Медијски рат

Црна Гора: Никад у Нато


Никад у Нато

субота, 04 фебруар 2012 09:21 Дарко Рашовић, НВО Стоп Дискриминацији

Невладина организација Стоп дискриминацији сматра да Црна Гора, неће заборавити, бомбардовања Мурине и страдања невине дјеце и грађана. Никада се не смију заборавити ове жртве НАТО бомби, као ни рушење и уништавање цивилних објеката.

И поред тога што су ове ране свјеже и пуно боле сваког поштеног грађанина Црне Горе, постоје поједине структуре и појединци који нас убјеђују да је НАТО пријатељ црногорског народа. Тако желе да Црну Гору увуку у НАТО против воље огромне већине грађана, који су, према свим досадашњим истраживањима, против уласка Црне Горе у тај војни савез.,.

У ове структуре припада и актуелни предсједник државе, који без аргумената из само њему познатих разлога, и интереса појединаца жели по сваку цијену увући Црну Гору у сјеверноатлански савез, убјеђујући грађане да по њјеговим анкетама расте подршка нато алијанси, и да не треба расписивати референдум, него је довољна одлука интересне групације дпс-сдп.

Нво Стоп дискриминацији најоштрије протестује против оваквих манипулација и свих  структура које са позиције власти злоупотребљавају омладину пропагирајући Алијансу кроз паролу млади воле музику, спорт и нато. На промоцијама за нато и маркетингу нарочито на првом каналу РТВЦГ  немилице се троше средства грађана Црне Горе.

Сви добро знамо да младима требају и музика и спорт, али НАТО сигурно не. Један од најважнијих разлога што Црна Гора не треба да иде у НАТО јесу наша омладина и наша будућност. Не треба наша дјеца да гину, остају инвалиди или да трпе трајне психичке последице ради туђих циљева, учествујући у убијању и рушењу далеко од Црне Горе и њених нтереса.

Не требају нам, ни НАТО војници по Црној Гори, који, по уговору, не подлијежу кривичним законима и немају никакве одговорности, него их по учињеном кривичном дјелу прекомандују или аболирају.

Сигурни смо да грађани нису,  заборавили невине жртве и зло које нам је НАТО нанио. Апелујемо на све грађане Црне Горе да не забораве, и дају свој допринос против чланства Црне Горе у сјеверноатлански савез.

Не заборавимо и не дозволимо да нам трују омладину, увуку Црну Гору  у НАТО против воље њених грађана. ин4с