Издаја

СРБИ НА ОКУП – ПРОГЛАС СРПСКОМ НАРОДУ: СВИ И СВУДА НА РЕФЕРЕНДУМ!


Позивамо све патриотске организације, удружења грађана, политичке странке, завичајне клубове, и све родољубиве и слободољубиве Србе, ма где живели у свету, да се организују, да помогну референдум и да гласају јер сви смо ми рођени на Косову и Метохији, тамо нам је рођена Светосавска вера и Црква, тамо нам је рођена нација и Држава!!!
**********************************

ПРОГЛАС СРПСКОМ НАРОДУ

СВИ И СВУДА НА РЕФЕРЕНДУМ:

ЗА КОСОВО И МЕТОХИЈУ У СРБИЈИ!!!

ЗА СРБИЈУ НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ!!!

Браћо Срби и сестре Српкиње,

У току је завршница удруженог злочиначког подухвата. На нашу Мајчицу Србију навалили су ђавољи војници (слуге) са свих страна. Кидишу великоалбански бандити и терористи. Прете из Монтенегра, реже из сарајевске џамахирије, звецкају оружјем у злочиначкој држави Хрватској, увек жедној српске крви. Подмукло вребају великобугарски и хортијевски фашисти. Окупљају их и храбре Турска и Брисел, под командом Вашигтона. Наравно, братски им помажу њихови пријатељи и партнери из Тадићевог клана, који се лажно и срамно представљају као Кабинет Председника, Влада и Скупштина Србије .

Знајући да су све српске грађанске, народне и државне институције или угашене, или су пред гашењем, у расулу, и окренуте против Срба и Србије, ми који знамо да смо окупирани, али нисмо прихватили капитулацију :

П О Д Р Ж А В А М О   И   П Р И Д Р У Ж У Ј Е М О   С Е

РЕФЕРЕНДУМУ КОЈИ ОРГАНИЗУЈУ СРБИ НА СЕВЕРУ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ

Зато што је то природни наставак борбе Срба да буду своји на своме.

Зато што је то још једна потврда непоколебљивог опредељења народа да живи слободно са својим легитимно изабраним институцијама и народним представништвом.

Зато што то гарантује да барикаде нису биле узалудне. Референдум је природни наставак те вишемесечне борбе да се не потпадне под терористичке институције и законе тзв. државе Косова.

Зато што су сви непријатељи српског народа и сви мрзитељи Србије против овог народног изјашњавања.

Зато што је то, од времена Старе Грчке, најважнији демократски институт.

Зато што једино на тај начин доказујемо да заверенички преговори које против Србије воде Тадићеви лични и партијски изасланици са албанским терористима, убицама и прогонитељима Срба, нису легитимни и да их не могу водити у наше име, па су као такви ништавни.

Зато што на овај начин поручујемо, и пријатељима и непријатељима, да се о статусу Косова и Метохије не може преговарати. Он је одређен вековном историјом и Уставом државе Србије чији су неотуђиви део.

Зато што српски народ никада неће прихватити никакво решење које Косово и Метохију виде изван Србије у ма ком облику.

Зато што је ово прилика да осудимо издају и непријатељство којим су сви владајући режими, од 1945.године до данас, својом ненародном политиком угрозили суверенитет и територијални интегритет Државе Србије, допуштајући могућност губитка Косова и Метохије.

Зато што наше народно изјашњавање може да охрабри владу РСК у прогонству да не одустану од борбе за своја лична и колективна права у Хрватској, да не одустану од обнове аутономије РСК која је била гарантована међународним уговорима и споразумима. Једино тако неће бити обесмишљене жртве и патње невино пострадалих, прогнаних и јунака палих у одбрамбеном отаџбинском рату од 1991 до 1995.године.

Зато што је то најдиректнија подршка Републици Српској, њеним утемељивачима, њеном народу и државним институцијама, да одбране своју крваво стечену слободу, на коју стално насрћу- не само из Сарајева.

Зато што је то путоказ и охрабрење Србима у Албанији, Бугарској, Румунији, Мађарској, Словенији, Македонији и Црној Гори да отворено и храбро, затраже своја национална права, како би се одупрли ужасној асимилацији, којој су изложени више деценија.

Зато што је то једна од последњих прилика да се наша вишемилионска емиграција и дијаспора повежу, и дају свој пуни допринос у опстанку наше националне колевке, и очувању матичне државе Србије.

Зато што смо нападнути као Срби, и ово је наш српски одговор.

ОВО НИЈЕ РЕФЕРЕНДУМ ЧЕТИРИ СРПСКЕ ОПШТИНЕ

Овај референдум расписују и организују четири српске општине са севера Косова и Метохије, али то није референдум за те четири општине. Ово је референдум за Косово и Метохију у Србији, за Србију на Косову и Метохији, за слободну Отаџбину!!!

Референдум организују и спроводе четири српске општине, јер је то једина слободна територија у поробљеној отаџбини. Организују га институције које су једине легитимно изабране вољом српског народа, jer су државне институције суспендоване, и у њима седе најамници, пријатељи и партнери окупатора Србије и српског народа.

Зато, сви Срби, ма где живели, изнад или испод Ибра, изађите на референдум и гласајте за опстанак Србије. Ако нисте у прилици да спроведете референдум и гласате испод Ибра, посетите једну од четири општине на северу и гласајте. Покажите колико је бесмислена подела на север и југ Косова и Метохије, јер једна је држава Српска, и један је пут Светосавски !!!

Сви остали Срби који су рођени на Косову и Метохији а тренутно живе у прогону, ма где се налазили гласајте директно, организујте гласање тамо где живите, или гласајте путем компјутера.

Позивамо све патриотске организације, удружења грађана, политичке странке, завичајне клубове, и све родољубиве и слободољубиве Србе, ма где живели у свету, да се организују, да помогну референдум и да гласају јер сви смо ми рођени на Косову и Метохији, тамо нам је рођена Светосавска вера и Црква, тамо нам је рођена нација и Држава!!!

На крају, браћо Срби и сестре Српкиње, овај референдум је прилика да сви заједно потврдимо речи српског песника :

КОСОВО  ЈЕ  НАЈСКУПЉА  СРПСКА  РЕЧ!!!

У Београду, на Јовандан 2012. године
СВЕСРПСКО НАЦИОНАЛНО ВЕЋЕ

affiliate_link
Disclosure: We are a professional review site that receives compensation from the companies whose products we review. We tested and reviewed the web hosting sites ranked here. We are independently owned and the opinions expressed here are our own.

3 replies »

  1. Од СНВ са севера Косова и Метохије сазнали смо да на референдуму могу гласати само они који су пријављени на северу Косова и Метохије.

    Свиђа ми се