Медијски рат

ЈАВНИ ПОЗИВ ГРАЂАНИМА СРБИЈЕ!


ЈАВНИ ПОЗИВ ГРАЂАНИМА СРБИЈЕ!

19 фебруар 2012, ФБР

 Позивају се све организације цивилног друштва, струковни синдикати, најразличитија удружења грађана и групе на фејсбуку са својим пријатељима, часни појединци разочарани носиоцима политичке сцене у Србији, грађани Србије који интерес опстанка народа и државе стављају испред личних интереса да се окупе око неполитичке грађанске изборне листе под називом: ЕКОЛОШКИ ПОКРЕТ СРБИЈЕ-НИКОЛА АЛЕКСИЋ.

У тренутку када нам је угрожено право на живот и здравље противуставним и незаконитим увозом, узгојем и комерцијалним прометом производа од генетички модификованих организама, када се противуставно и незаконито почињу примењивати одредбе геноцидног Кодекса Алиментариуса, када се на Србију свакодневно спроводи агресија радиолошко-хемијско-биолошким средствима запрашивањем отровима са неба из авиона највеће злочиначке организације на свету, у тренутку издаје народа и државе од стране актуелног режима, председника државе и Војске Србије, нико од грађана Србије нема право да буде изван фронта за слободу и опстанак садашњих и будућих покољења. Ниједна организација, струковни синдикати, удружење, група и грађани Србије, ако су и мало патриотски настројени, немају право да истичу поделе или различитост својих уверења или опредељења, у питању је одбрана народа и Србије. Борба за живот и опстанак или нестајање са лица земље.

Предочена изборна листа је једина грађанска листа која својим програмом заштите животне средине и духовног наслеђа обухвата све услове живота  у којој свака организација, удружење, група или појединац могу наћи себе или свој програм. Носилац листе Никола Алексић и организација која стоји иза њега пружају потпуну гаранцију да се ради о правим заштитницима животне средине и духовног наслеђа, а не о лажним зеленима које је регистровао режим у циљу обмане јавности и разбијања редова отпора. О личности Николе Алексића говоре његови резултати боље од било каквих речи и стоје сваком на располагању ради увида о каквој личности се ради на његовом профилу направљеним од стране његових колега у циљу пробоја наметнуте медијске блокаде. При томе треба имати на уму да су сви наведени резултати постигнути без икакве организоване помоћи друштва у сталној борби против режима, интересних група и режимских секција под лажним именима.

Све организације, удружења, групе, струковни синдикати и часни појединци који су свесни тренутка и желе да се прикључе борби Еколошког покрета Србије за услове живота садашњих и будућих генерација, потребно је да контактирају Еколошки покрет Новог Сада, носиоца предизборних радњи, да доставе своје податке и електронску адресу (мејл), да наведу са колико чланова или симпатизера располажу, да наведу број могућих потписа грађана спремних да о свом трошку потпишу и овере подршку грађанској изборној листи под наведеним називом и кандидата за листу из своје општине, струковног синдиката или невладине организације са краћом биографијом кандидата (старост, професија, радно место или средина у којој може спровести утицај на бираче. При томе би било потребно давати предност кандидатима женског пола, како због законске одредбе да се на листи мора наћи најмање 30% особа слабије заступљеног пола, тако и због доследнијег заступања програма заштите животне средине и духовног наслеђа.

Програм неполитичке грађанске листе ЕКОЛОШКИ ПОКРЕТ СРБИЈЕ-НИКОЛА АЛЕКСИЋ, стављен је на увид јавности на сајт Еколошког покрета Новог Сада и Србије, на ФБ и друге медије под називом: Став Еколошког покрета Србије-Савеза еколошких организација Србије поводом наредних парламентарних избора.

КОНТАКТ АДРЕСЕ: Еколошки покрет Новог Сада, Војвођанских бригада 17  21000 Нови Сад, тел. (021) 529 096, (021) 420 175, (021) 524 970 Е- mail: ekopokretns@gmail.com , sajt: http://www. ekopokret.org.rs

Председник изборног штаба

Никола Соро, дипл, инг. маш.