Антиблебетон

АНТИБЛЕБЕТОН 5: „КОСОВСКИ МИНИСТАР“ ТРАЖИ ПОМОЋ ЕУ…


Дипломатски

АНТИБЛЕБЕТОН(5)

– Трагом вести и изјава белосветских и домаћих моћника

Таман посла:

НИЈЕ СРПСКИ МИНИСТАР ТРАЖИО ПОМОЋ ЕУ НА ПРИЗНАЊУ СРПСКЕ ДРЖАВЕ НА КИМ

Група играча табланета и њихових кибицера у једном Клубу Удружења пензионера, на челу са Пајом Лажовом раширила је по граду вест да је српски министар за Косово и Метохију Горан Богдановић затражио помоћ Европске уније како би се решио проблем Косова јужно од Ибра и целе Метохије, насељене већинским албанским становништвом које одбија да призна српску државу.

Вест је даље раширило Удружење уседелица, јер како рече његова председница сека Перса, реално је то јер је Србија код родитеља ЕУ у кандидатури за просидбу, Путин је поново изабран у Русији, Шеки се смешка на завршне речи хашког тужилаштва, следе избори у Француској а Бога ми и у Србији.

Знајући да је Ивица Дачић жив и здрав и да нема намеру ускоро да умре, Воја Шпицлов је, док су његови исписници поподне одмарали, извршио претрагу по Ин тернету, тако да захваљујући њему имамо тачну информацију.

Косовски министар тражи помоћ ЕУ

ПРИШТИНА, 6. марта 2012. (Бета) – Министар унутрашњих послова Косова Бајрам Реџепи затражио је помоћ Европске уније како би се решио проблем севера, насељеног српским становништвом које одбија да призна косовске институције, пренео је у уторак приштински дневник Коха диторе.

Реџепи је пред Комисијом за европске интеграције Скупштине Косова додао да је за деловање косовских институција на северу неопходна координација са међународним фактором.

„Влада Косова очекује од Европске уније да изврши притисак на Србију ради решавања највећег проблема у земљи – стања на северу“, рекао је министар.

Према његовим речима, север Косова, где институције Приштине и даље не функционишу, изазов је за косовску владу који може да буде превазиђен само у координацији са међународним фактором.

„Далеко од тога да можемо да кажемо да смо задовољни стањем на северу, али чекамо да ЕУ изврши притисак на Србију“, рекао је Реџеп