Издаја

Срби са КиМ – С Богом у помоћ па у нове битке… ајмо Срби, Србија бре!


Косово и Метохија ….
07.03.2012

Иако смо јуче добили једну или две битке,
још много има да би се добио рат!

Знамо  – ма колико ми на терену побеђивали, за столом, већ век и нешто, губимо. Стране силе обрлате наше домаће издајнике и ми опет изгубимо оно што смо поштено зарадили својом крвљу, сузама и знојем.

Прва победа јуче је она против Еулекса. Иако су се намерачили да од нашег прелаза направе границу, вратили су се кући, захваљујући храброј акцији домаћих патриота и доброј организацији. Нек нам је то на наук. Нит су они нека светска војска високих стандарда, нит су наше „куке, мотике и виле“ недостојно оружје.
Друга победа је дрскост према Београдским издајницима, јасно одбијање да нас Београд даје и продаје како њему одговара.

Друга победа јуче – Славица Ђукић Дејановић није доживела да јој Косовски Срби љубе стопе, већ је добила празну салу без Косметских Срба и обавештење да се нећемо одрећи Срба с осталих делова КиМ, из енклава, јер смо заједно у овоме и заједнички су нам интереси… што се не може рећи за Београд.

А данас браћо и сестре, нови дан „нова нафака“… хеликоптери и беспилотне лете још од 6 ујутру. Снимају нас и надгледају смишљајући нове пакости…. али 12 година су нас мучили на све начине … па нам није новина.

С Богом у помоћ па у нове битке… ајмо Срби, Србија бре!

Извор: ФБ страница Глас Косова и Метохије