ДЕШАВА СЕ...

Монтенегрине ни колапс у држави не омета у малтретирању Срба!!!


Скандалозно: Полиција затражила хитно протјеривање свештеника СПЦ!

11. 02. 2012.

Како ИН4С незванично сазнаје, полиција БЈРЦГ је по хитној процедури данас предузела протјеривање неколико свештеника Милешевске епархије!

Због ванредних временских услова и немогућности личне доставе, из Управе полиције су телефоном обавијестили владику Филарета о рјешењу да тројица свештеника хитно напусте територију БЈРЦГ.

Овај поступак власти БЈРЦГ само показује шта остаје као њен приоритет, без обзира на тотални колапс са којим се суочава систем.

У тренутку кад су затворене скоро све саобраћајнице на територији БЈРЦГ, кад смо на ивици слома електроенергетског система, кад пријети економски слом и бура социјалних немира у друштву, националсоцијалисти користе све полуге власти како би искористиле вјероватно последњи тренутак за обрачун са институцијама  и организацијама из српског националног миљеа.

 

 

 

 

 

Извор: IN4S

Категорије:ДЕШАВА СЕ...

1 reply »

  1. Има десетине десетина свештеника из БЈРЦГ у Србијици… могу отићи у своју отаџбину, чије држављанство и имају њихови рошаци, кумови и многи од њих и сами, и тамо подржати СПЦ… нећеи х нико терати као ове Србе рођене ван БЈРЦ.

    Свиђа ми се