Ванредно Стање

На северу Косова и Метохије ригорозне рестрикције струје! Прекинута настава и за ученике на Космету!


КОСОВСКА МИТРОВИЦА – На северу Косова* и Метохије  на снази су, због повећане потрошње струје, редукције електричне енергије, а иако су путеви проходни, саобраћај се обавља отежано. Снег је повремено падао и током ноћи, а најтежа ситуација је на крајњем северу Косова и Метохије, на алтернативним путевима који заобилазе административне прелазе Јариње и Брњак.
**************************

ПРЕДРАГ СТОЈЧЕТОВИЋ: И УЧЕНИЦИ НА КОСМЕТУ НА РАСПУСТУ

Сви Општински штабови за ванредне ситуације на Косову и Метохији донели су одлуке о прекиду наставе од 6. до 10. фебруара у свим основним и средњим школама у покрајини које раде по плану и програму Републике Србије , изјавио је за нашу телевизији начелник школске управе Министарства просвете за КиМ Предраг Стојчетовић. Он је додао да је „подржана препорука Министарства просвете Републике Србије а разлог за „распуст“ су обилне снежне падавине, завејани путеви, лоша електроенергетска ситуације и грејање у школама“.

Извор ТВ Мост.

__________________________________

НА СЕВЕРУ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ РЕДУКЦИЈЕ СТРУЈЕ

Недеља, 5. Фебруар, 2012.

Грађани остају без струје на по сат времена

КОСОВСКА МИТРОВИЦА – На северу Косова* и Метохије  на снази су, због повећане потрошње струје, редукције електричне енергије, а иако су путеви проходни, саобраћај се обавља отежано.
Снег је повремено падао и током ноћи, а најтежа ситуација је на крајњем северу Косова и Метохије, на алтернативним путевима који заобилазе административне прелазе Јариње и Брњак.

На северу Косова и Метохије на снази су редукције електричне енергије, због повећане потрошње струје. Грађани остају без струје на по сат времена. Проблем представља низак напон због чега многи апарати у домаћинствима не могу да раде ни када струје има.

Вести: север Косова и Метохије, брњак
Агенција БЕТА

***************
* Редакција ФБРепортера:
Изворна вест агенције Бета је измењена због некоректног навођења назива јужне српске покрајине. Реч „Косово“, како је стајало у изворном тексту, замењена је свуда исправним изразом „Косово и Метохија“.

affiliate_link

Disclosure: We are a professional review site that receives compensation from the companies whose products we review. We tested and reviewed the web hosting sites ranked here. We are independently owned and the opinions expressed here are our own.