Издаја

ПИТАЊЕ: ИВИЦИ ДАЧИЋУ И ВЛАДИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ!


ПИТАЊЕ: ИВИЦИ ДАЧИЋУ И ВЛАДИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ!

25. фебруар 2012. 


Данас 25.02.2012. у раним јутарњим сатима Директоријат за истраге тешких кривичних дела  потпомогнут од стране специјалне јединице полиције Косова је по налогу Окружног суда у Гњилану извршио претрес седам локација, приликом које је ухапшено шест особа.
Ухапшене особе у овој операцији су: З. Денић, М. Димитријевић, Т. Денић, Н. Трајковић, Д. Стојковић. Г. Матрапазовић.
Током ове полицијске акције заплењени су наводни доказни материјали: једна пушка марке М48, једна ловачка пушка, једна ваздушна пушка, један пиштољ марке ТТ 762мм, 473 метака 7.62, две комплетне униформе полиције Србије, четири Лап топ-а, два кућишта, пет идентификационих картица издатих од стране Министарства унутрашњих послова Србије, као и остала документа припадника МУП-а.

ПИТАЊЕ ГЛАСИ: Шта ћете ви господине Дачићу као министар полиције Р. Србије, заједно са владом, предузети поводом хапшења Српских држављана и регуларних прпадника министарства унутрашњих послова ?!

Горе-наведена лица су житељи тих села у којима су ухапшени, а у којима се налазе њихови домови и породице. Ваше ћутање и ваша НЕ – реакција, је толико иритантна већини грађана Србије.

Па нису ти људи криви што су припадници МУП-а, држављани Србије и што су им куће ту где јесу. Разлог њиховог хапшења је управо тај, што су Срби и што су запослени у МУП-у !!!

ШТА ЋЕ ВЛАДА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ И ВИ КАО МИНИСТАР ПРЕДУЗЕТИ И УЧИНИТИ, ДА ОНИ БУДУ ОДМАХ ОСЛОБОЂЕНИ??? 

КАО ГРАЂАНИ, ОЧЕКУЈЕМО ДА УЧИНИТЕ СВЕ…
_______________
Извор: Гето Србија

3 replies »

 1. Molim da mi se odgovori kao obicnom gradjanu republike Srbije jedno!
  Na ime pogledao sam jucerasnji snimak iz resnika i grupu gradjana koja je kamenovala policiju! ali sam takodje pogledao grupu policajaca koji su te kamenice vracali nazad na nezasticene gradjane., sa obzirom da je policija bila u ful opremi i mogla da se odbrani, a onaj narod ne! nije li napravljen prekrsaj u vrsenju sluzbene duznosti., ili sam ja ne obavesten uz svu potrebnu tehniku za razbijanje skupova vi koristite kamen da nekog ubijete! mimo toga ima i par interesantnih pitanja? zasto nr dodjete malo kod omv pumpe na ibarskoj magistrali pa vidite Vincu u malom? Cukaricka padina lici na Njujorske kanalizacije!! pa nije ni cudo sto se narod buni! A pri tom tu ima i vlasnika zemlje… itd HVALA

  Свиђа ми се

 2. Da dobro je pitanje čoveku čiji su pripadnici na brutalan i necivilizovan način pošapšeni. Svašta im se može natovariti da su počinili što obično i rade ali se pitam. Pored ovakvih pitanja i duhovitih komentara koji mnogo govore kroz tu duhovitost, gde je reakcija ostalih građana ove države kroz masovne proteste, izlaskom na ulice. Gde su te stranke koje su znale i znaju samo kada treba da ruše vlast da bi oni došli na njihovo mesto, da budu organizatori protesta i u ovakvim slučajevima. Da se pokaže tom svetu da se niko u ovoj državi ne miri sa ovajkvim ponašanjem prema našem narodu i jednoj suverenoj državi!!!

  Свиђа ми се

 3. Mislim da ce drug Ivica cim dobije direktivu narediti subnoru da odmah krene u obracun sa okupatorom i njegovim pomagacima domacim izdajnicima.Evo videcete,ima sve da gi potepaju.Sad ce da opali ustanicka puska i drugovi krecu nista nema da se sikiramo.Evo samo da ozeleni suma ima da se ori PO SUMAMA I GORAMA …………….
  PS. Oni bi od kad krenuli nego se plase da im slucajno cetnici ne udare sa ledja.A osnovano se sumnja da ih ima na svakom koraku po ovoj zemlji sem u Beogradu

  Свиђа ми се