Антиблебетон

АНТИБЛЕБЕТОН (3)- Реакције на српску „кандидатуру“: Драган Шутановац


 

 Дипломатски

 

АНТИБЛЕБЕТОН (3)

 

Трагом вести и изјава белосветских и домаћих моћника

 

 

Стварне дезинтеграције Србије ради лажне евроатлантске интеграције

 

 

ДАДОШЕ ЕВРОПИ СРЦЕ, ДУШУ, ЧАСТ И ОБРАЗ СРБИЈЕ

А ОНА ИМ НЕ ОБЕЋА НИ ПАРЧЕ ДА ЗАКРПЕ ЗАДЊИЦУ

 

Реакције на српску „кандидатуру“: Драган Шутановац

 

АБ: Препорука министара ЕУ за доделу статуса кандидата Србији за чланство у Унију, званична је потврда жеље наших партнера из Европе да је Србија успешно остварила неопходне кораке како би заиста нестала у нади да ће на оном свету постати развијена, демократска, напредна европска држава, резоновао је у себи министар одбране Србије без војске Драган Шутановац а затим на глас изјавио: .

 

 

РТС: Препорука министара ЕУ за доделу статуса кандидата Србији за чланство у Унију, званична је потврда наших партнера из Европе да је Србија успешно остварила неопходне кораке како би заиста постала развијена, демократска, напредна европска држава, рекао је министар одбране Србије Драган Шутановац.

 

АБ: То је значајан моменат, не само у процесу српске дезинтеграције, већ и у њиховом општем процесу расформирања војске Србије и формирања војске Косова, Војводине, Санджака, мислио је у себи Шутановац, а затим официјелно изјавио:

 

РТС: То је значајан моменат, не само у процесу европске интеграције, већ и у нашем општем процесу реформи, рекао је Шутановац.

 

„Кобајаги успешност у кобајаги прихватању политичких и економских критеријума, али и великог броја стандарда ЕУ, најпре је кобајаги веома позитивно оцењена у мишљењу Европске комисије у октобру, а данас је добила и кобајаги политичку потврду свих 27 држава чланица. Шта ћеш. Лажу они, лажемо ми, па ко више слаже…  „, сконтао је у себи министар одбране а затим званично изјавио:

 

ДШ: Успешност у прихватању политичких и економских критеријума, али и великог броја стандарда ЕУ, најпре је веома позитивно оцењена у мишљењу Европске комисије у октобру, а данас је добила и политичку потврду свих 27 држава чланица“, навео је министар одбране.

 

АБ: Драги Шутановац је озбиљно мислио у себи када је помислио да су Министарство одбране и Војска Србије овом одлуком такође потврђени као успешни творци расформирања Србије, а ево шта је морао да изјави као министар одбране, јбг… дипломатија је то:

: .

РТС: Шутановац је оценио да су Министарство одбране и Војска Србије овом одлуком такође потврђени као успешни творци реформи у Србији.

 

АБ: „Када Европски савет, за неколико дана потврди ову одлуку, започиње нови период уцена за Србију, период када ћемо, као кандидат за чланство у ЕУ, бити у другачијој политичкој, али и економској ситуацији. Буковичка бања и околина ће се звати Србија. И ако извори не пресахну, ваљда ће бити довољно пара да купимо леба и масти, контао је Драги у себи додао да је тако мала држава као кандидат за чланство много погоднија за инвестирање у ММФ и ЕФГ, јер процедуре и праксу пословања гарантује Унија преко овога фонда и ове банке. наке. У преводу: најебали смо. Ал, шта ћу као министар војни и дипломата него да изјавим следеће:

 

РТС/ДШ: „Када Европски савет, за неколико дана потврди ову одлуку, започиње нови период за Србију, период када ћемо, као кандидат за чланство у ЕУ, бити у другачијој политичкој, али и економској ситуацији“, рекао је Шутановац и додао да је држава која је кандидат за чланство много погоднија за инвестирање, јер процедуре и праксу пословања гарантује Унија.