Видео

Игор Војиновић: Народ на референдуму гласа против договора који су Тачи и Тадић направили против српског народа и српске државе


Морамо да кажемо одлучно НЕ уништавању српских институција на цијелом Косову!

11.02.2012. извор: ФБ Невидимая борьба

Игор Војиновић, председник НП Отаџбина о референдуму на Косову и Метохији:

„Данас, 9. фебруара 2012. године Господње активисти Народног Покрета Отаџбина наставили су са акцијом подржавања референдума на сјеверу Косова и Метохије,  референдума који треба да потврди да је држава Србија на Косову, да су Косово и Метохија у држави Србији. И на овај начин ми дајемо свој допринос да се становништво сјеверног дела КиМ, у ове четири општине што више појави на референдуму и изјасни против договора који су направили Хашим Тачи и Борис Тадић против српског народа и српске државе. Морамо да кажемо одлучно не уништавању српских институција на сјеверу Косова, и на цијелом Косову и Метохији, јер Косово је вјечна Србија.

Активисти Народног Покрета Отаџбина делили су пропагандни материјал, летке  Свесрпског Националног Вијећа као проглас српскоме народу којим позивају све Србе да изађу на предстојећи референдум и кажу НЕ шиптарским институцијама на северу Косова и Метохије.

1 reply »

  1. Волео бих да ми неко објасни правну утемељеност референдума на Северу Косова? Имам утисак да је референдум одлично правно постављен, док толико иде на живце издајницима?! Могу да претпоставим да Тачијева држава опстаје на „вољи народа“, те да јој другачија воља у потпуности затвара врата?

    Свиђа ми се