Љиљана Татић

За необавештене: трећи светски рат је увелико у току


nuklearni oblakНекад се неки део реалности наметне са посебном силином, незаобилазан је и у души га доживљавамо као нешто колосално, као кулминацију велике историјске  драме. То може бити илузија или истина, али битно је да се у души тај део реалности доживљава као ужарени центар који је незаобилазан. Такав незаобилазни центар је данас осећање да се око нас, у соби у којој седимо и у свету у коме живимо, дешава нешто неизрециво опасно, и да је можда већ касно да променимо правац кретања. Свака рационална политичка анализа води ка закључку да свет иде ка општем трећем светском рату.

За оне необавестене трећи светски рат је увелико почео: Англо-америчка Империја је непрекидно у рату у разним деловима света, наоружава се интензивније него икад; њена доминација је доведена у питање први пут за последњих четири стотине година, а, како кажу историчари, ниједна Империја до сада није добровољно прихватила губитак доминације. Кад овоме додамо оружје  којим ова Империја располаже, ето објашњења за то опсесивно осећање да смо на ивици војне катаклизме. Уназад гледано, и као метафора ове трагедије, стоје изградња и употреба атомске бомбе. Сад изгледа да су тада људи ступили на стазу без повратка. И пошто је историја пуна мистерија, као за инат, у оваквом тренутку се цијела Цивилизација исказује малтене као дијаболична завера против живота: неповратно су загађени ваздух и вода, пресушују извори енергије, пробушен је озонски омотач, праве се експерименти за генетске модификације људи, а о катаклизми више не говоре „занесењаци“ и „будале“ него научници и експерти. (3)

Земљотрес  у Новом Мадриду, који је 21.02.2012 протресао девет држава САД-а  је непосредни повод за ову причу. Кампања којом је најављен овај земљотрес почела је прошле године. Том кампањом је  контаминирана америчка јавност ширењем дезинформација да се „једном у 500 година“ дешавају поплаве на реци Мисисипи у Новом Мадриду које могу угрозити безбедност и егзистенцију људи.

Искористићу пример овог сценарија за  Нови Мадрид да укажем на прикривене ратне операције које се већ дузе време спроводе. Оне  почињу тако што се прво ХААРП -Теслином напредном технологијом изазивају поплаве, затим иде медијска најава да ће те поплаве  бити праћене  земљотресом и онда ће уследити „нуклеарна опасност“ (због 15 нуклеарних реактора који се налазе у овом делу Америке). То ће бити изговор за масовне евакуације у логоре ФЕМА који су протеклих година изградјени такође на тлу Америке и који за сада зврје празни а људима никако није јасно која је сврха њиховог постојања. Сврха њиховог постојања је очигледно усмерена против грађана, уколико својим незадовољством и масовнијим протестима угрозе Империју.

Ови наводи  су откривени и вишеструко потврђени у известајима безбедносних агенција као што су МИ6, ЦИА, ФСБ и Јапанске Безбедносне полиције.

Они који планирају специјалне акције праћене управо овим земљотресом  у Америци су исти они који су креирали и дириговали  земљотрес, цунами и нуклеарну катастрофу у Јапану. Напад на Јапан је дело дугорочног планирања. Како?

Ево како је извршен напад на Јапан  опет на основу извештаја који су  процурели у јавност.

„Кофер у коме је специјални нуклеарни уређај донет је, морским путем, до удаљеног острва у архипелагу Окинава пре него што је рибарским бродом пренет на  Кјушу и предат  групи која  је  то оружје потом  колима пренела на имање у Хиноде, Токио које је у власништву бившег јапанског премијера Иасухиро Накасоне. Одатле је кофер однет у Цхосен Сорен ( из Северне Кореје)  са седиштем у Токију а затим пренет на подводни (такозвани дрилингсхип), специјални брод  за бушења у дубинама океана који се зове Цхикиумару, (према известају вхистлербловера). Овај кофер, мини нулеарна бомба, је потом смештен у рупу дубоку 10км коју је брод избушио близу обале Јапана. Ту је бомба и експлодирала, тако да је активирала земљотрес и цунами. Накнадни „нуклеарни удес“ који се десио у Фукусхими је саботажа која је требало да обезбеди покриће за  радиоактивно зрачење које се појавило после експлозије ове бомбе“. Спојимо сад стравичне сцене у којима је нестало хиљаде живота и ову морбидну причу. Остали смо без текста.

Пут истраживања овог злочина  води право до Джорџа Буша сениора и његове мафијашке банде, као и до америчког сенатора Ј. Рокфелера. Ако амерички народ, али и народ широм света, жели да спречи већу трагедију од оне која се безмало у директном ТВ преносу, догодила Јапану, они би заиста морали да ухапсе ове и друге криминалце у Вашингтону.

Оно што је такође данас јасно је да постоји поприлична конфузија и поремећај у највишим редовима моћи на Западу, нарочито унутар Европске Уније. Знаци екстремне напетости и високог нивоа финансијског сукоба (рата) виде се на све стране.. За одржавање тог стања напетости задужене су, измедју осталих и некакве агенције за процену ризика које, свако мало, драматично објављују пад рејтинга банака и држава, што људе додатно узнемирава. Али истовремено нико се не пита зашто те извештаје дају  исте оне агенције које су до пре само неколико година, по потреби, напумпавале рејтинг државама, банкама и компанијама, власницима безвредних обвезница и других такозваних ТОКСИЦНИХ хартија и тако довеле до стихијске емисије  новца делећи кредите и шаком и капом.  Наравно све је то било без покрића па је  2009. године морало да доведе до прскања финансијског балона  а свет у кризу највећих размера. Иза тих агенција стоји иста дружина која је данас задужена за светску монетарну политику или у преводу, за емитовање  ФИАТ -лажног новца. Свака објава ових агенција има за циљ да унесе панику или изврши притисак или уцени  неку банку, компанију или државу.

Што се тиче финансијске кризе, њу прате још многа чудна дешавања. Све нације света дугују банкарском картелу који је у прилици да, прко ФЕД-а, непрестано, без икаквог покрића штампа новац и нуди га у виду кредита свим државама. Сада се у свету води битка између тих штампача такозваног ФИАТ (лажног) новца  и побуњеника, присталица нове валуте која би имала чврсту подлогу и вредност, која би била НЕКРЕДИТНИ НОВАЦ.    Осим новца без покрић а у оптицају су и хартије од вредности које су такодје без покрица.  Издаване су наменски,  ФИАТ краткорочне обвезнице, такозвани фјучерси, уговора о  краткорочној продаји робе који су настеловани тако да се временски  поклопе са повећањем маргина у захтевима. Пад цена роба и касније поново повећањање доводи  до тога да   Фиат манипулатори зараде незамисливе своте новца на помоћу ових папира. Један „примерак“ таквог манипулатора је и у Србији добро познати Дзордз Сорош

„Убиство“  Бин Ладена и страх од одмазде од највишег  нивоа Ал ЦИАда је само један пример застрашивања и уцена(психолоски рат). Овој „смрти“ је претходила Викилеакс прича о планираном нуклеарном тероризму од стране Ал ЦИАда. Другим речима, Империја старог светског поретка више и не брине да ли су њихове лажне приче  видљиве и обелодањењене за остатак света, они напротив сада  отворено свим противницима прете нуклеарним црним пошиљкама (коферима). Игра речи Ал Цаида и Ал ЦИАда није случајна. То је само још један у низу, пример  тајног језика симбола којим се део ове криминалне групе служи. Да је Ал Цаида огранак ЦИА то данас нико и не спори, а САД  су недавно признале да су преко својих служби Мосада и ЦИА, врбовале, обучавале и плаћале терористе да убијају иранске научнике.

„Анонимоус“ група је извела прошле године електронски  напад на кредитне картице  онлајн потрошача из Сонијеве базе података. Том приликом је  узет новац са њихових рачуна, који такође има порекло такозваног Фиат фолклора. Ова група је напала и интернет инфраструктуру бившег египатског председника Хосни Мубарака, а касније је наставила сајбер рат нападјуци све структуре  Империје.. Империја покушава да уyврати ударац увођењем закона  СОПА и сличних који имају yа циљ контролу и цензуру интернета.

Тоyота Мотор Цорпоратион је задњих неколико година такође под интензивним нападима од стране Империје. Ти напади су почели  ужурбаним успостављањем регулаторских мера против Тоyоте у САД. Онда је цунами допринео да се затворе кључни послови Тоyоте и Кине у Јапану. Сада је јапанска влада под вођством Наото Кана (изговара се „не може“ на јапанском) донела одлуку да це снабдевање електричном енергијом њиховим фабрикама у Нагоја хуб бити прекинуто.
Разлог за ове нападе на Тоyоту једноставно рецено:  изнуђивање.

Због чега се ово ИЗНУДЈИВАЊЕ дешава јапанској компанији Тоyота?

Пре више година Тоyота је добила велике суме новца од стране ФЕД-а ,  одбора криминалног синдиката Федералних резерви и њихових јапанских марионета,  ради изградње индустријске инфраструктуре. Тоyота је узела гооомилу тог ФИАТ новца и поставила низ банака. Сада ФЕД-ералци, очајнички желе да задрже своје лажне операције пумпања новца  па иду још даље, покушавају да исцеде сваки могући долар из Тоyоте која је  одбила да даље плаћа дугове. Ето то је разлог ових монструозних уцена и притисака од стране ФЕД банде и све  према  изворима јапанске обавештајне полиције. Империја покушава да уништи јапанску економију и да је натера да настави да се yадужује код ове  криминалне штампарије.

Најбољи начин да се оспори овај гнусни  план Империје, на жалост није изводљив јер би требало ухапсити креаторе а они седе у Вашингтону ДЦ, заштићеној еx-територији (сувереној територији) која не припада Америци. Постоје још две такве територије, центар Лондона који не припада граду већ је такође држава у држави и наравно трећи центар је Ватикан. Грађани САД-а нису данас само жртве лазних поплава и земљотреса зато су почели да се буне и yато што тону у кризу па им треба одвратити пажњу. Они су деценијама уназад покусни кунићи на којима су вође империје (која је устоличена на ова три престола) испробабали оружја нове технологије као што су Кемтрејлси, Моргилони, отровне вакцине, Торнада, плазма итд. Вашингтон ДЦ је  светски војно безбеднони центар у коме се производе ратови, Лондон је  економци центар , а Ватикан је духовни центар ове империје. Америка данас није земља слободних људи. Она тоне у фашизам. Чак нема ни своју валуту. Нјена влада је над-влада која брине светску бригу. То је данас свима постало јасно.

Ових дана ће се састати лидери највећих светских банака да би се договори како и шта треба променити. Међутим постоји сумња да се и они састају под притиском али не Империје већ контрабанде. Има још једна група која би да успостави правила за нови глобални поредак. Та група себе назива Тамно Братство. Они  такође користе нуклеарну уцену и прете да „униште свет“ ако се њихов нови финансијски систем ускоро не најави.  Они су део контра банде. Да ли су добри или лоши момци време ће показати. За сада је колико видимо, хапшење ових 1% људи  који воде Империју, немогуће. Преостаје само да се јавност нашироко обавештава о њиховим  болесним терористицким плановима. Неки људи безуспешно покушавају годинама и деценијама да упозоре остатак света али мислим да је сад ипак дошло време када већина схвата подлу намеру ове мале криминалне групе која на жалост из три независна центра, из Вашингтона безбедносно, из Лондона финансијски а из Ватикана духовно управља светом данас.

Међутим, на основу ових информација које свакодневно постају доступне широком кругу обичних људи, широм света, верујем да ће крајњи резултат ипак бити мир у свету. Неки  стварно мисле да ће се свет ове године завршити, али ја верујем да то није истина, свет је спреман да се поново роди. Светски мир, крај сиромаштва, крај уништавања животне средине и пуштање у рад нових технологија   уследиће убрзо после објављивања новог финансијског система. Дуго предивно златно доба је спремно да почне. Треба то подржати.

Related articles

  1. АРХИТЕКТУРА  ФАШИСТИЧКЕ ДРЖАВЕ АМЕРИКЕ
  2. Wееклy гео-политицал неwс анд аналyсис Мессаге фром Бењамин Фулфорд
  3. Станко Церовиц, Вријеме је крв (кратки цитати)
  4. ШТА ЈЕ КАЗИВАО НИКОЛА ТЕСЛА
  5. Пресушиће осам светских река? (beleznica.wordpress.com)
  6. Речено и прећутано: Гости Велимир Абрамовић и Горан Марјановић – ХААРП (dzonson.wordpress.com)
  7. Oppressed people around the world, the battle has begun. (seachranaidhe1.wordpress.com)