АУТОРИ

Издајницима морамо рећи доста је било! Морамо СВИ изаћи на изборе! Време нам истиче!


Еко Покрет:

ПОШТОВАНИ ГРАЂАНИ СРБИЈЕ,

Наша домовина Србија се никад није налазила у тежем положају, чак ни онда када су је нападале далеко јаче војске и империје. Знала је да се одбрани од разних непријатеља, али од сопствених издајника није знала да се брани.

Данас су издајници и пљачкаши на власти, распродали су све што је вредело у Србији и напунили џепове, уништили производњу, распродали земљу. Прво Косово са све српским народом и нејачи, а затим су већ договорили предају Војводине и Рашке. Ако је издајник на власти већ дозволио Хрватској да пређе матицу Дунава, не треба да нас чуди позив Хрватског председника српском издајнику да у четири ока, без међународне арбитраже, утврде међусобне границе, на штету Србије, наравно. Да ли би смели после свега и то да му дозволимо?

Укинули су регрутну војску као најчаснију традицију српског народа, изложише јој пушке и истопише тенкове. Оно мало војске су претворили у преторијанску гарду да се обрачунава са сопственим народом ради њиховог одржања на власти. Светим Синодом председава председник издајничке власти при избору патријарха екуменисте који се клања папи и пали свеће у синагоги. На мала врата, мимо Устава и важећих закона су нам увели геноцидни Кодекс Алиментариус који дозвољава отров уместо хране и спремају легализацију генетички модификованих организама од којих животињске врсте постају стерилне у трећој генерацији, што ће неминовно и нас задесити.

Мимо воље народа хоће да нас уведу у табор највеће терористичке организације на свету познате по уранијумским бомбама којима нас је засипала рушећи мостове и возове током ратне 1999. године. Хоће да наша деца опет буду топовско месо као некада наши преци за интересе страних империја.

Нигде на свету не постоји режим који толико мрзи народ коме је на челу. Сопствени народ су продали највећим зликовцима на свету да нас свакодневно запрашују тонама и тонама отрова са неба избачених из авиона највеће терористичке организације на свету, као да смо инсекти, а не људи. Спремили су чак и верификацију закона којим нам уводе цензуру интернета, увид у личну пошту и најдубљу интиму.

Они најбоље знају тежину злочина издаје сопственог народа када се тако грчевито боре да остану на власти, до последњег становника Србије!

Шта нам ваља чинити? Ако опет будемо ћутали, Србија ће нестати, а народ помрети. Погледајте своју децу, молим вас, своје ближње и покушајте опет рећи, то се мене не тиче, не мешам се у политику. Управо такво бежање од стварности довело је Србију до распада, а народ на руб опстанка. Не можемо побећи од политике, као ни од своје сенке.

 Нико не сме да остане код куће. То је наш бој за опстанак. Ко не изађе на бој за Косово…

Ако неко каже да нема за кога да гласа, кажите му да је у праву и да заиста нема избора између овог полусвета на власти, али биће на листићу и других, нових, часних, правих народних представника. Ако им се ни они не буду свидели, кажите им да прецртају гласачки листић, и то је важећи глас који се броји.

Лажу вас, добри људи, да то није важећи глас. Ако би прецртаних гласачких листића било више од 50% гласова изашлих бирача, избори би се морали поновити, али овог пута без издајника на гласачким листићима. Зато, понављам, сви морамо на изборе. Непокретне понесите на леђима, али никог пунолетног не смете оставити код куће. Свака друго решење кризе носи проливање мора крви, чак и да је њихова, нико то не жели и не призива.

Како да то урадимо? Једноставно. Свако од нас има најмање десет својих ближњих, пријатеља, познаника. Пренесите им овај опис стања у коме се Србија налази, али и једини начин изласка из агоније у коју су је гурнули издајници. Закуните их да и они нађу десет својих ближњих, пријатеља, познаника и да им то исто пренесу. Увлачењем нових и нових преносника заклетве о потреби изласка на изборе, можемо лако доћи до оних 70% незаинтересованих грађана за сопствену будућност који због своје незаинтересованости раде свима о глави и будућности Србије.

Ко ће то да уради? Ми, уместо нас то нико на овом свету неће урадити. Србија нема никог другог до нас, своје деце.

Када ћемо то урадити? Одмах, време нам већ истиче.

Морамо се пробудити или нас више неће бити.

То је једини начин да се Србија мирно извуче из кризе.

Да се не стидимо сопствене деце, због њих то и радимо. Пожурите.

За народну, неполитичку изборну листу под називом:
ЕКОЛОШКИ ПОКРЕТ СРБИЈЕ – НИКОЛА АЛЕКСИЋ
Никола Алексић, с.р.