Издаја

Срби са КиМ – НЕ ВРЕЂАЈТЕ НАМ ИНТЕЛИГЕНЦИЈУ!


Видимо ми боље него што мисли званични несрпски Београд, али тихујемо!

04.03.2012.

Ко год је помислио да су Срби на Северу наивчине, да не виде шта им се спрема грдно је погрешио! Виде Срби боље него што мисли званични несрпски Београд, али тихују.

Ко год од „Београђана“ мисли да је неко од Срба пао на њихово глуматање у тзв. „договорима Београда и Приштине“ опет нам вређа интелигенцију.

Знамо ми да је фарса коју глуме Едита заводница и њен Борко „спаситељ“ исконструисана од стране светских сила… и сад као они нешто договарали, а као једни задовољни, други нису. A Купер се само смешка, ђаци му добро научили шта им диктирао, Светске силе задовољне, мали Срби смирени, још смиренији минијатурни Албанци… а Колонија ЕУ се шири на исток…

Београд нас је продао „за кило мекиња“, па ће сад као свиње да се наждеру од ЕУ пара а онда да се ваљају у сопственом измету, док враћају дуг. Јадан онај народ у Централној Србији, јер власт, или свиња… „не зна шта је диња“ очито.

Борко је можда бранио неке ставове и интересе Србијанских власти, али не и наше, обичних Срба с Космета. Борко, који гордо мисли да „све што лети једе се“ мисли да нас је преварио, да верујемо у његову велику „способност “ да обавља своје послове … уствари сви знају да је неспособна гњида.

Едита тобож брани свој народ, али и она само свира како јој се диригује… сви су они само лутке у рукама својих ЕУ господара…

Док председник игра коло, глумата победника и дави се у шампањцу, народ на КиМ стрепи за своје сутра… за своју децу. И то сав народ. Свих 150 000! Сто педесет хиљада Срба са свих делова КиМ који су бесни на Борка, на Тадића, на таблице, на држављанства, личне карте, на слободу кретања, на прозивке шиптарских комшија, на вређање Еу и Тачијеве Тахирице, на све…. бесни су на васцели свет и врло су разочарани… али тихују… ко бомба што тихује, пре него да експлодира…

Неће Срби, ни они што их они зову „мирни Срби јужно од Ибра“, ни „хулигани са Севера са балванима у глави“ неће сигурно шиптарске судове, шиптарску полицију, шиптарска документа, школе, факултете, судове, болнице… неће Тачија!

Џабе их ви убеђујете преко медија „да, да прихватиће они полако“, верујте да неће!

Видимо ми то Тадићево спремање да отпусти хиљаде професора, лекара, медицинског особља, судских и општинских службеника… полицајаца… видимо ми лепо то његово „прање руку“ од нас… Видимо ми то његово „рачунање Косметских трошкова“… и питамо га – шта ће са 12 000 студената Приштинског Универзитета кад га укину… где ће те, углавном с КиМ студенте, сиротињу из енкалава???

Где ће са свима нама ако му пођемо у колони на горе?

Хоће ли ко Mилошевић нашим сапатницима који су 1999. отишли одавде гоњени ножем, да пусти полицију да нас враћа и бије?

Хоће ли да нам каже да смо за ових 13 година били будале, ватајући зјале по КиМ, да смо сад ми шиптари ко он што је усташа???

A не, господине Тадићу, макар се сви опасали динамитом и експлодирали, ти идеш с нама…

Срећна ти ЕУ ископана рака … мртвацу који ходаш!

_____________
Извор: ФБ страница Глас Косова и Метохије

3 replies »

  1. МОЈЕ СРЦЕ ЈЕ СА ВАМА!!
    ЈА САМА НЕ МОГУ ДА ВАМ ПОМОГНЕМ, ЈЕДИНО ШТО МОГУ ЈЕ ДА ВАМ НАПИШЕМ ТО, ДА СМО СА ВАМА УВЕК БИЛИ И БИЋЕМО!
    МОЛИМ СЕ САМО ДА ЋЕ СЕ НЕШТО ПРОМЕНИТИ У ВАШУ КОРИСТ!!!

    Свиђа ми се