ПАТРИОТИЗАМ

Ђенерализација: Нови Сад – Спаљена аутономашка застава


Ђенерале срећан рођендан!

Српски народни покрет Наши и удружење Ултра четници обележили су низом прослава и акција 12. марта 69. рођендан српског хероја ђенерала Ратка Младића. Аранђеловац, град где је основан Српски народни покрет Наши, освануо је украшен постерима и паноима са рођенданском честитком генералу Младићу.
У Београду, активисти СНП Наши у сарадњи са удружењем Ултра четници, организовали су рођенданску прославу ђенераловог рођендана. Традиционално на прославу су донете слике Ратка Младића као и рођенданска торта са свећицама. Наши и Ултра четници назравили су ђенералу Младићу и пожелели му добро здравље и да истраје у борби против лажне оптужнице Хашког трибунала.

Младићев рођендан славио се и у Новом Саду који је током викенда исцртан великим бројем графита са ликом ђенерала Младића.  На месту на коме се до новембра налазио мурал са Младићевим ликом који су окречили чланови ЛСВ исписан је грефит „Чанак нема довољно боје да сакрије јунаштво твоје. Срећан рођендан Ђенерале“ и запаљена аутономашка застава.
Одбори СНП Наши у више градова окупљањем и прославама синоћ су обележе рођендан ратног комаданта Војске Републике Српске коме се данас суди у Хашком тробуналу због одбране српског народа. Младићев рођеднан обележен је и у Руми, Лазаревцу, Младеновцу, Обреновцу, Тополи, Сремским Карловцима итд.  СНП Наши и Ултра четници желели су овим да поруче издајничком режиму Бориса Тадића да
његовим хапшењем и сипоручењем нису нарушили углед ђенерала Младића у српском народу. Ратко Младић остаје симбол отпора евроатланстском терору над српским народом и инспирација родољубима који желе да ослободе Србију од окова ЕУ и НАТО.
Информативна служба СНП Наши
************

Нови Сад – Спаљена аутономашка застава

У част рођендана генерала Ратка Младића, активисти СНП Наши у Новом Саду вечерас су исписали графите подршке српском хероју и запалили аутономашку заставу (тзв застава Војводине). Графит „Чанак нема довољно боје да сакрије јунаштво твоје. Срећан рођендан ђенерале“ исписан је на згради у Саве Ковачевића на месту где се налазио велики мурал са ликом генерала Младића који је ЛСВ прекрећио у новембру ове године.
На месту спаљивања заставе исцртани су и шаблони са ликом хероја Ратка Младића. СНП Наши отпочели су у суботу обележавање рођендана Ратка Младића 12. марта покретањем акције „Ђенерализација“. Традиционално слављење рођендана Ратка Младића СНП Наши ове године организују у сарадњи са удружењем Ултра четници.

Информативна служба СНП НАШИ

Линк вести на сајту НАШИ:
Линк видео снимка:
Тел: 064 12 13 931

*******

Ђенерализација

Српски народни покрет Наши у сарадњи са групом Ултра четници, у више градова у Србији, започео је акцију промоције лика генерала Ратка Младића под називом „Ђенерализација“. Акција је покренута поводом 12. марта и рођендана Ратка Младића, први графити са ликом Младића и слоганом „Ђенерализација“ осванули су у Новом Саду и Београду а акција ће бити настављена широм Србије.

Циљ акције „Ђенерализација“ је да покаже прврженост српског народа хероју Ратку Младићу и да поручи квислиншком режиму Бориса Тадића да његовим срамним хапшењем и испоручењем није успе да убије непоколебљиву вољу српског народа за слободом.

Ово је само једна у низу акција које ће српске родољубиве организације предузети у оквиру прославе рођендана српског ђенерала Ратка Младића.

Информативна служба СНП Наши

Линк: http://nasisrbija.org/2012/03/10/djeneralizacija/

тел. 064 12 13 931

1 reply »

  1. Можда није сугласно, овој идеји треба додати још једну:ЂЕНЕРАЛИЗАЦИЈУ ЧИЧА ДРАЖЕ МИХАЈЛОВИЋА за његов дан рођења

    Свиђа ми се