Антиблебетон

АНТИБЛЕБЕТОН 8- НАРЕДНИК ПОБИО ЧЕТНИКЕ А НЕ ЦИВИЛЕ…


Дипломатски

АНТИБЛЕБЕТОН(8), уређује Б. Гајић

– Трагом вести и бесловесних блебетања белосветских и домаћих моћника

Обрт у случају убиства цивила у Авганистану

НАРЕДНИК ПОБИО ЋЕТНИКЕ А НЕ ЦИВИЛЕ

Пентагон је одахнуо после вести ЦНН-а. Према непотврђеним вестима ЦНН-а амерички војник побио је 16 ћетника а не 16 цивила у Авганистану. Боже, ти који царујеш на земљи као и на небу, поживи нам ЦНН, крсте се Амери у знак захвалности Богу који им подари ово моћно средство јавног дезинформисања.

Наиме, управо ратни репортер ЦНН-а из Авганистана ванредно јавља из неких рушевина како му је анонимни спољни сарадник из редова локалних исламских верских вођа с друге стране америчке војне базе Луис-Мекорд управо јавио да је несрећни наредник кренуо специјалним задатком, успостављања поверења локалног живља у њихово село али је погрешио и отишао у супротном смеру након узимања свежег хашиша и упао у друга два, ривалско села са супротне стране базе.

– У том селу живе ћетници, каже он Ниједан Алахов ратник из њихових села се није вратио са сликом закланог ћетника у Босни. А прича се одавно да они тајно између себе говоре неким старим језиком са којим су се споразумевали са ћетницима у Босни. И ко је још за ћетника одговарао?

Још ако је истина да се тај несрећник прекрстио у Мухамеда Абу Ахмеда и примио Ислам, он по Курану није одговоран за убиство неверника.

А и шта им је требало да на сабаха држе отворена врата од кућа и да се заклањају за деке и губере. Ко неби посумњао?

Кврц…

– На реду је нова вест из Сирије: РЕЖИМСКЕ СНАГЕ УБИЛЕ 16000 ЦИВИЛА У НЕБРАЊЕНОМ ГРАДУ ХОМСУ, узвикну спикер и на екрану се појавише рушевине града и колона жена у црном са траспарентом ДОЛЕ АСАД….