ДЕШАВА СЕ...

КО ЋЕ КОГА – КО ЋЕ С КИМ – НА ИЗБОРЕ…


До данас, они су се изјаснили, кратак преглед предизборних коалиција, списак жеља и поздрава… кампања је већ одавно почела. У овој партијској држави као да никада није ни престајала…
У међувремену су Двери позвале СНС да се обавеже да неће формирати владу са ДС-ом, а Динкић изјавио да је Николић Тадићев кандидат за председника…  разна „стручна истраживања“ су већ урађена, а резултати су: у Скупштини после избора: ДС, СНС, СПС, ЛДП, УРС, ДСС и СРС… лично ми се чини да су некога овде заборавили да помену, не треба толико бити самоуверен већ пратити шта се догађа у народу…
Ипак задњу реч има народ, молићемо се  да народ одлучи у своју корист – овај пут, ваљда је Србин до сада нешто научио…

11.03.2012.

СПС, ПУПС и ЈС заједно, Дачић за председника

Председник Јединствене Србије (ЈС) Драган Марковић – Палма изјавио је да ће та странка изаћи на изборе у коалицији са СПС и ПУПС-ом, а да ће носилац листе бити лидер СПС Ивица Дачић.

ЛДП на изборе у коалицији са СПО, уз подршку АСНС

Чедомир Јовановић је на конФеренцији за новинаре саопштио да ће он бити носилац изборне листе, која ће се звати “Преокрет”, а у чијем називу ће бити називи свих странака чији ће кандидати учествовати на тој листи – ЛДП, СПО, СДУ, “Богата Србија”, као и регионалне мањинске странке.

Динкић кандидат УРС за премијера

Уједињени региони Србије (УРС) на изборе излазе самостално.

СНС, НС и Бошњачка народна странка у коалицији 

Председништво Бошњачке народне странке (БНС), чији је лидер Мујо Муковић, одлучило је да на предстојећим парламентарним изборима, наступи у коалицији са Српском напредном странком (СНС). СНС у коалицији са партијом Нова Србија Велимира Илића.

ДСС самостално…

СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА самостално на изборима

ДВЕРИ самостално…

Tадић: Избори пресудни, грађани ће имати избор

Лидер ДС је рекао да ће коалициони партнери демократа бити СДПС, ЛСВ, ДХС, Странка зелених, странке националних мањина.

Рикер: САД против избора на северу Косова

И да се подсетимо: Сједињене Америчке Државе се противе одржавању локалних избора на северу Косова тврдећи да нису у „складу са косовским законима“ и званичници који би на њима били изабрани не би имали било какав легитимитет, ово је изјавио је у Вашингтону заменик помоћника америчког државног секретара Филип Рикер.

2 replies »

  1. Једина опозиција у Србији јесте народ и он се ујединио у апстиненцији избора. Када би народ само променио став и јединствено изашао на изборе, почистили би Србију од издајника и лопова во вјеки вјеков.

    Свиђа ми се

  2. Истинске патриоте и демократе, српска политичка алтернативо, опозицијо, салонски коментатори и академски кибицери, ДС и СНС ће вас почистити као метлом.
    Млатите празну сламу а онда прецењујете своје шансе и крећете на изборе сваки за себе уместо да се уједините.
    Одсудни је час. Ако се сада не обједините, губите право да и једно слово изговорите после изборног фијаска. Во вјеки вјеков.

    Свиђа ми се