ДЕШАВА СЕ...

ДСС на свом твитер профилу објавио „неутрални печат Република Косово“?!!


Борко Стефановић: Тај печат је могао да буде утиснут само на пасошу некога из земље која је признала независност Косова

15. Фебруар 2012. 17:13->17:56 извор: Телеграф.рс

Демократска странка Србије објавила је на свом Твитер налогу слику “неутралног печата Борка Стефановића”, на којој се јасно види печат „Републике Косово“ на пасошу који је чекиран на прелазу Мердаре с јучерашњим датумом – 14. фебруар.
Шеф преговарачког тима Владе у преговорима с Приштином Борко Стефановић каже за Телеграф.рс да је тај печат могао да буде утиснут само на пасошу некога из земље која је признала независност Косова, и ни у ком другом случају.
– То је право Косова да њима овере пасоше тим печатом. Улазак Срба на Косово је регулисан системом личних карата, пасоши нису потребни за улаз Срба на Косово, јер то би аутоматски значило да када би утиснули тај печат на наше пасоше, да смо им признали независност. Проблема нема, тај печат није споран – тврди Стефановић и додаје да је ДСС могао ту фотографију да објави и 2004. године када су били на власти.

4 replies »

 1. Судећи по грбу који се види на страници пасоша, то је руски пасош, а они независно Косово признали нису, а и неће и да га наша држава призна! Према томе, Борко Стефановић, ем врши велику нужду, ем нас тиме храни!

  Свиђа ми се

 2. To što G- din B.Stefanović kaže je velika laž a on je jedan “kobajagi“ naivan dečko, a ne neko ko zastupa interese Srbije i srpskog naroda u celini, o srbima na Kosovu i Metohiji da i ne govorimo. Naime , 31.12.2011.godine na Kosovo i Metohiju sa porodicom ušla sam na prelaz Bela zemlja, iz pravca Bujanovca, do Kosovske Kamenice i na tom prelazu su u pasošu mog 2, 5 godišnjeg deteta takođe utisnuli pečat, tkz “ republike kosovo“( namerno napisano malim slovima), a za nas su ispisali ulazno izlazne liste, koje smo dobili na ulazu i morali da predamo na izlazu sa Kosova i Metohije. Pre potpisivanja tog sporazuma to se nije desilo i ako je već bila proglašena nezavisnost. Nadam se da su Borko Stefanović i svi njegovi naredbodavci, svim dosadašnjim potezima zapečatili svoju tužnu sudbinu, jer prokletstvo Kosova i Metohije daleko stiže,čak i one, za sada, nedostižne izdajnike srpstva i srpskog naroda a posebno izdajnike zemlje. Neke je kazna stigla … a za ostale moliću se u to ime, da ih sve stigne zaslužena kazna…

  Свиђа ми се

 3. Из ове реченице издајника Борка Стефановића се јасно види чије је интересе је он заступао за време својих преговора са шиптарским терористима (на страну чињеницу да ниједна правна и демократска држава у свету не преговара са терористима- бар не на „државничком“ нивоу):

  „Проблема нема, тај печат није споран – тврди Стефановић…“

  …Дакле за Тадићевог преговарача печат лажне шиптарске државе који „легитимизује“ напад на државни суверенитет Србије „НИЈЕ СПОРАН“- крајње је време да се у Србији смени власт и такви ниткови као Стефановић и њихови налогодавци изведу пред Суд!!!

  Свиђа ми се