АУТОРИ

ЕКО ПОКРЕТ: КУЦНУО ЈЕ ЧАС ДА УЗМЕМО СУДБИНУ У СВОЈЕ РУКЕ- СРПСКИ РЕЖИМ НАМ СПРЕМА У САРАДЊИ СА ЗАПАДНИМ НЕОНАЦИСТИМА ТОТАЛНУ ЕКСТЕРМИНАЦИЈУ!!!


Обавештење за најширу јавност

by Eko Pokret on понедељак, фебруар 20, 2012 у 5:59по подне
(мултимедиа обрада и наслов – ФБР редакција)
 

Поштовани суграђани, колеге и пријатељи,

Поштована Редакцијо ФБ репортера,

Новартис наставља традицију лабораторија смрти у нацистичким концентрационим логорима

Да ли знате да је Новартис бивша А.Г. Фарбен фармацеутска индустрија која је Хитлера снабдевала Циклоном Б, гасом којим су убијани логораши у гасним коморама, флуоридом којим су логораши претварани у послушне овце, па је број чувара могао бити смањен са сто на 20 чувара, и другим хемијским и медицинским препаратима потребним за виво експерименте на логорашима?

Да ли знате да је директор те И.Г. Фарбен индустрије, Фриц Де Мир, у Нирнбергу 1945. године осуђен на 8 (осам) година затвора као нацистички ратни злочинац због злочина против човечности? Да ли знате да је тај зликовац аутор Кодекса Алиментариуса, Правилника о производњи хране који ће доћи главе неколико милијарди људи, који је и осмишљен за то да би надкласа овладала са остатком света? Да ли знате да је Кодекс Алиментариус на мала врата, противуставно и незаконито, ступио на снагу у Србији од 6.јуна 2011. године?

Да ли знате да је комунална полиција основана, не за то да би спроводила одредбе комуналних одлука о јавном реду и миру, него да би спроводила одредбе Кодекса Алиментариуса којим се забрањује печење ракије, узгој и промет лековитог биља, чајева, белог лука, органских производа и свих други врста семена која немају ознаку Кодекса Алиментариуса?

Да ли знате да су одредбе Кодекса Алиментариуса већ ступиле на снагу и да се спроводе у Француској, Новом Зеланду, САД (С-510 закон усвојен од Конгреса САД 2011. године) где се фармери хапсе, затварају, новчано кажњавају ако гаје органску храну, а роба конфискује и на лицу места просипа (непастеризовано свеже млеко), а гајбе са органским производима преврћу и производи газе?

У новом Светском Алиментарис поретку грађане мање вредних- словенских раса очекује судбина „покусних кунића“….

Да ли знате да Кодекс Алиментариус намеће употребу генетички модификованих организама у производњи пољопривредних намирница и меса животиња за људску исхрану које изазивају 65 најтежих болести код људи, а у трећој генерацији изазивају стерилност, прекид живота људске врсте?

Да ли знате да Кодекс Алиментариус налаже употребу вештачког говеђег хормона раста у тову говеда који изазива превремени улазак деце у пубертет, чак и пре пете године живота, а у 18-тој години изазива рак дојке, односно простате код дечака?

Да ли знате да Кодекс Алиментариус налаже употребу антибиотика у тову стоке за људску исхрану и производњи млека који могу изазвати најтеже алергијске реакције код људи, чак и са смртним исходом?

Да ли знате да Кодекс Алиментариус у пољопривредној производњи враћа на листу дозвољених хемијских једињења 7 (седам) од 12 (дванаест) највећих отрова пронађених у људској цивилизацији до данас?

Да ли знате да Кодекс Алиментариус дозвољава употребу најопаснијих адитива и додатака храни који су доказано опасни и за која се поуздано зна да изазивају малигна обољења, атрофију мозга и читав низ других опасних болести код људи?

Да ли знате да Кодекс Алиментариус забрањује производњу лековитих трава, коришћење традиционалне медицине, слободну продају витаминакоје ћете убудуће  добијати само на лекарски рецепт и то само у 15% дози која вам апсолутно неће помоћи да оздравите или ојачате имуно систем организма?

Тадићев режим нам у сарадњи са Алиментарисом припрема овакву „лекарску“ негу!?

Да ли знате да је све напред наведено наша издајничка и криминална власт прихватила и пристала да спроводи на сопственом народу?

  Да ли знате да се ниједна парламентарна странка није, напред наведеним механизмима уништења народа, успротивила у Народној скупштини?

Да ли знате да се против напред наведених механизама уништења народа није јавно успротивила нити једна ванпарламентарна странка или групација, пре или сада у предизборној кампањи, осим Николе Алексића и његове листе групе грађана ЕКОЛОШКИ ПОКРЕТ СРБИЈЕ-НИКОЛА АЛЕКСИЋ?

Поштовани пријатељи, ово није био квиз, него упозорење. Последње упозорење пред нестанак српског народа. Сумњам да ће бити прилике за још једну предизборну кампању кроз четири године. Неће нас бити. Зато ово прихватите као последњи позив да се тргнета, пробудите, освестите, прилике за поправни нећемо имати. Зато хајде да се сви удружимо, заправо оно што је остало нормално, да се прво одбранимо од зла, а ако преживимо, видећемо да ли постоје неке разлике и потребе да се делимо по било ком основу. Да нам вербални патриотизам не буде пречи од ваздуха и воде коју пијемо, хране коју једемо да би преживели.      

С поштовањем, Никола Алексић,

4 replies »

 1. Овај мали одломак, реченица која говори о (не)правима и (злим) законима Кодекс Алиментариус-а, узет је из:

  СВЕТОГ ПИСМА, ПРВА КЊИГА МОЈСИЈЕВА која се зове ПОСТАЊЕ, превод Ђуре Даничића и гласи:

  29. И још рече Бог: ево, дао сам вам све биље што носи сјеме по свој земљи, и сва дрвета родна која носе сјеме; то ће вам бити за храну.

  Што ће рећи: БОГ нам је ДАО сво СЈЕМЕ за ХРАНУ.

  А Кодекс Алиментариус нема никаква права ни у ком смислу јер није власник семена. Власник је Бог или ми сви и имамо прече право од било које компаније, државе, итд.

  Алексеј Обрадовић, Нови Сад

  Свиђа ми се

 2. Ako je fejs i internet pomogao svrgavanju(iako sam u to nepoverljiv) rezime na severu Afrike,srusimo i mi nase leporecive evropejce.Biti il ne biti pitanje je sad,Ako ne sada,kada?Sa 350 eu nemamo sta da izgubimo.Mnogi su i do sada zakukali od,,finoga“kapitalizma,a tek ce jos vise njih zakukati u vremenu koje nam predstoji.Glasajte za one koji su vas napravili ponizenima,i osobama bez dostojanstva,mozda ce vas Bog uzdici!

  Свиђа ми се

 3. Ja shvatam svu propast koju nam moze doneti Codex Alimentarius, borila sam se u Australiji jos pre nekih 21 godinu kada su na podli nacin hteli tajno/skriveno uvesti i u jednoj nedelji smo sakupili 40 hiljada potpisa i tada zaustavili Codex Alimentarius, medjutim to njih nije zaustavilo.Samo su se pritajili jedno vreme i opet smo isli na potpise.
  Sada vise neznam sta se dogadja u Australiji jer sam uglavnom ovde u otadzbini u zadnjih nekoliko godina.
  Shvatam sta nas moze snaci ako se implementira kod nas, i to u zemlji koja ima tradiciju lekovitih bilja.
  Moramo ustati protiv Codexa Alimentarijusa i nedozvoliti im ulazak u nasu zemlju.
  Hvala gospodinu Nikoli Aleksicu sto se bori za sve nas, nas spas ljudskog roda.
  S’postovanjem
  Gordana Savic

  Свиђа ми се