама…

Кутије за прилоге налазе се у холу свих факултета, осим на Филолошком факултету где се кутија за прилоге тренутно налази у канцеларији Студентског парламента.

Овим путем, испред ових дивних, младих образованих људи, редакција СРБског ФБРепортера  позива све људе добре воље да се укључе у ову акцију, да се сакупе средства за Павла.

1 reply »

  1. Broj za poruke kojima se donira novac. Jedino rešenje. Potreba da se pomogne nas drži dok čitamo ovakve članke i još 10 sekundi posle toga, a onda sve to zaboravimo jer je takva ljudska priroda. Dajte broj i imaćete mnogo više donacija nego do sada. To je jedino rešenje.

    Свиђа ми се