ДЕШАВА СЕ...

Преплашени астролог председници скупштине Србије Славици Ђукић – Дејановић


10.02. 2012.  Извор: БКТВ

Поштована госпођо, од када сам видео вашу изјаву да намеравате да распишете изборе 11. марта 2012. године немам више мира.

Погледао сам све аспекте поштована госпођо и апелујем на вас да не расписујте изборе на тај дан.

Не због тога што је у Хашком трибуналу убијен ваш бивши председник Слободан Милошевић, баш истог дана, који од вас направио то што сте ви данас у политичком смислу. Не. Тај дан такође је проблематичан и због других аспеката зато одложите за неки дана пре.

Није стварно никакав проблем, за вашу победу на изборима, што армија људи нема право на здравствену књижицу, што су несташице вакцина за децу, што ваш колег министар Небојша Ћирић шаље дописе судовима да не смеју да одлучују у радним споровима у корист радника чија права ви иначе штитите, што дечији додаци касне, што поново у Србији нестаје струја, а нема санкција, него замислите пада снег у сред зиме.

Све је ово тричарија у односу на моћ планета које се окрећу око земље. Ниједан полицајац кога ваш шеф тера да изађе на -30 напоље у летњој униформи или кршење колекивног уговора опет од стране вашег шефа и министра полиције, не може се мерити са гневом планете Сатурн и злом која она може да вам нанесе.

Расписивање избора у очи 12.марта такође је лош аспект због Ђинђићеве смрти.

Стварно никакав проблем није што се број народних кухиња у двостручио од 2008, што смо једна од најкорунпиранијих држава у Европи, што ваш коалициони партнер у Јагодини купује гласове сиротиње дајући им милостињу из општинске касе уместо радних места.

Не бојте се ви за рејтинг странке и што је Ју-Ес стил побегао, или што по топланама понестаје мазута а не дају енергију за демократију ни најЕвропљанину .

Израдићете ви опет бираче само ако промените датум, јер ако не учините ово избори ће се пасти 6.маја.

Овај дан прави проблем зато што је велики православни празник а за вас који славите Први мај као највећи празник то је изазивање гнева Онога за кога многи од вас сматрају да непостоји. По делима се види да вам је странка пуна атеиста.

Знате нема никаквих проблема што директор Србија гаса прима огромну плату јер ју је зарадио на губицима свог предузећа, или што сте обећали као странка завршетак коридора 10 па сада почињете и коридор 11 јер смо већ сви заборавили да није завршен овај 10.

Нормално је да нико не зна колико кошта мост код Бешке јер само друг Мрка треба да зна ”Ди су наши новци.” Шести мај је хајдучки састанак и због тога наш народ ове ваше поступке може протумачити као хајдучију и зато вас молим распишите изборе пре.

Нека се падну на Први мај.

За вас заштитнике радника СПС и ДС, чланове Социјалистичке интернационале, то ће бити пун погодак, јер ће те тада на уранцима моћи печењем да храните гладне бираче и онда их са излетишта терати на бирачка места.

Без сумње гласаће за вас јер ће те им завити и нешто печења за понети, да преживе и сутрашњи дан, а до следећих избора ће после ваше победе сви сигурно помрети од глади или неке бенигне заразне болести.

Аутор: Модесто Урошевић

2 replies »

 1. Не знам да ли је др Ратибор Ђурђевић у животу. Председница Славица да га
  хитно потражи или бар прочита из његовог опуса ИХТИУС о највећој подвали
  јудео~масонерије у лику ФРОЈДА и његове ПСИХОАНАЛИЗЕ. Ту треба да поведе председника ТАДИЋА да би коначно схватили зашто РАЗБОЉЕВАЈУ и
  СЛУЂУЈУ СРБСКИ НАРОД, умоболним напорима да МЕЊАЈУ БИЋЕ СРБСКОГ НАРОДА, БОЖИЈИМ ПЕЧАЋЕЊЕМ ОДРЕЂЕНОМ. Ако су они РАСРБ
  ЉЕНИ НЕКА ТО НЕ ЧИНЕ ЧАСНИМ И ЧЕСТИТИМ СРБИМА И СРБКИЊАМА.
  Следи жестока казна скврчења мозгова и несувислих изјава као што је ова.
  БОГ ЧУВА СРБИЈУ. СРБИЈА ЈЕ БОЖИЈЕ ОКО. КОСМЕТ ЈЕ ЗЕНИЦА БОЖИЈЕГ
  ОКА. ДОГОДИНЕ У ПРИЗРЕНУ!!!!!!!!!!!!!!

  Свиђа ми се

 2. …pametnom dovoljno, no cini mi se da u ovoj dami ima previse narcisoidnosti a plase me i oni njeni nekontrolisani trzaji glavom a osobito sto u osmehu ne vidim toplinu duse sto bi neuro…lekar mor’ imati…

  Свиђа ми се