БАРИКАДЕ

Велики народни скуп у Београду 17. марта на годишњицу мартовског погрома


Велики народни скуп у Београду 17. марта на годишњицу мартовског погрома

На београдском Тргу Републике у суботу 17. марта у 17 сати, у организацији Српског народног покрета „Наши“, Српског сабора „Заветници“, Покрета „Сложни“, Покрета Образ,  Покрета за Србију и Српских Слободара, биће одржан велики народни митинг подршке Србима на Косову и Метохији.

На осму годишњицу мартовског погрома на Косову и Метохији када су шиптарске хорде убиле 11, повредиле неколико стотина и протерале више од 4 000 Срба, и кад је запаљено 935 српских кућа и 35 цркава и манастира окупићемо се на Тргу Републике како би одали почаст жртвама и пружили подршку браћи на барикадама који се месецима одупиру постављању царине лажне државе Косово на администартивној линији.

Не дозволимо шиптарским терористима, бриселским фашистима и режиму Бориса Тадић да доврше оно у чему се није успело 17. марта 2004. године, не дозволимо успостављање шиптарских институција на северу Косова и Метохије и нови погром над Србима! Зато, изађемо у што већем броју на протест 17.  марта како би показали браћи на барикадама да нису сами.

 

Информативна служба СНП Наши