ДЕШАВА СЕ...

Подигнут барјак за слободу Србије и народно уједињење!


Подигнут барјак за слободу Србије и народно уједињење!

11 фебруар 2012, ФБР- „Слободна Србија“

Ни минус двадест степени, ни свеопшти метеж  због снега у фебруару, ништа није спречило дапробуђена, верна деца Србије дођу у Руски дом на трибину Слободне Србије. Безкашњења, у групама, у паровима, младо и старо попунили су салу за двадесетминута и у највећој тишини и поштовању саслушали представљање другог тома „ИсторијеСрба и Руса“.

Академик  Драгољуб  Антић је насамом почетку најавио и завршетак трећег тома, где ће бити обједињено све, одантичких времена до савремене историје. Свеукупно преко 1800 страница рада. Управотолико је потребно да се сруше историјски фалсификати и каљање Срба и Руса којетраје од Берлинског конгреса. Документовано и поткрепљено чињеницама изархеологије, из античких извора, на више старих језика, из разних модерних дисциплинаи савремених сазнања широм целог света,  водио нас је професор Антић корак по корак ка  откривању истине.

Реч је преузео професор Деретић и као у времепловуређале су нам се слике давне историје. Срби и Руси су некада били исти народ. Азатим су номади и луталице освојили земље на којима је живео наш пранарод.  И тако су се разни сталежи тог пранарода:Сораби, Раси, Власи, Венети  отуђиливременом  у језику, култури, именима, ахорде дивљака које су нас раставиле и испречиле се између нас у Европи и наБалкану сада хоће да нам украду и 30 векова историје. Управо они који јесу крозисторију били дивљаци, кољачи и номади, данас путем те исте сирове силе и правајачег покушавају да обришу наш траг у историји цивилизације!

Разни су појединци покушавали да одвоје Србе и Русе,да их одаље, заваде. Ево и данас, наше власти одбијају пружену руку Русије,наше браће по крви и духу, по вери, по култури , по језику, а у исто времегурају цели народ на силу у крило оних звери које су подигле Јасеновац, које суубили малу Милицу и хиљаде невиних људи, које нам краду Косово.

Русијанас помаже без да смо од ње тражили помоћ, сами својом вољом и у искренојљубави увек долазе као права  браћа каданам је најтеже, да нас подрже и бране, да нам нуде све што један народ можепожелети од друге државе, па и више од тога, а наше власти опет о ЕвропскојУнији трабуњају као нека стара покварена плоча! Врте ли врте исту песму наученуу Бриселу. А цели свет је у протестима и нередима који ће срушити и ЕвропскуУнију и многе труле западне режиме.

„За нас Европска Унија је буре пуно змија отровница,где ако и икада, икада уђемо, не дај Боже, само ћемо пазити ко ће нас и гдеујести!“- рекао је професор Јова.

И уместо да се окренемо народу Русије и шанси занапредак у Евро-азијској Унији, власт у Србији упорно стоји на линији одбранетуђих интереса у име некаквих „европских путева“. Ти путеви значе уништењеСрбије, не само економско које је близу, већ и културно, здравствено и на крајуфизичко уништење народа. Не путем рововског рата, већ кукавички уз помоћ издајника,уз помоћ немаштине, глади и смртоносних болести узрокованих НАТО бомбама иотровима које су бацили на Србију.

„Најгоре од свега је управо то“, осврнуо се професорЈова,“што  ускоро неће бити живих Срба дачувају српску историју. „

Након више од пола века борбе, сада када др Јован И.Деретић као руски академик покреће читаву нову аутохтону елиту историчара икада коначно почињу да се руше наметнуте догме и фалсификати, Србија се каодржава распада, а њен пород се прогони и убија као некада хришћани у старомРиму.

„Историја, па и сви други наши доприноси, нашакултура, понос и присуство на овим просторима, наше достојанство које извире изтаквих чистих и дубоких корена- све ће то нестати ако нестане Србије“, опоменуоје професор Јова, “држава Србија и њен народ морају опстати! А ако неко волиЕвропску Унију више од Србије-нека иде, срећан му пут у кућу која се руши!“

Питања која су уследила била су више вапај шта дарадимо ако је све око нас окупирано, како да се изборимо? Професор Јова јеодговорио да ће Слободна Србија изаћи на изборе као група грађана, да смопозвали све патриотске снаге у Србији и у дијаспори на уједињење.

Из публике је једна жена средњих година са горчиномодмахивала главом и рекла : „Нема шансе, покрашће изборе, све је у њиховимрукама!“, али професор Јова је завршио поруком да ако покушају да украдурезултате избора или ако спрече да нове снаге узму  учешће на изборима- онда следе масовнипротести и борба за ослобођење на улицама.

Више говорника из публике дало је разне идеје иподршку протестима, јер грађани све више верују да ће избори бити намештенизахваљујући томе што су медији и судство у претходном периоду окупирани панемамо како да се жалимо због неминовне крађе избора, владајућа коалицијалажира чак и анкете грађана!

Професор Јова је одговорио да само треба стрпљиво радити на уједињавањународа и покрета, странака, индивидуалаца и јавности, а да се односи снага ивеликих сила таквом брзином мењају да ћемо можда бити у чуду колико све може дасе окрене наглавачке у наредним месецима.

„Управо зато нема места апатији, предаји икукумавчењу: када смо преживели санкције, инфлацију, бомбардовање, продају иуништење државе, никако сада не смемо да се предамо на један корак до слободе.

И то је наш једини циљ, за који нам не треба ништа сем да се ујединимои да се боримо за слободу, слободу, слободу!“, три пута је поновио професорЈова и завршио овај величанствени скуп уз заглушујући аплауз.

 

Информативна служба Слободне Србије

Данијела Гајић

064/37-54-783

www.slobodnasrbija.rs

1 reply »

 1. Срби широм света су схватили, народ у Србији је схватио, али српске велможе не схватају. Сетите се Почетка буне на дахије: „Ту кнезови нису ради кавзи, нит су ради Турци изјелице, ал је рада сиротиња раја…..“. Ништа се у Србији није променило до данас. Српски „опозициони“ прваци гледају своје интересе, а народ је негде осма рупа на свирали.
  Овом приликом Вам се захваљујемо што сте објавили позив Слободне Србије и академика Др Јована Деретића за уједињење српског народа. Овај позив се односи и на све српске прваке да се уједине, да се не свађају ко ће стати на чело, ко ће највише профитирати на изборима. Слободна Србија жели да се једноставно сви ујединимо око слободе, да отерамо белосветски олош из земље, а после тога у слободи можемо поново да распишемо изборе, па чији је програм у слободној Србији бољи тај нека победи.
  Браћо наша драга, још увек нема одговора на наш позив. Сваког дана се све више питамо да ли су и позиција и опозиција играчи истог тима? Хвата нас блага језа. Сами против свих-сигурно неће бити лако. Али, што каже наш народ-да не слутимо.
  Хвала Вам што сте објавили наш позив.

  Информативна служба Слободне Србије Др Јован Деретић
  Данијела Гајић 064/37.54.783
  http://www.slobodnasrbija.rs

  Свиђа ми се